סקרון קטן

עזית1

New member
תשובה לסקרון

1. הדמות שהכי אהבתי היא : דורוני החמוד 2. מי שמתלבש הכי יפה זאת : כלנית 3. הציטוט הנבחר"בזכותך אני גדל, בזכותך יש לי קשר לבת שלי וכו..(דורון לרונה) 4. הגבר ההורס הינו: דורון המקסים כמובן!! 5. החתיכה של הסדרה הינה: כלנית 6. השחקנית הטובה : קישקשתא כמובן 7. מי חמוד: לא זוכרת 8. העיניים של גידי בהחלט מרשימות

תשובות!!!

הדמות שאני הכי אוהבת זה יהונתן הוא הכי אמיתי והכי חמוד! המתלבשת הייתי נותנת ל...גלית!! בשבילי היא לגמרי מודל לחיקוי!!! הציטוט:"...הססססס!! הססססס!..." -אני מתה מזה!!! הגבר ההורס-מי אם לא אלי מרקו החושני להפליא!!! החתיכה קצת קשה לי לבחור אבל אין לי ספק שאחרי מחשבה רבה הגעתי לזה שמאיה היא פשוט י-פ-ה ולמרות שהיא השמינה קצת יש בה משהו ממש יפה!!! השחקנים שהכי אהבתי: סמדר ואלי מרקו.. אני אוהבת את המשחק שלהם הוא נורא אמיתי זה משחק שאין לאף אחד אחר.. משהו מיוחד כזה... מבין השניים אני מעדיפה את יולי היא כזאת חמודה(שלא נדבר על השם היפה שלה..) היא מתוקה כזאת ואיתי נראה משמ כמו ילד מפגר...... העיניים של יהודה!!! קודם כל זה יהודה לוי הכל יפה בו אבל העיניים, העיניים הן פשוט הורסות!!! אני מקווה שהצלחתי לענות לך על התשובות!!! -הדר-

shiRan WP

New member
תודה לכל מי שענה ויענה על הסקר

שמחתי לקבל תשובות....יש פה בהחלט תשובות שונות אבל מה שבטוח- כל הבנות פה (מקווה שאני לא מכלילה) חולות/מתות/שרופות על יהודה לוי המושלם!!!!!!! אני טועה? ואין ספק שהיו אין סוף ציטוטים ומשפטים שנאמרו וכשיעשו רשימה כזאת היא תהיה ארוכה ארוכה....
אין ספק שמה שנותן לסדר כמה נקודות לחיוב
זה ההומור..והיה הרבה הומור בכל המשפטים של...אממ..אלי מרקו למשל..רונה...(דורון קדמי- סמנכל שווק עלק- קורע!
גידי לאבנר- אולי תבוא אלי תעשה ריח נגד ייתושים..-קורע 2
והמשחק מדהים..יש כמה שיסכימו איתי שלחיי האהבה פי 100,000,000,000 יותר טובה מלגעת באושר, אולי כולם? כי עכשיו שאני רואה לגעת באושר אני קולטת כמה שאילנה אביטל לא יודעת לשחק ונטע הבר..כמה שהיא רעה (ואני אוהבת את הרעים בסדרות..בדר"כ) סמדר לעומתה..כלומר יעל הדר משחקת הרבה יותר טוב ורואים את זה! לא רוצה להתחיל ללכלך על שחקנים של לגעת באושר כי הרשימה ארוכה אבל לדעתי לחיי ה-
שמה את לגעת באושר בכיס של הכיס... ןאיך שאני
בגלל שהסדרה נגמרת...אבל יש חיים אחרי לחיי האהבה...בגלל שהסדרה כ"כ הצליחה ..כנראה שיעשו עוד טלנובלה עברית ציונית, וזה טוב... אז תהנו לצפות בפרק האחרון ורק שתדעו שקראתי את התקציר! DAMM!!!!!
למה המציאו תקצירים איזה מעצבן עכשיו אני יודעת מה יקרה
בסוף הסדרה...
בוקס
לפרצוף...פויה שירן!
טוב אז כמו שאמרתי תהנו לצפות בפרק ביום ראשון ואחר כך יש הגבר ההורס של ריקי לייק:))))) ישראל ניצחה! טוב אז....ביי בינתיים
shiRan

הנה תשובותיייי

1. בעיקרון גידי הוא הדמות שהכי אהבתי אבל גם רונה! 2. מתלבשת הכי יפה זאת כלנית מתלבש הכי יפה זה גידי 3. הציטוט הנבחר " ...סליחה שאני דורון קדמי..." דורון למאיה. "... את אישה רעה, ריקנית וחסרת ערך את החוליה החלשה שלום" יונתן לגלית. 4. הגבר ההורס של הסדרה זה גידי (איך לא...!) וגם יונתן כאלה נשמות! 5. החתיכה של הסדרה אני חושבת שכלנית אבל גם מאיה. 6. השחקנית הכי טובה זאת יעל הדר ששיחקה מעולה לאורך כל הסדרה! 7. לא ממש יודעת לא ראיתי אותם הרבה 8. העיניים הכי יפות שיש, מדהימות, מעודדות וכ"כ מתיאמות ליהודה עצמו (הבן-אדם הכי יפה שיש חולה עליו) זהו בעיקרון יום טוב לכולם..... =)

למעלה