סקרון קטנטון...

סקרון קטנטון...

את מי אתם הכי אוהבים במכל הבנות בעולם? מה אתם חושבים על ארי גולדמן? האם אתם חושבים שהוא באמת מיליונר או שסתם עובדים עלינו? מי אתם חושבים שהכי מתאימה לארי? ועם האיתם מיליונריות מה האיתם עושות אם הכסף? אני מקווה שהסקר הקטן יעזור לפיתוח הפורום

tolaa

New member
עונה../images/Emo26.gif

את מי אתם הכי אוהבים במכל הבנות בעולם? את צ'לסי מה אתם חושבים על ארי גולדמן? הוא מרגיז אותי בזמן האחרון בבחירות שהוא עושה. האם אתם חושבים שהוא באמת מיליונר או שסתם עובדים עלינו? אני חושבת שהוא אכן מיליונר מי אתם חושבים שהכי מתאימה לארי? צ'לסי ללא ספק ועם הייתן מיליונריות מה הייתן עושות עם הכסף? שופינג,טיול בעולם, עוזרת להורים שלי ותורמת לצדקה.

עונה../images/Emo3.gif

את מי אתם הכי אוהבים במכל הבנות בעולם? צ'לסי, היא מותק מה אתם חושבים על ארי גולדמן? הוא חמוד, והוא די נאה...רק חבל שיש לו מן כרס כזו שלא רואים בגלל החולצות שהוא לובש. האם אתם חושבים שהוא באמת מיליונר או שסתם עובדים עלינו? אין לי מושג...מצד אחד למה שהוא יעזוב את ארה"ב בשביל לבוא לגור ברחובות? אבל מצד שני רחובות זו עדיין עיר איכותית. טוב, פחות או יותר. מי אתם חושבים שהכי מתאימה לארי? צ'לסי, הם ממש מתוקים ביחד. ועם הייתן מיליונריות מה הייתן עושות עם הכסף? אממ....משקיע במשהו, לא יודעת

אהההה... נחמד אני רואה...

שהרבה אנשים רוצים שצ'לסי תיבחר אההה? טוב היא באמת חמודה אני אוהבת אותה ואת מרי אני מקווה שאחת מהן תנצח...טוב אני מחזיקה להן אצבעות

רעיון מעולההה../images/Emo24.gif

את מי אתם הכי אוהבים במכל הבנות בעולם?אממ...וואו זה קשה אני אוהבתת 3!!
מרי צ'לסי ומורןן איי הם משהו..חח מה אתם חושבים על ארי גולדמן?חמוד אחלה גומות חן
אממ קצת שמנמני כזה אבל זה לא כזה מפריע הוא כמו טדי בר כזה..חח כמו שמרי אמרה בפרק האחרון האם אתם חושבים שהוא באמת מיליונר או שסתם עובדים עלינו?אני כבר לא יודעתת אני מבולבלת לגמריי
אני מקווה שהוא כן! מי אתם חושבים שהכי מתאימה לארי?שלושת הבננות שמה מלמעלה..חח ועם האיתם מיליונריות מה האיתם עושות אם הכסף?אוווו הרבה דברים יו נואו שופינג וזה וגם כמובן עושה משהו למען הבעלי חייםם ותרומות לכל מה שאפשר.. אבל אתם יודעים כסף זה לא הכול בחיים

עונההההה

את מי אתם הכי אוהבים במכל הבנות בעולם?את צ'לסי מה אתם חושבים על ארי גולדמן?נחמד.....אבל בזמן האחרון אני מתעצבנת עליו..... האם אתם חושבים שהוא באמת מיליונר או שסתם עובדים עלינו?לדעתי הוא באמת מיליונר מי אתם חושבים שהכי מתאימה לארי?צ'לסי! ועם האיתם מיליונריות מה האיתם עושות אם הכסף?נוסעת ליפן! (חח אני והשגעונות שלי....)

maya 25

New member
הוא לא באמת מליונר

זה כמו התוכנית שיש בחו"ל "הרווק" או "הרווקה" שמגלים בסוף שאין להם כסף וזה היה סתם!

עונההההה../images/Emo26.gif

את מי אתם הכי אוהבים במכל הבנות בעולם?צ'לסי&%^*56
מה אתם חושבים על ארי גולדמן?חמוד
האם אתם חושבים שהוא באמת מיליונר או שסתם עובדים עלינו?באמת באמת מי אתם חושבים שהכי מתאימה לארי?צ'לסי
ולא נטע המעצבנת הזאתתתת
ואם הייתן מיליונריות מה הייתן עושות עם הכסף?הרבה

adi2121

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

את מי אתם הכי אוהבים מכל הבנות בעולם?כל אחד מהפיינליסטיות מקסימה בדרכה שלה,אבל מרי והג'אפיות הכובשת שלה -זה משהו
מה אתם חושבים על ארי גולדמן?עלם חמודות
האם אתם חושבים שהוא באמת מיליונר או שסתם עובדים עלינו?זה באמת משנה?מה שמשנה,זה שהוא באמת בחור טוב כמו שהוא נראה על המסך(חחחחח איזה דבר פולני להגיד )
מי אתם חושבים שהכי מתאימה לארי?צ'לסי כל כך מאוהבת בו,אז נראה לי שהיא,לא?
אם הייתן מיליונריות מה הייתן עושות עם הכסף?מה שצריך

למעלה