סקראבס 605

Angelus

New member
סקראבס 605

עוד פרק טוב שיצא לי לראות לאחרונה בשל שני דברים: - קרלה והדכאון לאחר לידה - ג'ורדן עוזרת לקרלה לקבל את העובדה שיש לה בעיה - פרי והג'ניטור לא שאני אוהב לראות בסדרות קומדיה נושאים מדכדכים, אבל מה לעשות -- זה מה שהופך את סקראבס לסדרה אדירה. לא פעם אמרתי שלדעתי שג'ודי XX משחקת טוב. טוב תהיה העלבה, אבל לא משנה. גם בעונה ה-1 שהיא בוכה כשג'יי.די פוגע בה והיא בוכה ועולה לאוטובוס, וגם עכשיו -- כל פעם שהיא בוכה ומנסה להעביר משהו, היא עושה את זה בצורה מעולה. באמת כאב לי עליה. ג'ורדן - אחח.. כמו השיר שהושמע ברקע בזמן שהיא הגיעה לבית חולים (למרות שהיא בשליש האחרון להריון שלה) isn't she lovely? דוגרי, לא משנה כמה מנסים לכער אותה, היא יפה כמעט כמו אליוט. ולא משנה כמה עוקצנית היא וכמה מניאקית, היא תמיד עוזרת כשצריך. ומה עם השילוב של הג'ניטור ושל פרי? כל פרק בו יש אינטראקציה בין שתי הדמויות האלה, הפרק מרקיע שחקים. בשל המרתון הדי ארוך שאני עושה, אני לא זוכר באיזו עונה הם היו יוצאים יחד לבאר ושותים בירה. אבל זה היה ענק. אה, והתמונה של טרק מנסה לגדל שיער.

steelwater

New member
חחחח!

נראה כאילו ניסית שוב להוכיח את טענתך עם התמונה של קלסו והשרת... אני ממש לא אוהבת את ג'ורדן, לדעתי היא נריאת נורא, והקטע הזה דווקא לא כל-כך מצחיק אותי. סורי. פרי והשרת באמת מצחיקים ביחד וכיף לראות אותם. מסכן ג'ידי, כששני אלה ביחד הוא צריך להיות במתח חחח!

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif אכן אכן

אומנם אני לא ממש מסכימה איתך בנוגע למשחק של ג'ודי, כי אני חושבת שהיא טובה אך ורק בקטעים דרמטיים. מאוד קשה לי למצוא סצינה שהיא קומית וג'ודי טובה בה. בקטע שהיא בוכה בסוף הפרק, יאללה באמת שבכיתי, ומאוד קשה לי לבכות בסרטים/סדרות. היא הייתה מדהימה בקטע הזה. הקטע עם ג'ורדן ע-נ-ק!!! זה הקטע היחידי בעונה הזאת [נכון לעכשיו] שבאמת נקרעתי מצחוק ממנו. בקשר לעובדה שהיא יפה, כן, כיום הרבה פחות אבל פעם בעונות הראשונות היא הייתה מהממת. אליוט לעומת זאת זה הפוך. היה קצת מוזר לראות את ג'ורדן בפרק הזה ככה, למרות שהיה את הפרק בעונה הרביעית שג'ורדן נפרדת מנינה בשמו של ג'יידי והיא עוזרת לאליוט, בכללי אין כמעט פרקים שהיא כזאת נחמדה ותומכת. זה היה מגניב אך מוזר. השילוב של פרי והג'ניטור כל כך טוב כי לשניהם יש "שנאה" משותפת לג'יידי, בכל מצב שתשלב שניים כאלה זה יהיה ענק.

creepy creep

New member
יש משהו במה שאת אומרת.

אני לא זוכרת הרבה סצנות קומיות איתה. ברוב הסצנות היא כועסת/עצובה/פגועה/ווטאבר.

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif בקשר לג'ודי.

היא בהחלט שחקנית אדירה וזה מתבטא בצורה טובה בסצנות היותר עצובות שלה. בפרק שהיא שנפרדת מלאוורן אני בוכה כל פעם מחדש. קוקס והג'ניטור הם 2 הדמויות הכי חזקות בסדרה, מבחינת הכוח שלהם ואיך שכולם פוחדים מהם. כשהם ביחד- זה שילוב קטלני חחח. אני צריכה למצוא זמן לעשות גם מרתון סקראבס, אבל האתר שהייתי רואה בו פרקים נעלם ואין לי עוד הרבה אופציות

למעלה