סקרון קטן

Applebite

New member
סקרון קטן ../images/Emo9.gif

אני נכנסת לפורום הזה מדי פעם ותמיד מבאס אותי לראות שאין בו יותר מדי פעילות, אז החלטתי לשאול כאן שאלה שלאו דווקא קשורה רק לרג'ינה, אך תכניס עניין (גם אם פעוט) לפורום
אז ככה, בד"כ אנשים שאוהבים את רג'ינה אוהבים גם סינגר-סונגרייטריות אחרות כמו טורי איימוס, פיונה אפל וכו' (כמובן שאין חובה לכך, אבל סטטיסטית כן). שאלתי היא איזה עוד wss בסגנון הזה אתן/ם אוהבות/ים? אלה שאני מכירה, אוהבת ומחשיבה אותן ככאלה הן: רג'ינה טורי פיונה ג'ואנה ניוסום קייט בוש קימיה דוסון שתיים שאני מתכוונת לשמוע, אבל עוד לא יצא לי כי אני תקועה עמוק בתוך חרישה על טורי לפני הופעה: אינארה ג'ורג' קייסי דינל אז על מי עוד תמליצו? (מותר גם ממין זכר אם בא לכם)

Alexander weiss

New member
היי!

שכחת את [ואם את לא מכירה , מומלץ שתתחילי להכיר!] : דמיאן רייס [Damien Rice] נורה ג'ונס [Norah Jones] דידו [Dido] קרן אן [Keren Ann] סוזנה [או סוזן] ווגה [Suzanne Vega] ועוד רבים וטובים. שמח שיכלתי לעזור לך לעדכן קצת את הרשימה עמרי. [email protected]

הא? סוזנה וגה? מאיפה הבאת את זה?

מבטאים את זה סוזן... בכל מקרה- קרן אן אכן מומלצת, מה שמאוד לא מומלץ לגביה הוא בעיקר החדש והקודם, מה שכן מומלץ, אפילו מאוד מאוד מאוד הוא ההרכב שלה של Lady & Bird ביחד עם בירד י ג'ונסון שזה בין הדיסקים המדהימים ששמעתי... וגם הדיסקים שלה בצרפתית הרבה יותר טובים, במיוחד לה ביוגרפי. בכל מקרה אל אל אל תקנו את החדש, ביזבוז כסף.

Alexander weiss

New member
זה תלוי באיזו מדינה את חיה

וזה נורא נוח להאשים את השפה
בכל אופן - קרן אן , גם החדשים וגם כמובן הישנים , היא יוצרת ששווה להכיר. עמרי

רשימה של כמה לזביות שחובה בכל בית

Torush Amos PJ Harvey Bjork עד כה ידועות גם כשילוש הקדוש, BTP וכו'. Kate Bush- שחוגגת איתי יומולדת. כפרעליה. Beth Gibbons Cat Power Sarah McLachlan Joni Mitchell Fiona Apple Britney Spears Kelis Kelly Clarckson Keren Ann Antony And The Johnsons- הוא סוג של בת. Nick Drake- כדי לעשות קצת נחת לנועה
Leonard Cohen- אפילו שטורי שרה את השירים שלו יותר טוב. ועוד רבים וטובים...

Applebite

New member
אז רק להוכחה ../images/Emo3.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1305&msgid=100444982 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1305&msgid=100387023

FooK MI

New member
גם שינייד אוקונור די שיקית

במובן הקרח. אבל היא טובה ממש. כמעט כמו מלרוז פלייס.

ל שכזו

New member
../images/Emo45.gifקייסי דינל ראוייה מאוד../images/Emo99.gif

מצרפת את המלצתי לקאט פאוור, פלוס מינוס. כאילו, אף פעם לא ביצעתי עליהן חרישה מאסיבית אבל הן הומלצו לא פעם, ומה ששמעתי היה נחמד. כמובן ביורק, שטיפה'לה אחרת מאלה, אבל מגניבה. קרן אן גם הומלצה לי, אבל אותה אפילו לא בדקתי ברוב חוצפתי
אוח. איפה ימי פנדורה ההוללים, שהייתי יכולה להכנס לתחנת הרג'ינה שלי ולהשמין מנחת

Applebite

New member
אפילו לא ידעתי שפנדורה לא פעיל! ../images/Emo12.gif

הייתי נכנסת לשם המון בהתחלה עד שהתחיל להימאס לי ומאז לא חידשתי את חרישותיי עליו... אחד האתרים הטובים.

Applebite

New member
תודה בינתיים, הבהרה קטנה

המון תודה בינתיים, חידשתם טיפונת. אשמח מאוד אם תמליצו על אמניות פחות מוכרות, כי כמו שאמרתי, אלה שפירטתי הן אלה שאני מכירה ואוהבת, אז את כל המאוד מוכרות אני מכירה, פשוט פחות מתחברת
(כמו PJ, ביורק, שינייד, קאט פאוור, נורה ג'ונס- פחות עושות לי את זה). בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שאני רוצה להכיר מוזיקה חדשה שלא מתקרבת למיינסטרים יותר מדי (לא שאני אומרת שכל מה שהמלצתם עליו זה מיינסטרים, ממש לא
). בקיצור, תודה ותמשיכו!

לה הודח

New member
The Ditty Bops

רק אל תשכחו לחבוש את כובע הקאובוי שלכם לפני. וכמובן, האלבום הראשון של גוון סטפאני. מעולה, מעולה, מעולה.

YoungLust

New member
:)

Norah Jones. ממליצה לך לשמוע גם שירים טובים שלא באלבומים- Angels עם Wax Poetic Butterflies Here We Go Again עם ריי צ'ארלס Fiona Apple Joni Mitchell Leonard Cohen Paolo Nutini

YoungLust

New member
אני לא יודעת, אבל אם אלה פיצג'רלד כותבת לעצמה

זה גם מאוד כדאי :)

הו!

לגבי Casey Dienel. טוב, היא גרועה. גרמניה אחת שלחה לי את הדיסק שלה לפני שנה וקצת, שמעתי, והשתעממתי למוות. באותו זמן, קיללתי אותה[את הגרמניה] שהיא ביזבזה לי את הזמן, והיא שלחה לי את 'Frustration Plantation' של Rasputina. עכשיו, הן באמת לזביות מדליקות עם טקסטים ביזארים ופותים לוהטים. כמו שצריך
. מעבר לסתם לזרוק לך יותר מידי שמות, תשמעי את Sol Seppy. אמנית מעולה, מעולה, מעולה. באמת שאין מילה לתאר את המוזיקה שלה[ואולי לזה מתכוונים במוזיקה נסיונית]. תשמעי את Move שלה, ותביני כמה היא מעולה

למעלה