סקרון קטן

ארליכית

New member
סקרון קטן ../images/Emo140.gif

השאלה הפעם היא... *תופים* מהן השאיפות הכי הכי גדולות שלך לגביי א"ל? (הכוונה היא לשאיפות עצומות שאפשר להגדיר אותן יותר כמו חלומות בעתיד הקרוב והרחוק ואפילו הרחוק מאוד) תהנו, דודה זוהר

Defuse

New member
המממ שאיפות...

המממ.. להפוך לדאן 6+ באיזה אומנות לחימה עם תנועות מגניבות ולהשיג יכולות מהירות וכוח לא אנושיות
אבל זה רק אני חח..

../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

אני אישית הצתרפתי מתוך סקרנות.. אני הובכתי כילד בעל הפרעות ריכוז וקשב, היפר אקטיביות,דיסלקציה ודיסקרפיה. (פלוס הרבה הרבה אגרסיות מודחכות והומור שחור) ואחד הטיפולים שעושים זה תנועות להפיכת\מתיכת גידים, שיש הרבה בשיטה שלנו. פלוס אימוני הקרבות והפעילות הגופנית עשו לי רק טוב. אני אישית מוצא את עצמי מצליח לתפקד במהלך השירות הצבאי שלי לא רע. ולמרות שנתנו לי להתעסק בכספים וחשבונאות אני מצליח לשרוד בלי לשבור את השולחן שזה הרבה מבחינתי.. יש לי את הפינה שלי בראש .. פלוס מצאתי את עצמי מצליח לקרוא יותר מאשר כותרות בעיתון בלי לוותר באמצע.. אז אני אישית מקווה להמשיך בזה לא משנה לאן זה יוביל.. העיקר שאני יוכל להסתדר כמו בן אדם מהמניין בלי לקצר לעצמי תהליכים., חוץ אני מרגיש מאין חובה לא יודע, אולי לשיטה. שהיא תמשיך להתקיים..

../images/Emo3.gif החלום שלי הוא

להגיע למצב בו אני לא צריך לדאוג לפרנסה, ככה שאני אוכל להתאמן כמה שעות ביום כל יום. ושזה יהיה אצלי בבית, באולם האימונים הפרטי שלי שנמצא במרתף הבית, ושלידו יהיה חדר כושר (גם בבית כמובן). ושאני אוכל לטוס לברזיל, ארה"ב, אנגליה ויפן להתאמן שם מס' שבועות בשנה. ושבגלל שרוב זמני יוקדש לאימונים, אז שיהיה לי זמן ללמוד עוד דברים פרט לג'ו-ג'יטסו כמו איגרוף תאילנדי / קיק בוקס, וארניס / קאלי / אסקרימה שהרבה זמן אני מנסה להוסיף ללו"ז האימונים שלי ולא מצליח... מה הסיכוי שזה יקרה
לא שרע לי עכשיו באימונים (אני מאוד רעב לאימונים וזה סימן טוב), אבל לחלום מותר...

chooselife

New member
הממממ

שאיפות: לטוס פעם להתחרות בחו"ל, אולי פעם להתאמן עם אנשים שאני מעריך בתחום הגיוגיטסו הברזילאי כמו מצאדו(יום אחרי התואר אני כבר מפנטז על שנה במכון שלו) או אדי בראבו- אולי איזה סמינר אצל פרופסור בהרינג!. לשפר את יכולת ה MMA שלי (במיוחד הסטרייקינג שעדין זר לי בתור איש שבא מגודו במקור) לשלב את הפסיכותרפיה הקלינית עם אומנויות לחימה- אני מאוד מאמין שלפחות בתחומי טיפול מסוימים יש לגיוגיטסו המון לתת , במיוחד בתחום כמו חרדות ודיכאון- אני תמיד ממליץ לאנשים בתחום להתנסות בזה. להמשיך להנות ולהרגיש שאני ממשיך לבנות ולהבנות דרך התחום כאדם. וכמובן, להכניע לפחות פעם אחת בחיי, מישהו בפליינג גוגי גאטמה!!! (למרות שגם אומו פלאטה זה מכובד מספיק) זהו

Tonjin

New member
נצל"ש: BJJ גרייסי VS מצ'אדו...

האם אתה הוא מישהו מוכנים לחדד לי קצת את ההבדלים שבין הBJJ של האחים מצ'אדו לזה של משפחת גרייסי

ננדין

New member
ברמה העקרונית אין הבדל

המצ'אדוס הם בני דודים של הגרייסים והם למדו מאותו מקור כך שתיאורתית זה אותה חיה והם גם עובדים ביחד, כמובן שלכל מורה האינטרפטציה שלו לאומנות... מה שכן שונה במצ'אדוס זה שבשנים האחרונות הם עבדו עם הרבה ג'ודוקות, מתאבקים ואנשי סמבו (ובעצם כל מי שהסכים לעבוד איתם...)על מנת ללמוד יותר הטלות והורדות לקרקע והם עדיין עושים את זה. אבל זה עדיין אותה אומנות והגרייסים מכירים בהם...

chooselife

New member
זה יותר עניין של הבדל בסגנון

בסיכומו של דבר הגרייסים ומצאדוס הם כולם BJJ - פשוט לי אישית אין עניין למשל להתאמן אצל רויס (אם כבר לבחור איזה גרייסי שבטח מרתק זה ריקסון או אולי החדש, רוגר שהוא פנומן)- מה גם שזאן זאק נחשב מורה מעולה, רק לראות תלמיד אחד שלו למשל - אדי בראבו שפשוט בנה סיגנון מדהים משלו שהוא קורה לו new school- אותו סגנון די הוכיח את עצמו ב ADCC שהוא השתתף בו כשהוא ניצח את רוילר. שוב, אישית לגמרי- כשאני רואה את העבודה שלו ושל שאר החניכים של זאק זה פשוט נראה כמו משהו אחר מBJJ רגיל. אריאל אצלנו למשל התאמן אצלו, ואין ספק שהוא לוחם מדהים עם תפיסה יחודית של קרב. עוד אנשים מעניניים בתחום אלו פאבריציו וורדום (במיוחד הישום של BJJ ב ולה טודו) וכמובן מישהו כמו ארונה או נוגיירה שלא מאמנים. לגבי נו גי הסגנון שאישית הכי מסקרן אותי הוא של מרסלו גרסיה,מהמעט שראיתי. כל כך הרבה ללמוד, ורק תקופת חיים אחת!

למעלה