התשובות לסקר:
דמות אהובה-סמדר ולמה? כי היא הכי מעניינת ואין רגע נחת איתה..הכל צריך להיות מהר ומפולפל...
מתלבשת הכי יפה-כלנית..יש לה מראה צעיר ושיקי...
מתלבש הכי יפה-יונתן.. ולמה לא דורון? כי את דורון אני מעדיפה בפיג´מה....
ציטוט נבחר-כשרונה אמרה לדורון:"דורון קדמי,סמנכ"ל שיווק אעלק!" זה קרע אותי,מאז שהיא אמרה לו את זה אני לא מפסיקה לומר את זה לאנשים...
גבר הורס-טוב.....יש לי שלוש: מקום ראשון: יהודה לוי מקום שני:נתי רביץ(אהובי כבר מאז "כסף קטלני"..יש לו וותק אצלי) מקום שלישי:גיל פרנק(זה בגלל התחת היפה הזה שלו שזכיתי לראות בהצגה "הורדוס" וואי וואי וואי!!!!)
חתיכה של הסדרה-ללא ספק,יעל הדר זכתה גם בקטגוריה הזאת... היא ממש יפה,יש לה יופי לא מוגדר...
שחקנית שמשחקת הכי טוב-יעל הדר,היא השחקנית הכי טובה מכולן לדעתי,היא עושה את הדמות שלה הכי אמין שאפשר...פצצות אחות שלי!
שחקן שמשחק הכי טוב-יש לי גם פה שניים: מקום ראשון:גיל פרנק מקום שני:נתי רביץ
מי יותר חמוד מהילדים של גלית ויונתן-ת´אמת,אני לא יכולה לומר את דעתי על זה כי זה כמו שישאלו אותי,מי יותר נחמד/ה,אמא של ורדה או אבא של ורדה....אני כמעט ולא מכירה אותם...
העיניים של יהודה-כשאני בדיכאון ואני מסתכלת על העיניים התכולות והמדהימות האלו שלו,זה נותן לי תקווה.....יואו! בא לי לאכול את הבנאדם! ו..זהו,יש לי גם שאלה... מה אתם חושבים על המרד של וורדה בסמדי? האם היא צריכה להשאר חברה טובה גם אחרי מה שקרה או שהיא צריכה לומר לסמדי בדיוק מה שהיא חושבת עליה ולהפסיק עם העוול הזה שנגרם לה... ביי ביי ממני מור!