סקרון שכזה...

KkK270

New member
סקרון שכזה...

אני ינצל את ההודעה ויגיד שביקרתי בפורום מספר פעמיים.. אבל לא השתתפתי עקב בעיה תכנית במחשב.. מי ממכם פה בתול? ומי שלא..אז מתי הפעם הראשונה? הייתם שלמים עם זה? זה היה עם חבר? זה היה חד פעמי? שתפו אותי בפעם הראשונה שלכם.. זה יכול להיות שרשור מעניין.. אגב..אתם מקבלים אותי?!

Diamond Girl

New member
אני יענה!

הפעם הראשונה שלי הייתה ליפני כמעט שנה,איזה חודשיים שלוש ליפני גיל 17
הייתי שלמה עם זה
זה היה עם החבר שלי באותה תקופה,כשזה קרה היינו פחות או יותר 7 חודשים ביחד. הפעם הראשונה הייתה מאוד מאוד כואבת אמ...וזהו ,אני חושבת

KkK270

New member
:)

לפחות את נחמדה...עכשיו את עם החבר עוד? בנתיים גם אני יענה... הפעם הראשונה יותר מחצי שנה..עם החברה..היינו 3 חודשיים ביחד..

Diamond Girl

New member
לא...נפרדנו

ליפני יותר מחודש עכשיו אני יוצאת עם מישהו אחר.

boobaa

New member
בגיל 14

אז עשיתי את זה בלי לחשוב, והייתי מאוד שלמה עם זה, עכשיו אני עדיין שלמה עם זה אבל אם הייתי יכולה אז לא הייתי עושה את זה זה היה עם החבר, אחרי שנה ביחד אממ... וזהו ברוך הבא.

Kate Ryan

New member
תשובותתתתתת

הפעם הראשונה הייתי לפני שנה וחצי בערך בגיל 15, לא הייתי שלמה עם זה. זה לא היה בדיוק עם חבר יותר נכון אני חשבתי שאנחנו חברים אבל הוא לא, זה ממש לא היה חד פעמי..........אני לא יכולה לשתף אותך בפעם הראשונה שלי כי אני לא זוכרת אותה ...אני זוכרת רק את הפעמים הבאות....לא זוכרת שזה כאב

KkK270

New member
???

לא זוכרת את הפעם הראשונה?! והסיבה היא? בטח אלכוהול..

Kate Ryan

New member
לא דווקא לא שתיתי כלום

זה פשוט נימחק לי מהראש אין לי מושג איך אפילו

KkK270

New member
.......

באסה קצת לשכוע את הפעם הראשונה... אבל זה מראה שאת לא איזה בתולה שמורה שזוכרת בפרטי פרטים את הפעם הראשונה.....

Kate Ryan

New member
מה הקשר

אני לא כול כך רוצה לזכור כי זאת הייתה טעות מבחינתי אז עדיף לי באמת להמשיך ולא לזכור את זה. הבנאדם היה סתם מניאק לא רוצה בכלל לחשוב עליו

B o o b a

New member
אני אני אני ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בגיל 14 לא מצטערת אולי קצת עכשיו פעם לאאא אממ... אני חשבתי שאנחנו חברים או משהו כזה
וזה נחמד חוץ מזה שלא היה נוח בחדר מדרגות אבל זה לא כאב וזה לא היה חד פעמי כבר יותר משנה אנחנו מין יזיזים כזה !!!!!!!

למעלה