סקראבס 813

Angelus

New member
סקראבס 813 ../images/Emo58.gif

מה נסגר? לאיפה, לעזאזל, ג'יי.די, קרלה, פרי והשרת נעלמו?! אז כן, עברו שמונה עונות.. ניתן להבין אם אחת מהדמויות תעלם לפרק פה או שם.. אבל ארבע דמויות מרכזיות בפרק אחד? לא במקום בכלל. ולמען האמת, הפרק היה די טוב, מלבד לריקוד המגוחך על האיידס. לא מנסה להיות יפה נפש, אבל יש נושאים שלא צוחקים עליהם.. זה היה נמוך מדי בשביל סקראבס. אם הייתי רואה את זה באיש משפחה, הייתי מבין. היה לי עצוב לשמוע שאליוט כנראה לא תעסוק ברפואה בהמשך.. וכל הקטע עם חולת האיידס היה לא נעים בכלל.. מלבד לכך, הפרק היה מאד מצחיק ומשעשע. טד והפייבז, אליוט והפלוצים my mom used to tell me that the farts were little demons crawling up my belly and if i let them out, they'd give my grandmother cancer
ועוד כל מיני קטעים קטנים. אז לא משתווה לפרק הקודם (בכלל לא), אבל זה היה פרק סביר. אני נותן לזה 8.

limors2

Well-known member
וגם../images/Emo58.gif

האישה עם הקפה בסוף
אם ימשיכו לעונה חדשה בלי ג'יידי עם התרכזות על האינטרנים האלה (ואני בעד! למרות ההעדרות של רוב הדמויות ממש אהבתי את הפרק), אני מקווה שהיא תחזור

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif813 - My Full Moon

טוב, אז קודם כל - משהו שעדי בטח שאלה כשנכנסה לקצונה - איפה כולם?! פרק שני לעונה בלי ג'יי.די (לא שהוא חסר במיוחד), אבל גם בלי אף דמות מרכזית אחרת מלבד אליוט וטרק? ארמ. בכל זאת, הפרק הצליח להפתיע ולהיות לא רע. - ההתלהבות של טרק על דיסנילנד הייתה על הפנים. + טוד וההיי פייבים - המתיחה של אליוט. נה. לא מצחיק. + Women fart. I know they do, cause I have a wife, and a daughter, and they both fart. And it smells like hot dogs + אמ, Oh that's adorable, you have a crush on yourself. I'd be careful, the guy you're in love is a douche. אדירה. + שאליוט כותבת Elliot has a slammin' tushi על כל הטבלאות. חחחח + you see, his voice sounds like this... and my voice sounds like this I heard it חחחחח + חחחחח טוד מגיע מהבית. The fact that I'm not making a tremendous sex joke right now about who are what I nailed tonight, should tell you how serious I am + חחח הבחור עם האיידס, שמתלהב, ואז טרק אומר שהוא לא מתלהב מזה הוא פשוט צופה בספורט - הקטע עם הריקוד ההיבי באמת היה על הפנים + Mrs. Powell, when I was a kid my mom used to tell me that farts were demons coming out of the belly and if I let them out, they'd give my grandmother cancer לגמרי אדיר - הקטע עם טרק בתור מכונאי יכול היה להיות טוב יותר. + אליוט אומרת לטרק שלפחות יעשה את זה כמו ג'יי.די - אבל החיקוי היה גרוע. + חח המתמחה השווה עם האפרו-אמריקני (ברחו לי השמות שלהם). היא באמת שווה! + Thirty years of repression... and hot dogs + הסצינה שאליוט מספרת לה שיש לה איידס הייתה טובה. + והנאום של אליוט בסוף... בשיחה עם טרק. זאת באמת סצינה טובה שלא ראיתי הרבה זמן בסקראבס. השיר בסוף, Waz - Hardly Enough

jess r

New member
כמעט אהבתי ../images/Emo58.gif

אהבתי את המתיחה, ואהבתי את הריקוד. אוקי, איידס זה לא מצחיק, אבל פאק איט - עדיף לצחוק על זה מאשר לבכות, והריקוד היה ממש מצחיק. מה שהרס לי את הפרק ובאמת לא ציפיתי לשמוע בסידרה הזאת זה הנאום של אליוט בסוף. כאילו, באמת? ברצינות? היא נשארת בעבודה הזאת רק כי אין לה גבר עשיר והמון ילדים לטפל בהם? היא השקיעה 8 שנות לימוד ועוד 8 שנים של עבודה קשה והפכה לרופאה מצטיינת רק בשביל שהיא פתאום תצא בהכרזות כמו "אה, בעצם אני בכלל עושה את זה בשביל לשלם את החשבונות. ברגע שאמצע חתן עשיר מספיק אני אעשה המון ילדים ולא אצא מהבית"? איכס. הרס לי את כל הפרק. האינטרנס ממש טובים. אני הייתי רואה את הסידרה שלהם.

DivineComedy

New member
מה.זה.החרא.הזה.

נכון שהHIVI היה מצחיק וגם הסיפור של אליוט על הנודים, אבל חוץ מזה אחד הפרקים החלשים של הסדרה מאז ומעולם. הזכיר את עונה 6 הידוע לשמצה.

TheLost

New member
העונה הזאת מתחילה להימאס ../images/Emo58.gif

היא לא גרועה. להיפך, אני אוהב אותה והיא מצליחה להצחיק יותר מעונות 6-7. הבעיה היא שהעונה הזאת מתאמצת שלא להיות עונת הסיום של סקראבס אלא עונת הפתיחה של הספין-אוף של סקראבס עם האינטרנס (שאנחנו כבר יודעים שלא הולכת לקרות). וזה פשוט מבאס כי פשוט אנחנו לא מקבלים עונה שסוגרת את הקצוות כמו שצריך, וזה שבכל פרק דמות אחת עד 8 נעלמות זה עוד יותר מבאס. אז כן, אם הייתה עונת המשך רק עם האינטרנס הייתי רואה אותה ונהנה, אבל לפני שהם התקדמו כ"כ מהר לאינטרנס חבל שהם לא נזכרו שיש איזה כמה דמויות שאנחנו מכירים כבר 7 שנים ובא לנו לראות אותם.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

זה זלזול מוחלט בצופים האדוקים, במעריצים.

למעלה