סקרון קטנטנון....

king kazabubu

New member
זה לא כזו הפתעה...

תתפלא לדעת כמה אוהבים ומכבדים את רדיטס. אני אחד מהם.

king kazabubu

New member
פיוז´ן כן נחשב...

לפיוז´ן יש אישיות משלו. אמנם היא מורכבת משתי אישויות שונות אבל עדיין זה משהו מיוחד כזה.

The Flash

New member
אוקיי שלי...

הנה תגובתי הראשונה בפורום! 1.גוקו! - כי הוא מצחיק! 2.רדיץ!!! - הוא פשוט סוס אני מת עליו חבל שהוא מת!(אוי שרטת את הכתף שלי...הכאב) 3.פיקולו - אני אדיש ואני אשב לי כל הזמן עם ידיים ורגליים שלובות ולא יעשה כלום, אבל יש לי קטעים 4. גוהן! - כי הוא פשוט נורא מצחיק! 5. שאר החבורה כי אני לא יכול להחליט בינהם כי כולם מצחיקים

KKANY

New member
שאלה???

מה הוא לא נראה כמו בלרה עם כל הכבוד אליו הוא נחמד וכל זה אולי אבל אי אפשר לבטל את העובדה שהוא נראה כמו בלרה אקיצר הדירוג שלי 1.גוהן 2.גוקו 3.וג´יטה 4.דנדה

Prophet

New member
עוד לא קיבלת באן ???

קזבובו אני מאוכזב ממך... במקומך הייתי כבר מביא לו לפני הרבה הרבה זמן... הוא לא מפסיק להזכיר את הבלרה שלו ולדעתי זה [URL='http://'] קצת[/URL] לא קשור לפורום... אבל רק [URL='http://'] קצת[/URL] ... אתה לא חושב ?

king kazabubu

New member
אני באמת חושב שהגיעה הזמן

לאזהרה קלה. קקני תראה, כדאי שתפסיק עם הבלרות שלך כי זה מתחיל לעצבן אנשים בפורום. ההודעות הבאות עם הבלרה ימחקו ואם זה ימשיך אתה תחסם.

Light woman

New member
קני... אתה שרוי בסכנה במפגש הפורום.

אם אתה אומר שהוא נראה כמו בלרה עוד פעם אני לא יודעת מה אני אעשה לך...זה מתחיל לעצבן~ פיקולו´ש שלי חתיך ואם אתה לא רוצה אותו לא צריך, יותר פיקולו´ש בשבילי. אבל אם פיקולו´ש נראה כמו בלרה, איך דנדה לא??? ועכשיו... שקט... אתה לא חייב להגיד שפיקולו´ש חתיך אבל אתה לא צריך לרדת עליו... אם לא אני מגייסת את גוגל ואומרת לה שאמרת משהו רע על טראנקסו´ש (המתוק, עם יורשה לי לציין) ועל זה שהוא לא קיים והיא לא תוכל להתחתן איתו!

KKANY

New member
הודעה

אחרונה(אם אתם רוצים אני ילך) רגע הוא לא נראה בצבע ירוק שהוא צבע הבלרה זהו אז בואו נסגור את זה ככה הוא נראה כמו בלרה אבל יכול להיות שהוא בנאדם טוב כמו שטוענת Light woman????? מעכשיו מי מחפש אותי אני בצוות האתר WWW.DBZ2003.UP.CO.IL נ.ב. זה ששאלתי ל ה*** של גוקו זאת הייתה שאלה רצינית *Light woman * *כמה הבהרות* תקשיבי דנדה הוא כמו כל ילד קטן חמוד ומה לעשות שהנמקים הם ירוקים
לא מעריכים כאן אפילו גרפיקה ממוחשבת טובה ביי

Light woman

New member
הוא לא בנאדם טוב.. הוא חיזר טוב~

הוא לא נראה כמו בלרה~ ולא אמרתי לך לעזוב ודווקא הציורים שלך יפים... וירוק הולם את פיקולו´ש... אני לא רוצה לדמיין אותו בצבע אחר... בלע... אני אקיא...

king kazabubu

New member
אף אחד לא ביקש שתלך

זה פשוט לא במקום לקרוא לדמויות ככה בלרה או שמרה או אלוהים יודע מה. אתה לא צריך ללכת פתאום. אף אחד לא זורק אותך מפה.

KKANY

New member
טוב בסדר

את אוהבת אותו ירוק בסדר רק להרגיע טוב אני לא יקרא לדמויות בלרה(או סמוחטה) אבל ככה הם נמקים(לא משהו נגדם הם נחמדים מאוד זה פשוט הצבע) אין שום דבר נגד שום דמות!!!! נ.ב. כנסו אתר WWW.DBZ.UP.CO.IL

Goggle Girl

New member
O.O שקרים! הכל שקרים!!!

הוא *כן* קיים! וטראנקסו´ש (אהבתי את השם ^-^) שלי הוא רק שלי! *מנופפת במחבת לעבר חברי פורום רנדומליים*

Light woman

New member
גוגל!!! צריך להתאחד!!!

שאף אחד לא יגיד משהו רע על פיקולו´ש או טראנקסו´ש! את קולטת שהרשעים האלה חושבים ומנסים להסיט אותנו שפיקולו´ש וטראנקסו´ש לא קיימים??? ואף פעם לא נוכל להתחתן איתם??? * מרימה סלע ומביאה לגוגל מחבת טיטניום* אני מרביצה לקני... כל השאר שלך.... ואבוי למי שיקרא לפיקולו´ש שלי שוב בלרה!!!!!!!!! אני וגוגל נקים רשמית את מועדון "אנחנו אוהבים אותכם טראנקסו´ש ופיקולו´ש!!" (אם גוגל תסכים..) שירביץ לכל מי שיגיד אליהם משהו רע! כל אוהבי פיקולו´ש וטראנקסו´ש מוזמנים להצטרף!!!

KKANY

New member
דבר ראשון

אני לא אמרתי שום דבר על טרנקס דבר שני נו אז מה אם קראתי לא ****(בשבילך קזבובו) וזה שהיא דלוקה (גוגל) על טרנקס זה דווקא נורמלי נ.ב. החלטתי להצטרף למועדון*מרגל מבפנים* הם דווקא מאו נחמדים*ממלמל:כמובן חי חי חי חי*

Light woman

New member
וזה שאני דלוקה על פיקולו´ש זה לא

נורמלי??? *בועטת את קני החוצה מהמועדון* אין כניסה לבלרות! וליוצרי בלרות! ולמי שאומר שפיקו´ש הוא בלרה!!!

KKANY

New member
חבל מאוד מאוד

אני הבאתי דברים למועדון*עד שמצאתי סרטון יפה כזה ככה בועטים בי* סרט און ליין על פיקולומאוד יפה (אני רציני) הסרט

למעלה