סקרון קטן

shiRan WP

New member
סקרון קטן../images/Emo13.gif

כמה שאלות לרגל סיום הסדרה הכי יפה שהייתה כבר מזמן: 1. מי הדמות שהכי אהבת? 2. מי מתלבש/ת הכי יפה? 3. הציטוט הנבחר שלכם? 4. הגבר ההורס של הסדרה? 5. החתיכה של הסדרה? 6. מי השחקנ/ית שמשחק/ת הכי טוב לדעתך? 7. מי יותר חמוד/ה- יולי או איתי? 11. מה את חושבת על העיניים של יהודה? אני ישמח לקבל תשובות:)))))))))))) שירן שאוהבת את גידי

תשובות

1. לא היתה לי אחת, היו לי כמה: רונה, גידי, מאיה, שלומית ולאחרונה יונתן. 2. האמת היא שלא התרשמתי מסגנון הלבוש של אף אחד בסדרה. בכמה מקרים, למען האמת, רציתי לקחת את המלבישים לשיחה. 3. אין לי ממש, למרות שהקטע עם החוליה החלשה היה לא רע. 4. יונתן, והייתי אומרת גידי, אבל הוא קצת צעיר בשביל להיכנס לקטגוריה של הגבר. 5. רונה ובמקום שני מאיה. 6. לא זוכרת את שמה, אבל זו שמשחקת את שלומית. גם רפי תבור משחק טוב. רואים שהם שחקני תאטרון. 7. שניהם נראים בונבונים. ולא ראיתי הרבה פרקים שהם הופיעו. 11. (מה קרה ל-8-10?) יש לו עיניים יפות.

shiRan WP

New member
התשובות שלי

אני עייפה ומשעמם לי אז אני יענה על הסקר....שלי 1. הדמות שהכי אהבתי לאורך כל הסדרה ובמיוחד בהתחלה- גידי אבל בזמן האחרון התחלתי לאהוב את רונה (סחטיש על הבריחה, יש לה ביצים:) 2.אמממ...הכי יפה.....כלנית אני חושבת, מהבנות וגידי מהבנים, איזה גבר...וכל מילה נוספת מיותרת
3. יש הרבה ציטוטים....הכי אהבתי את השיחות של אלי מרקו עם סמדר...איזה יופי...משהו! סמדר- "אה כן, ושכחתי להגיד לך, הדבר היחיד שסוחטים לידי, זה מיץ תפוזים." אלי מרקו לגידי- אני הולך לעשות לך שיעור בנושא גוף האדם" רונה למרקו-" למי אתה נטפל (בגול גבוה וצווחני) לגידייייייייי? לכתניייייייית?" דורון לסמדר- הס! הס!- קורע!!!!!!!!!!!!!! אלי מרקו לדורון- אתה מגדל נחש בבית הזה אלי מרקו לסמדר- את סמדר, בחיים לא תגידי לקרסוליים של רונה טוב אם אני יזכר אני יוסיף... 4. גידי (כל מילה נוספת.......מיותרת)
5.כלנית הכי יפה לדעתי וענת (סתאאאאאאאאאם) 6. ככה- יהודה לוי- פצץ יונתן- מותק של שחקן אלי מרקו- רוב הרגעים הטובים של הסדרה כללו אותו סמדר- רק בלי הבכי מאיה- כנ"ל רונה - יש קעים שהייתי מכניסה אותה שנייה ברשימה (ראה- השיחות עם אלי מרקו) אלכס- רק תנמיך את הקול, שומעים אותך ספיר -כן באמת! ועמרם ב. הגרועים- אבנר- צריך להסביר?! דורון- אלוהים דיי להתנשף....ואולי תפתח את הפה מעבר לחצי ס"מ כדיי שיראו שאתה מדבר??? כלנית- לא יודעת למה..... שלומית- והאודם שלה מסנוור אותי כל פעם מחדש ורדה- מדברת לאט מידי לטעמי.. עמיקם חורש...כלומר אבא של רונה....אלוהים שכחתי את השם שלו...נו..נו..נו..טוב שכחתי... 7. איתי 8. מדהימות
מקווה שתענו שירן שאוהבת את גידי

shiRan WP

New member
אני בשוק, פשוט בשוק אני ה-מו-מה

שכחתי ....הציטוט הכי הכי טוב "את אישה ריקנית וחסרת ערך, את החוליה החלשה, שלום (נפנוף קל)" איזה מצחיק:]

סתמילדה

New member
שלום לכולם!! אני חדשה פה...

למרות שזה לא חכם להצטרף לקראת הסוף. בכל מקרה התשובות שלי: 1.גידי בעיקרון אבל רובם היו טובים(מאיה,שלומית, רונה, שלומית, ורדה, יונתן) 2.מאיה 3."את החוליה החדשה-שלום" 4.אבנר או גידי? אבנר... 5. קצת קשה.. לרונה יש גוף די יפה אבל למאיה וגלית פנים(לגלית גם גוף מדהים). 6.יעל הדר(סמדר)-ללא ספק 7. הראו אותם אי פעם בסדרה בכלל? 11. לא התמקדתי בעיינים אבל הוא כזה מ-ת-ו-ק!!

נוני 17

New member
התושובות שלי הם../images/Emo70.gif

1.הדמות הכי אהבתי את גידי, 2. מאיה מתלבשת הכי יפה, 3 של כולם, 4. גידי הגבר הכי הורס. 5. ספיר הכי חתיכה, 6. השחקן, שמשחק הכי טוב נתי רביץ,7. יולי יותר חמודה, 11 העינים של גידי הכי יפות.

morchuk

New member
התשובות לסקר:

דמות אהובה-סמדר ולמה? כי היא הכי מעניינת ואין רגע נחת איתה..הכל צריך להיות מהר ומפולפל...
מתלבשת הכי יפה-כלנית..יש לה מראה צעיר ושיקי... מתלבש הכי יפה-יונתן.. ולמה לא דורון? כי את דורון אני מעדיפה בפיג´מה....
ציטוט נבחר-כשרונה אמרה לדורון:"דורון קדמי,סמנכ"ל שיווק אעלק!" זה קרע אותי,מאז שהיא אמרה לו את זה אני לא מפסיקה לומר את זה לאנשים...
גבר הורס-טוב.....יש לי שלוש: מקום ראשון: יהודה לוי מקום שני:נתי רביץ(אהובי כבר מאז "כסף קטלני"..יש לו וותק אצלי) מקום שלישי:גיל פרנק(זה בגלל התחת היפה הזה שלו שזכיתי לראות בהצגה "הורדוס" וואי וואי וואי!!!!)
חתיכה של הסדרה-ללא ספק,יעל הדר זכתה גם בקטגוריה הזאת... היא ממש יפה,יש לה יופי לא מוגדר...
שחקנית שמשחקת הכי טוב-יעל הדר,היא השחקנית הכי טובה מכולן לדעתי,היא עושה את הדמות שלה הכי אמין שאפשר...פצצות אחות שלי! שחקן שמשחק הכי טוב-יש לי גם פה שניים: מקום ראשון:גיל פרנק מקום שני:נתי רביץ
מי יותר חמוד מהילדים של גלית ויונתן-ת´אמת,אני לא יכולה לומר את דעתי על זה כי זה כמו שישאלו אותי,מי יותר נחמד/ה,אמא של ורדה או אבא של ורדה....אני כמעט ולא מכירה אותם...
העיניים של יהודה-כשאני בדיכאון ואני מסתכלת על העיניים התכולות והמדהימות האלו שלו,זה נותן לי תקווה.....יואו! בא לי לאכול את הבנאדם! ו..זהו,יש לי גם שאלה... מה אתם חושבים על המרד של וורדה בסמדי? האם היא צריכה להשאר חברה טובה גם אחרי מה שקרה או שהיא צריכה לומר לסמדי בדיוק מה שהיא חושבת עליה ולהפסיק עם העוול הזה שנגרם לה... ביי ביי ממני מור!

shiRan WP

New member
מה פתאום!

סמדר מכשפה, שטנית ורעה (למרות שאני חולה על הדמות שלה, אני משום מה תמיד אוהבת את הרעים..) ורדה´לה לא צריכה להשאר חברה שלה, סמדר היא רעה ומכשושה (זה מה שאני אוהבת בה, אם לא היה סמדר לא היה לחיי) ורדה המסכנה לא זכתה לטיפת אושר אחרי שאלכס ה**** עזב אותה ככה, הוא לא מתבייש?! היא יצאה סנג´רית מכל הכיוונים, מה קרה שהיא תדפוק פעם מישהו... גם אם זו החברה הכי טובה שלה סמדר. ואהבתי את מה שענית: מי יותר חמוד מהילדים של גלית ויונתן-ת´אמת,אני לא יכולה לומר את דעתי על זה כי זה כמו שישאלו אותי,מי יותר נחמד/ה,אמא של ורדה או אבא של ורדה.... מה יהיה על הפורום מיום שני? והנה שאלה קטנה- אולי נעלה רעיונות ל-מה נעשה אחרי שהסדרה תגמר כדי לא למות משיעמום בין 8 וחמישה ל-9....יש רעיונות?

morchuk

New member
לשירן../images/Emo13.gif

מה המצב? אני שמחה שאהבת את מה שרשמתי על הילדים הבלתי נראים של יונתן וגלית(אולי לא בדיוק בלתי נראים הרי ראו אותם בערך...רגע תני לי לספור אני לא בטוחה שכל האצבעות שלי יספיקו,שניה....אה כן! פעמיים..) ואני תומכת בדעתך על ורדה... שתעשה משהו עם עצה ועם החיים הפתאטיים שלה... אחרי שהיא עזרה לסמדר ואהבה את אלכס מגיע לה להנות מהחיים,ומה שאני מציעה הוא שתלך עם מיכאל,הרי גם לו חסרה אהבה... אני כבר רואה את הסוף,מיכאל וורדה מחזיקים ידיים והולכים לעבר השקיעה, רק שאלי מרקו לא יהרוג אותם בטעות...

r i p l y

New member
מי מתלבשת הכי יפה...אהההמממ

אממממ רונה ותלבושת הטאליבן זקוקה לרענון המלתחה ויפה שעה אחת קודם..אבל יש פוטנציאל...
אולי כלניתוש
מתלבשת לא רע..במיוחד אהבתי את החולצת נצנצים עם דגל בריטניה... שחקנית טובה - זאת סופי צדקה אבל לא רק היא...גם יעל הדר שזאת סמדר טובת הלב... מי זה יולי ומי זה איתי..? אה הילדים של יהונתןתןתן ? מה אניחושבת על העיניים של יהודה ? שהן בצבע כחול...
הבחור ההורס של הסדרה הוא אלי מרקו שזה מתי אטלס. ללא ספק או יהודה... עמרם- סורי...) החלטתי להעניק את תואר "עציץ הסדרה "לאחר מחשבות מעמיקות דווקא לשלומית. שהמוטו שלה הוא "תהיי יפה ותשתקי." :) ציטוט נבחר....ממממ-"את החוליה החלשה שלום" אמר יונתן לגלית (אבל חזר לזרועותיה כמה פרקים אחכ... האמת ש רונה היו לה כמה הברקות אבל אני לא זוכרת אותם... אה אני יודעת שיונתן אמר ל אתי--- על רונה "בואנה רונה החברה שלך נהייתה בחרה עם ביצים כל הכבוד לה..." כן זה הציטוט שלי.. :)

LAE

New member
אז ככה:

1. גידי, יונתן, רונה, אלי מרקו (דמויות עם אופי) 2. ספיר 3. היו המון ציטוטים, אבל יש ציטוט אחד שעד כמה שאני ראיתי, אף אחד לא הזכיר אותו בפורום. גידי לאבנר: "אתה רוצה לבוא אלי הביתה לעשות ריח נגד יתושים?" (כשגידי הגיע למאיה לספר לה שהוא לא יכול להסגיר את אלי מרקו). 4. יהודה לוי, נתי רביץ (יש לי חולשה לגברים עם עיניים כחולות) 5. בתור בת קשה לי להגיד מי החתיכה של הסידרה. אבל אני מניחה שאם הייתי בן, הייתי בוחרת ביעל דואני. 6. יהודה לוי, מתי אטלס, סופי צדקה (לפעמים) 7. איתי. יולי לא הוציאה מילה אחת מהפה כל הסידרה (אי אפשר לדעת - אולי היא תככנית כמו אמא שלה...) 8. העיניים של יהודה - מאירות את המסך, אני רואה אותו ונמסה!!! מצטערת אם שכחתי מישהו. בשורה תחתונה, כולם היו בסדר והסדרה היתה 10!!!

Snitch

New member
תשובות... ../images/Emo88.gif

הכי אהבתי את אלי מרקו, ואת כלנית. שניהם חכמים ומעניינים.
נראה לי שספיר, למרות שהבגדים שלה קצת צפונים מדי... טוב נו, גם אני צפונית תל אביבית.
את זה תראו ב"מצעד המשפטים הגדולים של לחיי האהבה" ביום שני.
מתי אטלס, ללא ספק.
יש הרבה.. כולן חוץ משלומית וענת.
לדעתי יעל הדר משחקת מצוין, וגם יסמין דאימונד.
שניהם סתומים.
מהממות כמוהו

LARAS

New member
תשובות... ../images/Emo54.gif

1. המ... רונה נראה לי... או מאיה... או סמדר... 2. כלנית לייק הלו?? 3. חחח... גלית ליונתן: "הילדים יהיו בעננים, אמא ואבא לא מתגרשים!" אני לא אשכח את זה... 4. גידיייייייייייי!! דההההההההההההההההההההה! זה די ברור לא?? 5. המ... זה קצת קשה כי בכל אחת יש משהו טוב אבל בכל אחת יש גם משהו רע מאוד.. אז.. המ.... כלנית? היא די יפה... אבל גם מאיה... טוב עזבו זה לא הולך... 6. סמדרררררררררררררררר אין היא פשוט שחקנית מצויינת... [ יעל הדר!! ] 7. מה זה משנה? הו קרז?? [איתי..] 8. מהממות! מהפנטות! יפות! מקסימות! ממיסות! אין כמוהןןןןן!!

תשובות

1. מאיה וגידי 2. כלנית מאיה וספיר ולפעמים רונה 3. את החוליה החלשה. שלום!!!!!!!!!!! 4. גידי!!!!!!!!!! 5. מאיה וקצת רונה 6. כולם חוץ מאבנר!!!!!!!! 7. לא יודעת בקושי הראו אותם 11. מהממות!!!!!!!!!!

התשובה שלי

1. רונה 2. גלית 3. "את החוליה החלשה שלום!" 4. אני לא הומו!!! 5. גלית 6. ורדה 7.יולי(את מי היא משחקת שכחתי?) 8.אני לא הומו מרוקאי מרוקאי אבל בכלל לא עצבני הכוסון המרוקאי

רציתם תשובות - קיבלתם

1. מי הדמות שהכי אהבת? תשובה: זה ממש קל -(רונה), אבל חוץ ממנה: דורון, יונתן, אתי וגידי. 2. מי מתלבש/ת הכי יפה? תשובה: אאממ...לא יודעת, הם מתלבשים בסדר, אין 1 שמתלבש הכי יפה. 3. הציטוט הנבחר שלכם? תשובה: אלי מרקו לדורון: "תראה איזה נחש אתה מגדל בבית!" (אחד מהם) 4. הגבר ההורס של הסדרה? תשובה: נראה לי - יהוודה לוי! 5. החתיכה של הסדרה? תשובה: אואו, נראה לי...גלית אולי... 6. מי השחקנ/ית שמשחק/ת הכי טוב לדעתך? תשובה: יש הרבה. מהבנות הייתי בוחרת את איריס מרטינז (אתי) שלדעתי עשתה עבודה מדהימה ודניאלה וירצר (מאיה), רק בת 18 וחצי ושחקנית מצויינת מהגברים: יהודה לוי הייתי בוחרת, ברצינות הוא כשרוני והוא הדהים אותי בכשרון המשחק שלו. 7. מי יותר חמוד/ה- יולי או איתי? תשובה: לא הראו הרבה את יולי...אבל נראה לי יולי. איתי קצת טמבל לא? 11. מה את חושבת על העיניים של יהודה? תשובה: אייי קרמבהההה!!!!! איזה עיניים כחולות מדהימות יש לו!!! כחול כמו היום!! אחלה סקר!

למעלה