סקרוֹן...

missundaztood

New member
סקרוֹן...

מה משמעוות שמך? שכל אחד יכתוב כאן מה המשמעות של הכינוי שלו...

keren007

New member
אין משמעות

יום אחד לפני שנתיים (אני חושבת?) נדלקתי על הקטע של 007 ופשוט הוספתי את זה לשם שלי, עכשיו אני חושבת לשנות

עדי18

New member
לשם שלי אין משמעות מיוחדת זה

סך הכל עדי שזה השם שלי ו-18 כי אני בת 18...... ד"א סתם מתוך סקרנות-בני כמה כולם פה?

Nifredil

New member
אני בת 14...

ו"ניפרדיל" זה פרח לבן משר הטבעות והוא גם מאוד דומה לשם שלי (נופר). הפירוש של "ניפרדיל" בשפת סינדארין (שפה שטולקין המציא) זה "נטיף שלג" (snowdrop).

°·Flower·°

New member
הממ......./images/Emo3.gif

אני אוהבת פרחים
זה למה הכינוי °·Flower·° והכינוי השני שלי...Alice1Danit1 בגלל שדבר ראשון באייסיטי קוראים לי _Alice ואליס זה שם של עוגייה צרפתית עם ציפוי וניל
ודנית זה השם שלי... אז אליס1דנית1

n k

New member
כי...

כשנרשמתי לתפוז לא היה לי רעיון לשם נורמלי ולכן פשוט רשמתי את הר"ת של השם שלי. ואני מתעצל לשנות אותו

swirrrly

New member
הממ השם שלי זה סתם

עיוות של "שירלי", וסווירל זה משהו מסתובב, ואני מסובבת (?
).. פההההה ופעם היה לי לייסנס טו קיל, כי אני די מחבבת את ג´יימס בונד
. זהו.

Reznik

New member
reznikh - שם המשפחה שלי

ואני בן 22 והתקבלתי למכללה היום!!!!!!!!!!!!!!!

coolit

New member
הניק שלי תמיד היה זה..|בלוןכ|

אז ככה, מכיוון שהצטרפתי למערכת תפוז בהיותי בת עשר וחצי (היוווווווווום בערב אני אהיה בת 12!!!), נדלקתי על המילה cool, ותמיד בצ´אטים קראתי לעצמי cool. והייתי המון בצ´אט אחד, של טריוויה הארי פוטר... על כל פנים, כשנכנסתי למערכת תפוז רציתי לקרוא לעצמי שוב cool, אבל כמובן שהניק כבר היה תפוס(ז)... אז קראתי לעצמי coolit, בלי לחשוב שזה מוזר או משונה, בלי לחשוב בכלל שבאנגלית אין coolit אלא רק cool... אבל עכשיו, לדעתי, זה כינוי נחמד.. אם כי.. כל כך סתמי!

אמפ |רונן|

מישו זוכר שבכמה ימים הראשונים של הפורום רייזה פלשה לנו לפורום וקראה לפגע חנבה?.... משם הכול בא....

המשמעות שלי

ערן מלשון ערני כשהיתי תינוק ההורים שלי התלוננו שאני כל הזמן ער ומחזיק אותם ערים בלילה ואני בקושי נירדם מיכאן הם החליטו ליקרוא לי ערן

אהה חשבתי שפ פרטי

הכינוי שלי הוא "פלאפון ירוק 2" פלאפון - אוהב פלאפונים ירוק - אוהד מכבי חיפה 2 - אליפות שניה רצוף (מקווה להחליף ל 3)

dj_online

New member
חשבתי שזה 2

בגלל שפלאפון ירוק היה כבר תפוס
בכל מקרה הכינוי הקודם שלי הוא Eye53 שזאת הלהקה שלי למי שלא מכיר וממ לכינוי הנוכחי אין פירוש

למעלה