סקרון קטנטנון....

Light woman

New member
סקרון קטנטנון....

טוף, אני מאוד משועממת... ומה אני עושה שאני משועממת?? נכון! הולכת לפורום הכי "משעמם" באתר הכי משעמם באינטרנט המשעמם שנמצא במחשב הדפוק שלי! לכן... בוא נעשה סקר... איזה דמות אתם הכי אוהבים??? הדירוג שלי: 1. פיקולו´ש הממו´ש שלא דומה לבלרה כמו שקני טוען, ובמפגש הפורום הבא הוא יחטוף ממני... (וכן קני, זאת אזהרה, אבל זה לא אומר שאתה לא יכול לבוא...) 2. דנדו´ש הממו´ש- הוא כזה תמים ומתוק! ואני מוכרחה לציין שיש לו קול אחלה בגירסה העברית.. 3. וג´יטו´ש החמוד- למרות שהוא רצח כמה אנשים, אני מוחלת לו... אז מה??? הוא חתיך!! חוץ מזה.. אם הוא לא היה לא היה את טראנקס (אהם... גוגל...) שנמצא בדירוג אחריו 4. טראנקס- החתיך עם השיער הסגול.. שגוגל תסביר... חוץ מזה, בקישור שהיה לסקר איזה דמות אתם מדרגון בול יצא שאני טראנקס, למרות שהייתי בטוחה שאני אצא וג´יטה... 5. פואר- הוא חתלתול דביל ומתוק! והוא גם חמוד!

king kazabubu

New member
דירוג ה5 האהובים עליי

1. וג´יטה. אין מה להגיד הוא הדמות האהובה עליי שאני מעריץ ויודע עליו הכל. 2. גוקו שלי המצחיק מכולם והשנון. 3. טראנקס. אני מאוד אוהב חרבות והוא גם מאוד מגניב. אני גם מאוד אהבתי את הטראנקס ספיישל. 4. אנדרואיד 17. הוא ממש מגניב 5. אולי זה יהיה שוק אבל אני מאוד אוהב את מר שטן.

Goggle Girl

New member
^-^

מה?!?!?! רק מקום רביעי?!?!?! *נירגעת* נו טוב, יותר טראנקס עבורי
1) אני באמת צריכה לומר? ^-^ טראנקס, רק בשביל הקטע
2) הם... גוטן ^-^ כי הוא טיפשון חמוד 3) פיקולו ^-^ הוא פשוט דמות שאפשר לאהוב! 4) מארון ופאן. הן התחבבו עלי ^-^ 5) גוקו ווג´יטה... רק בגלל שאני מרגישה חייבת לשים אותם כאן

thorondor

New member
אני חייב להגיד שטראנקס כסופר סאייאן

אולטימייט, אחרי האימונים בחדר הזמן, נראה פשוט נורא, השיער הארוך ממש לא מתאים לו. אבל כמובן שהוא הדמות האהובה עליי, ואני לא סולח לאנדרואיד 18 על שהרסה לו את החרב.

בסדר...............................

במקום החמישי (המכובד)...... פיקולו! אני מת על המתקפות שלו והאדישות היצירתית שלו (קחו את פרק 110 לדוגמה...) במקום הרביעי (המכובד קצת יותר...) גוהן! זה ביגלל שהוא אוהב את אבא שלו המון ומוכן לעשות הכל בשבילו (אהבתי גם את גוהן בטראנקס ספיישל) במקום השלישי (המכובד יותר קצת...) גוקו! למה? כי הוא הגיבור! הגיבור המושלם לסידרה המושלמת! פשוט גדול... במקום השני (המכובד קצת-יותר-קצת..) ווג´יטה! איש מדהים! האיש שהשתנה מרוע לטוב-לב (בכל סאגה אפשר לראות איך הוא מתחבר עם לוחמי הזי יותר) ובמקום הראשון (המכובד הרבה יותר קצת יותר הרבה יותר קצת) טראנקס!!!!! אני מת על צורת הלחימה שלו פשוט גדול עם החרב והכל (ספוילר) ואיך שהוא עשה צחוק מפריזה בוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prophet

New member
../images/Emo107.gif

1. גוהאן! הוא משתנה טוטאלית בסדרהוהוא כזה מגניב שהוא גדול
2. ווג´יטה! חולה על הסיגנון שלו 3. גוטן! הוא [URL='http://'] מתוק![/URL] ויש לו כל כזה יפה באנגלית! 4. טראנקס! שמתי אותו רק כדי שגוגל לא תמצא מחבת בבית שלה
סתם... הוא חמוד ביותר ! 5. בעעע... טיאן... לא משהו הוא פשוט שרירי כזה וזה עושה רושם שהוא חזק

Light woman

New member
סיכומון קטנטנון

אוקי~ תוצאות הסקר, הדמויות האהובות ביותר בסדר עולה: 3. טראנקס (סגול סגול אבל יש בו המון... לא שלא אמרנו שאין בו גוגל...) 2. פיקולו (יש!! הא הא הא! תאכל ת´לב קני! בלרה רולז!) 1. וג´יטה (באופן די מפתיע... לא ידעתי שכולם כאן אוהבים את וג´יטוש..) בכל מקרה... אני קצת מאוכזבת שפיקולו רק מקום שני... מה קרה לכם אנשים? כוח המשושים!!! טוף... לא משנה... וג´יטה רולז! (אבל פיקולו רולז יותר..) נא להמשיך להצביע ולהפתיע! חוץ מזה... אף אחד כאן לא אוהב את דנדו´ש? הוא כזה מתוק!

king kazabubu

New member
מממם...

אישית אני לא מת על פיקולו... הוא בסדר אבל אני מעדיף את מי שרשמתי על פניו...

טוב קודם כללללללללללללללללל

מקום חמישי............................ווג´יטה..למה???? כי הוא נשמע ערס.זה הורס קצת:) אני מתה עליו כי הוא כזה.....מסתבטט....חחח אחלה גבר... מקום רביעי............יאמצ´ההההההה למה יאמצ´ה??!! כי הוא דומהלגוקו כל כךךךךךךךך .הוא לא הכי חזק...אבל הוא נלחם יפה......והוא מגנייייב מקום שלישי...................גוהן......ולמה?????? כי יש קטעים שהוא קצת עיצבן אותי בהנתחלה.בכיין...שלא נדעעעעעעעעע אבל אחר כך הוא נהיה ממש יפיוף..חח וחזק!!!!!!!!! מקום שני.......גוטן!!!!!!!!!!!!!!! זה כי הוא וחמוווווווווווד מתוק! ואפילו שהוא דיי חלש בלי הגוטנקס.....הוא גם...דומה לגיבור שלי......שהוא מקום ראשון.....הוא פשוט אלוהי גוטן......סתכלו אעל השם שלי:) מקום ראשון.................................................................................גוקוווווווווווווווו כי הוא הגיבור שלי!........מצחיק....גדול! אם צרחות של אישה:) אה .ודרך אגב.היי אני חדשה:)

Piccolo

New member
נו זה בגלל שבערוץ הילדים תקעו לו..

קול של ערס.. אמרתי לך שמי שרואה את זה בעיברית רק מפספס הרבה
למרות שאני עדיין מעדיף את הקול של גוקו בעיברית מאשר את האנגלית

king kazabubu

New member
איכס...

בעברית יש לו קול של חתולה מיוחמת... בכלל הקולות בעברית עושים מהסדרה ילדותית לדעתי...

king kazabubu

New member
כן אני יודע...

אבל אני כותב לכולם ברוך הבא... לא אישי.... אבל רק בשבילך ברוכה הבאה לפורום!!! אגב בת כמה את ומהיכן את?

כנס קזבובובובובוב:)

אממ אני...עוד מעט ממש עוד מעט בת 16.כן כרןן לא ילדה קטנה:) אני מאיזור כפר סבא:) טממממ אני לא רואה את דרגון בול של ערוץ שש.....טוב רק כדי לצחוק עח זה:) אני גדלתי על הסדרה.....הביאו לי קלטות וספרים מארצות אחרות :)

Gohan

New member
הדירוג שלי...

1. גוהאן!! אין אפס!! הסיאן הכי חמוד שיש!!! 2. פיקולו, הנאמק המסוקס שתמיד עוזר לגוהאנילה. 3. טראנקס, אין, עם הקוקו הוא פשוט חבל"ז. 4. בג´יטה, איןןןןןןןןןן עליו! 5. גוטן, התמימות שלו פשוט הורסת!

Brolly

New member
הדירוג שלי...

1) ברולי, הוא לדעתי הדמות שאני הכי אוהב בסדרה, למרות שהוא לא מופיע בסדרה אלא רק בסרטים 2) 17 3) פרפקט סל 4) גוטן 5) קאמה סנין

ו..........

אני לא רואה מהאלה של ערוץ שש....אני כדלתי על הסדרה הזו.....היא ברור שלא הייתה פעם ...אבל היו לי ספרים...וקלטות מחול.....כל השטויות:)

Hwoarang

New member
הדירוג שלי הוא הכי מוזר...

אוקיי תכינו את עצמכם: 5.זארבון - לא יודע למה פשוט בא לי לשים אותו 4.גוקו - איך לא? 3.וג´יטה - אחח...לוחם אדיר! 2.גוהאן - איזה מותקקקק הילד הזה חולה עליו ועכשיו ההפתעה הגדולה של הערב ובמקום הראשון הוא....: 1.ראדיטס! - כן כן אני לא יודע מה כל כך תפסתי ממנו, ולמרות שרואים אותו רק בכמה פרקים בודדים, אבל הוא הדמות שהשאירה בי הכי הרבה רושם מכל הסדרות!

למעלה