דעתי על הפרקים
חיכתי הרבה זמן שסקאבס תחזור, ומאד שמחתי כסוף סוף הפרקים הורדו והתייסבתי מול המחשב לראות אותם. למרות כל ההתרגשות, קיננה בה תחושה של פחד שמא אני אתכזב מתחילת העונה החדשה, ואפילו מכל העונה. לצערי, זה מה שקרה. אני לא יודעת מה יקרה בהמשך העונה, ודווקא את פרק 803 ממש אהבתי, אבל שני הפרקים הראשונים ממש לא היו משהו. הם היו נחמדים, אבל לא יותר מזה. הפרק הראשון היה הרבה יותר טוב מהפרק השני, אבל גם הוא לא היה יאיזה פרק מדהים, והוא גם לא הרגיש כל-כך כמו פרק ראשון של עונה. הפרק דווקא התחיל טוב. לא בדיוק הבנתי למה ג'ידי אומר That's new, ואם הוא מתכוון לשעון של השרת או למסטיק, ואם הוא באמת עשה את זה כדי שהשרת ידבר עליו או לא, אבל התגובה של השרת הייתה ממש מצחיקה ואהבתי שלא התחמקו מהנושע שלג'ידי יש זקן מטורף וצחקו על זה כבר בהתחלה.
ההערה על מקונוהי הייה ממש מצחיקה.
לא ממש אהבתי את המתמחים החדשים, הם די מעצבנים.
It's funny that Cancer starts with can because there's nothing we can do at this stage - lolz!!!
הכניסה הארוכה ממש של קורטני קוקס חחח! היא נריאת טוב.
דר' קוקס ממש מתאמץ לא לחייך חחח.
אני אוהבת כשג'ידי נמצא בפנטזיה ואז אומר לדר' קוקס משהו מוזר ודר' קוקס מסתכל עליו מוזר חחח!
הקטע על העכבישים היה די טוב, Don't put them in a little box, because they know their way back lolz!
הבלונים האדומים, lolz!
כל הקטע עם "עובדות החיים" חחח!
הבדיחה הכי טובה בפרק היא דפנטילי שמדוקס מפטרת את השרת והוא מראה לה תמונה של התינוקת שלה ואומר שזו תמונה של התינוק שלו חחח!
Nobody dies חחח.
טד לא מצליח להגיד לקלסו מה הוא חושב עליו חחח.
המפתח שפותח הכל - גאוני!!!
Cox: Actually it was a she JD: It wasn't me? Cox: No, it was you.
One is in case I get sad, and the other is in case I get really sad השיחה של ג'ידי וקוס הייתה מ-ע-ו-ל-ה! זה כל-כך עשה לי את הפרק! כמה זה זמן לא היה לנו רגע ג'ידי/קוקס טוב... וכל הקטע שהוא אומר טוב, אולי הפרק לא היה כזה נורא, הרעיון שדר' קוקס לא רוצה לדבר עם מדוקס בגלל שהוא לא רוצה להיפגע שוב, ואהבתי שג'ידי זורק למתמחה שלו את הפלאפון בסוף סוף מקבל בייצים, אבל גם לא כזה טוב כמו שסקראבס יודעים לעשות, ומה ששמתי לב הוא שהם פושט עושים את הקטעים הדרמטיים הרבה הרבה הרבה פחות טוב ממה שהם היו עושים פעם. 802 היה פרק ממש מאולץ. הסיפור היה נחמד, הזקן היה נחמד, אבל מה שהיה כל-כך מעצבן בפרק הזה היה שג'ידי הסביר כל דבר ודבר בפרק. זה היה כמעט And than Isat down, and they I stodd up, and than I walkedץ זה היה מ-מ-ש מעצבן. אנחנו לא טיפשים ג'ידי, אתה לא צריך להסביר לנו כל מהלך ומהלך בתוכנית!
מה שכן היה ממש מצחיק היה כשג'ידי מסביר איך טרק מרגיש שהוא נהייה עצוב, שמח ועצוב שוב חחח!
Bromentic night lolz!
כל הקטע שאד מצליח לעשות קאצ' פרייזס ממש מהר היה ענק.
טרק שם לג'ידי נקנקיה ביד חחחח!
ג'ידי מפוחלץ חחחחחחחחחחחחח!