הרגת אותי עם ה... לא יודע לחייך... אני קוראת לזה... אחד עם שרירים תפוסים (חחחחחחחחחחחחחחח)
פ פcיפלורה New member 9/2/06 #24 הרגת אותי עם ה... לא יודע לחייך... אני קוראת לזה... אחד עם שרירים תפוסים (חחחחחחחחחחחחחחח)
ל לוקחת לריאות New member 9/2/06 #21 האמת... שיש הרבה דברים שמרגיזים אותי...בבני אדם...כל פעם זה משו אחר... אבל פשוט לא אוהבת להתעמק בזה...כי זה מרגיז אותי
האמת... שיש הרבה דברים שמרגיזים אותי...בבני אדם...כל פעם זה משו אחר... אבל פשוט לא אוהבת להתעמק בזה...כי זה מרגיז אותי
פ פcיפלורה New member 9/2/06 #22 תאמינו לי.... לא צריך להתעמק יותר מידי... כשהקריזה באה... אז היא באה! (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)
ל לוקחת לריאות New member 9/2/06 #27 לא התבלבלת עם זה ../images/Emo152.gif ? מה נשמע כפרעעע? מזמן לא דיברנו....געגעתי לך...
א אחת שאוהבת2 New member 9/2/06 #28 וואלה... גם אני גיעגעתי לה.. וגם לך לוקחת ממוש.. מתי נעשה איזה דייט צאט לילי?
ל לוקחת לריאות New member 9/2/06 #33 חחחחחחחחחחחח בטוח....ואני אבוא גם אם יהיו עלים ירוקים של חסה ..חחחחחח
פ פcיפלורה New member 9/2/06 #35 בנות... מוצאי שבת צאט... הממתקים עליי רק מה.. בשם אלוהים.. בלי קפה! (חחחחחחחחחחחחחחחחח) תה נו..
פ פcיפלורה New member 9/2/06 #34 חכי.. חכי... מתוקה שטנית (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) הא?! איפה הימים ... כל מוצאי שבת צאט... (רצח כל מוצאי שבת חחחחחחחחח) התמכרנו ... בחיי!
חכי.. חכי... מתוקה שטנית (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) הא?! איפה הימים ... כל מוצאי שבת צאט... (רצח כל מוצאי שבת חחחחחחחחח) התמכרנו ... בחיי!
א אחת שאוהבת2 New member 10/2/06 #37 ימים?| לילות 'תכוונת... בכייף מוצאש לשם גיוון אני לא עובדת אז..... ממתקים עליך תה ירוק עלי.. קבענו
א אחת שאוהבת2 New member 9/2/06 #29 ../images/Emo40.gif מישו בעבודה שלי לימד אותי ש.... "להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים..." ועל זה נאמר... אהבתי...
../images/Emo40.gif מישו בעבודה שלי לימד אותי ש.... "להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים..." ועל זה נאמר... אהבתי...
J jud1001 New member 10/2/06 #39 ראשית על מנת להתרגז בכלל ../images/Emo41.gif צריך שיהיה אכפת... אני אישית נוטה לגלות סובלנות וסבלנות... אבל אם יש משהו שמרגיז ויותר ממרגיז מאכזב זוהי צביעות..
ראשית על מנת להתרגז בכלל ../images/Emo41.gif צריך שיהיה אכפת... אני אישית נוטה לגלות סובלנות וסבלנות... אבל אם יש משהו שמרגיז ויותר ממרגיז מאכזב זוהי צביעות..