סקרון קטנטן

דרוmי

New member
סקרון קטנטן

בנות..מפריע לכן בחור מעשן?מה הדבר שהכי חשוב לכם שיהיה בבעל שלכן...(סתם התחשק לי לעלות תסקר...)

לא לכל הבנות זה מפריע...

יש לי חברה שאוהבת את הריח והיא נפגשת רק עם בחורים מעשנים....

דרוmי

New member
ואלה?

אז בפגישות היא מורידה מי שלא מעשן?/tapuzforum/images/emo6.gif

hatam

New member
כן, זה מפריע!!!!!!

הכי חשוב - שיהיה לו אופי של מעשן.. דהיינו בחור חברהמן עם ביטחון עצמי, עליז, תוסס (לא סתם חייכן), לב זהב, חככככככככם ואחראי.... זהו נראה לי...

"אופי של מעשן"?

זה מתחיל בדרך כלל כסממן שבבניק, שאח"כ גם ממכר. וזה גם מאד לא אחראי. לא צריך להיות מעשן כדי להיות כל מה שציינת.

hatam

New member
כן, נכון

בגלל זה לא נפגשתי עם מעשנים, כי יש כאלו עם אופי כזה, אבל לא מעשנים.

אני נגד עישון, שונא סיגריות!

חבל על החיים והכסף שלך, עזרתי להרבה אנשים להפסיק לעשן, אני ממליץ לך לקרוא ספר 'חיים ללא עישון' שיגרום לך להפסיק בעישון סיגריות. הגדרה של סיגריה: "מקל לבן קטן, בצד האחד אש, בצד השני טיפש" אל תהיה טיפש, בהצלחה.

פחחח מזל שאני לא צריך להתחתן איתך.

ובעברית: השאלה הופנתה לבנות. או בכלל, לכל מי שמחפש חתן. אתה עונה על אחת מהקטגוריות?...

איזה יופי...

אני איתך.

kiss 18

New member
בעיקרון אני

נגד עישון... רוצה בעל בריא, עם ריח טוב..(חחח) חוץ מזה הוצאה שיכולה להסתכם במאות אלפים במשך השנים... אבל הכי חשוב החיים! חברים שימרו על עצמכם! (בשבילי?...
) צירפתי תמונה של ריאות של אדם מעשן כנגד ריאות של אדם שאינו מעשן, האמת שחשבתי אם בכלל לצרף את התמונה, אחרי הכל אני לא באה לחנך או משהו... אבל רק הסתכלו נא...
לא חרם?

kiss 18

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo120.gifדבר נוסף...

אם אפגש עם אחד מעשן, והכל יהיה בינינו אחלה בחלה, אני לא חושבת שהוריד בגלל העישון... אולי אצליח לגמול אותו... אבל בעיקרון מעדיפה מאוד שלא!
בקשר לשאלה שניה ששכחתי להתייחס אליה אז- אכפתי, אוהב, כנה, נאמן (!), ומתחשב, יודע להקשיב טלהבין (לפחות לנסות).... קיים כזה דבר? יש מצב לארגן? חחח TNX

kiss 18

New member
הרבה הרבה? או רואים את הסוף?

רק שיהיה שווה את זה... אל תגיד לי אח"כ קייסי, לא הלך..לא יצא.... תזכור?!!!!

למעלה