סקרון קטן

Applebite

New member
טעם וריח וכל זה,

אין מה להתווכח והשטויות האלה. טעם במוזיקה הוא סובייקטיבי

אמ,

שמעתי את Wind-Up Canary, וDaytrotter Sessions. שניהם לא משהו בכלל. היא נשמעת כמו רג'ינה, רק שבמקום החול שיש לרג'ינה בפות לקייסי יש גרגר חול אחד. במקום להמריא עם השירים שלה למקומות מעניינים, היא נשארת על קו בטוח שמתחיל לעצבן אחרי הדקה הראשונה.

ל שכזו

New member
למה להתמקד בכמות החול ../images/Emo7.gif

היא כזו צרפתייה וחמודה ודן-ג'ה-שוורץ-עם-קול-של-רג'ינה-ספקטור-ויכולות-של-פיונה-אפל, כולכם פשוט לא יודעים להעריך פות טוב
(כל הודעה שלי כאן מחזקת את הסטרייטיות שלי עוד ועוד, יהוני. בסוף אני אהיה נקבה אמיתית, וזה לא ייגמר בשמלות ורודות
)

אנחנו יודעים להעריך פות טוב,

כשאנו שוכבים איתו [ואת הפות הזה, אני מניח ואף צודק, טעמת מקרוב. ושוב אני מניח(וצודק), שאין לו ניחוח צרפתי א-לה רג'ינה ספקטור VS. פיונה אפל. יותר לכיוון יינות הכרמל].

ל שכזו

New member
מתי לאחרונה טעמת פות עם טעם של יינות הכרמל,

ואיך זה קשור לחול?
אוח, הפורום הזה מיני מדי בשביל סיקסטין-איר-אולד-ורג'יןס

Elsewhere

New member
כה, אה?

אני חושב שהחל מהיום כל הודעה שכוללת בתוכה את המילה "פות" תסומן באומטיקון
. D:

רייל

New member
אמנדה פאלמר.

היא עובדת על אלבום סולו המופק על ידי בן פולדס. זה כל כך לא אותו הדבר. היא עדיין אמנדה והיא עדיין משוגעת והיא עדיין מכסחת ת'אמא של הקלידים, אבל אין את הטאצ' של בריאן. וידעתי! תמיד ידעתי שכן יש לו טאצ'! וזה חסר לי בטירוף, וזה מרגיש לי ריק מדי. אני רק מקווה שהם ימשיכו להקליט דיסקים במסגרת הדרזדן דולז, אם לא אני אתאבד.:| (אז כן, תשמעי הדרזדן דולז) [אני לא יודעת אם אני קשורה לעולם, לא באמת קראתי את כל ההודעה אבל זה מה שהבנתי ממנה. אני לא מצליחה להרדם. ביי]

Applebite

New member
הכוונה ל-gentle waves?

תודה רבה לכל הממליצות והממליצים!! הועשרתי
ותרגישו חופשיים להוסיף עוד.

אכן :)

ו...הופ סאנדובל על העדינות וצ'יבו מאטו על הפסיכיות. יי נשים !!!!!!!!!!!!

Elsewhere

New member
המ.

אני רוצה נורא להמליץ לך על כמה זמרות שהתחלתי להאזין להן לפני חודש, אבל אני לא יכול. כי פשוט מהיום בו שמעתי שטורי מגיעה לארץ גיליתי שיש לי יותר מדי אלבומים להשלים עד אז, אז פשוט... אני שומע או מוזיקה שאני מכיר, או טורי. דבר איתי עוד חודש. :X

Applebite

New member
מזדהה כל כך...

איך לעזאזל נהיה מוכנים עד אז? הלחץ! התסכול! ולמה שלא תמליץ לי על מוזיקה שאתה מכיר...?

למעלה