סקרון קטנטן.... למה ממגרש ביתי אתם הכי הכי הכי מתגעגעים?
L Liat K A New member 11/8/06 #2 להרבה.. תאמת אני מתגעגעת לדי הרבה...אמ.. ל: רייצ'ל פייטון ברוק היילי לוקאס..
B Bleed for Me New member 12/8/06 #3 אממ לניית'ן ופייטון (בעיקר..וגם לשאר) לשירים של היילי להופעות אורח (במיוחד של FOB) לפרקים המרגשים לבכי אחרי כל פרק למשפטי חוכמה של לוקס (למרות שהם חירפנו אותי) למשחק הנהדר לטרי היל לשטויות שהם היו עושים אחד לשני בקיצר מתגעגעת לסדרה..משעמם לי!! חחח
אממ לניית'ן ופייטון (בעיקר..וגם לשאר) לשירים של היילי להופעות אורח (במיוחד של FOB) לפרקים המרגשים לבכי אחרי כל פרק למשפטי חוכמה של לוקס (למרות שהם חירפנו אותי) למשחק הנהדר לטרי היל לשטויות שהם היו עושים אחד לשני בקיצר מתגעגעת לסדרה..משעמם לי!! חחח
U Ulong New member 12/8/06 #5 אי אפשר להגדיר את זה בדיוק לכל הרגעים שאחריהם אתה עוצר וחושב שנייה ואז... ממשיך ולרגעים המצחיקים עם ברוק וואיי אנחנו כבר מתחילת מאי בלי פרק חדש מה שאומר.. 3 וקצת חודשים
אי אפשר להגדיר את זה בדיוק לכל הרגעים שאחריהם אתה עוצר וחושב שנייה ואז... ממשיך ולרגעים המצחיקים עם ברוק וואיי אנחנו כבר מתחילת מאי בלי פרק חדש מה שאומר.. 3 וקצת חודשים