סקרון קטנטן

דרוmי

New member
כגודל הציפיות כך גודל האכזבות

אמרתי שאני ינסה.../tapuzforum/images/emo6.gif

kiss 18

New member
../images/Emo26.gif שאלת מה חשוב שיהיה בבעל...

אומרים- אל תחפש אדם כמלאך חפש אדם כאדם, ואז אולי תמצא מלאך...
קודם שידע להתנהג כבנ"א...

בת תורה

New member
א)בוודאי שמפריע בעל שמעשן..

מלבד הריח המחניק וה... זהו פשוט שריפת כסף!! ב)חשוב בבעל שיהיה נדיב ובעל לב טוב ולא קמצן ורגזן.

לא בעד אפילו נגד. אבל,

אני לא יוריד שידוך בגלל זה, אלא אם כן, זה מקרה חריג. וכמובן שאם יצא, אז כבודו לא יעשן בבית... והכי חשוב לי זה, אישיות ומידות טובות. האמת, עוד כמה דברים שאני שמה עליהם דגש.

רוי6לי

New member
אז אני היחידה פה שלא מפריע לי..

לא שאני רוצה שיעשן אבל עישון ממש לא מפריע לי גם אם מעשנים מאד קרוב אלי...מוזאאר..מה שכן חבל על הבריאות..חשוב לי שיהיה איכפתי,מסור,נאמן.לא כעסן ולא קמצן..

אביך ואחיך מעשנים?

ישנם שהתרגלו לריח של סיגריות שעישנו בסביבתו ולא מפריע להם להתיידד עם אנשים שמעשנים לידו. התמונה לא מפחידה אותך?

רוי6לי

New member
אבא לא..האחים כן..

בטוח שבגלל זה...יותר מפחיד שזה כיתובים שנמצאים על כל קופסא וזה לא מפחיד את המעשנים..!

פשוT אJי

New member
מעשן??לא!/tapuzforum/images/emo88.gif

אני רוצה שנאריך ימים יחד /tapuzforum/images/emo140.gif

פשוT אJי

New member
את מותק את!/tapuzforum/images/emo211.gif

מאחלת לך בחזרה /tapuzforum/images/emo140.gif,יש לי קשרים /tapuzforum/images/emo3.gif

The Aecerola

New member
עישון זה ***י בעיניי.. אני אוהבת..

גבר מעשן זה דבר מושך.. אגב בעלי מעשן. חוץ מהנזק הבריאותי זה לא מפריע לי.

אני..

אוהבת סגריות..וגם אוהבת את הריח!אבל אני לא ירצה בעל שמעשן...באירועים,טיולים וכו..סבבה אבל לא משהוא קבוע!גם לא חבל על הבריאות והכסף במיוחד שהוא יושב ולומד!

kiss 18

New member
מותק,

את יודעת איך זה מתחיל בהתחלה ככה בסבבות שלוק פה..שלוק שם, בטיולים, מסיבות, באירועים וכו'... ואז זה הופך להתמכות! כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה! אבל שלא תגידו שלא הזהרתי!

אין `גבר` שלא מעשן

זה אחד מהסמלים הבולטים לגביריות.אז לא בריא מה לעשות?אם לא נעשן ונאכל רק חסה אחרי ריצת בוקר, למה לנו בריאות?

יותר מהקטע של הריח הבריאות הכסף וכו'

זה דוחה אותי פשוט !! לא מסוגלת לחשוב על לנשק סירחון של סיגריה !! מקווה שזה לא פורץ את גדרי הפורום..זו האמת פשוט!

למעלה