סקרון לי אליכם.....................

Gogetta

New member
סקרון לי אליכם.....................

1) מי האויב הגדול ביותר שהיה ליאמצה? 2) מי יותר גבוה גוהאן הילד או טראנקס הילד? 3) כמה חלקים פיקולו (הצפרדע) הגדיל לעצמו לאחר שקרטו לו אותם ואיזה? 4) מי יותר חזק סאיבא מן ירוק או בובת החרסינה? 5) במה יש הכי הרבה פרקים דרגון בול דרגון בול זי או גיטי? בבקשה כולם אבל כולם לענות לי על השאלות זה ממש דחוף אני יודע את התשובות אני פשוט חייב לראות מה אחרים חושבים

REDDITZ

New member
אני אנסה../images/Emo58.gif

1)האויב הכי גדול של יאמצ´ה??? אין לי מושג יש הרבה... אבל אני אלך על גוקו כי הוא הראשון שהביס אותו 2) גוהאן הילד נראה לי יותר גבוה 3) פיקולו הוא לא צפרדע אבל הוא הגדיל לעצמו *סופר עם האצבעות* אני לא ראיתי דרגון בול אבל ממה שזכור לי 1- היד שרדיץ כרת לו 2- היד שסל קרת לו 3- הרבה איברים שטראנקס הפיל את הפסל של פיקולו כשדבורה ירק עליו 4) אני אלך על סאיבהמן 5) דרגון בול זי רולז

Hwoarang

New member
פיקורו צפרדע??

אחי פתחת פה תיבת פנדורה...

Prophet

New member
שיר... השגת לך קרב עם לייט וומן !

אל תגל להם את הכוחות המיוחדים שלך מהתחלה ! וכשאתה רוצה לתאר משהו שאתה עושה תשתמש ב-**... דוגמא: *הולך לאכול*

KeNNy7

New member
רוצה אני יאמן אותך

אני מומחה בזה כבר רבתי איתה המון ותאמין לי המון

Gogetta

New member
אני רוצה ללמוד את אומנות הבלרה

קינג קני הדרומי

Gogetta

New member
רדיץ צדקת כמעט בהכל

חוץ מש האויב הגדול ביותר שלך יאמצה הוא הסאינים בחדר זמן של גוד שהם התאמנו בו בפעם הראשונה

Gohan

New member
אני...

1) גוקו, אני מניח. 2) כשגוהאן היה בגיל 8, כמו טראנקס, אז הוא היה גבוה יותר. 3) אמ....אני זוכר 3 פעמים
4) -_- 5) דרגןם בול זי, כמובן..

Light woman

New member
גוג´יטה גוג´יטה... ככה לקלל את

פיקולו´ש שלי???? אתה לא ראית אותי שאני עצבנית! אני יכולה להפוך לסופר סאייאן שמוליק 5!!! ככה אתה מנצל שהמחשב שלי מתקלקל????? אני אוותר לך הפעם... אבל אם תעז להגיד פעם שפיקו´ש שלי הוא צפרדע/בלרה/מכוער אני ארצח אותך!!!!

למעלה