סקראבס - הסוף; 817-818

Angelus

New member
זה נשמע לא קל.. אני מבין אותך

לצפות בסדרה במנות גדושות ממלא חלל כלשהו בחיים שלך, וכשזה לפתע נלקח ממך, זה די אכזרי.. אל תהיה עצוב, תמיד אפשר להמשיך לצפות בפרקים מכל העונות ולהנות מסדרה שנתנה לנו שעות של רגעי נחת. אני, אגב, גיליתי את הסדרה במקרה גמור.. ישבתי לאכול צהריים וראיתי את הד"ר הבלונידינית נוגעת בג'יידי ואז יש לו פנטזיה שהוא קופא מהמגע שלה(
) .. ומאז ניסיתי לעקוב אחרי הסדרה. גררתי כמה אנשים איתי.

steelwater

New member
וואו../images/Emo58.gif

וואו. וואו. מה אני יכולה להגיד על זה? האמת שלא בכיתי הרבה, אני די מפורקת רגשית כרגע. זה כל-כך עצוב שסקראבס נגמרה וגם היה פרק כל-כך עצוב.
אני מסתכלת על זה כפרק אחד, כראיתי את זה כפרק אחד. אני בשוק מזה שזה נגמר... אני טיפה מאוכזבת, אבל בכלליות היה פרק ממש טוב. ניתוח ארוך יותר יבוא בתקווה בהמשך, אבל לבנתיים כמה דברים. הקטע הכי מצחיק בפרק - ג'ידי רוצה שהיום שהוא עוזב בו יראה כמו פרק מסיטקום ואז מוריד את המפסק. כל בית החולים נהייה חשוך וכולם צורחים ובפאנקיה. גאוני! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
לא רק הקטע הכי מצחיק בפרק הזה, אלא בכלל אחד הקטעים הכי מצחיקים בסדרה. הקטע הכי מרגש בפרק - דר' קוקס מוסר את מונולג קורע לב וסוף סוף אומר דברים טובים ואמיתיים על ג'ידי. הוא קורא לו בשמו, אומר שהוא הרופא הכי טוב בבית החולים, וגם שהוא חבר שלו.
שתי בעיות קשות עם הקטע הזה - זה ממש מסריח שדר' קוקס לא היה פשוט יכול לבוא ולהגיד לג'ידי איך הוא מרגיש, זה עיצבן שזה היה בדרך כזאת. הרי אם ג'ידי לא היה עומד מאחוריו ומקשיב לו כשהוא היה אומר את הדברים האלו אז ג'ידי לא היה יודע אותם ואז מה הקטע? הבעייה השנייה שהחיבוק היה מסריח. ג'ידי חיבק את דר' קוקס, משהו שהוא עשה הרהב פעמים בעבר, אבל דר' קוקס לא חיבק בחזרה את ג'ידי. זה היה ממש מבאס ומעצבן. מעבר לזה.... וואו. פשוט וואו.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חשבתי שד"ר קוקס יכול לבוא ולגלול את רגשותיו בפני ג'יי.די.. אבל הוא אמר לו "It's just not me". אני מקבל את זה.. בהתחלה עוד כעסתי על האינטרן החמודה הזאת שהיא יורדת על ג'יי.די בשביל לקבל נקודות בונוס אצל קוקס. זה היה קטע טוב.

steelwater

New member
../images/Emo58.gifהאמת

שדי מההתחלה הייתי בטוחה שהיא משחקת אותה. פשוט היא כולה חמודה כזאת, וגם כולם אוהבים את ג'ידי אז למה לרדת עליו? אמרתי שאם היא באמת מתכוונת לזה זה יהיה ממש Out of character. תראה, זה נכון שזה כאילו לא הוא, אבל בעבר הוא כבר עשה דברים אמיצים אחרים! כשאבא של ג'ידי נפטר הוא כל היום ניסה להיות שם בשבילו, גם כשג'ידי לא הבין את זה, ואז בסוף הוא בא אליו ובילה איתו כמו חברים אמיתיים ואמר לו שהוא גאה בו. ובעונה החמישית הוא אשכרה אמר לו תודה ואמר את השם שלו, ונתן לו טפיחה על הגב. אז אני בטוחה שהוא יכל, ביום שג'ידי עוזב, להתאמץ קצת יותר ולהגיד לו משהו אמיתי ויפה לפרצוף.

Angelus

New member
for sure

אבל אני עדין עומד על שלי, הצורה בה הוא התנהג קבילה. חוץ מזה, שבוואנה בי future, ראינו שג'יי.די עדין מנסה לחבק אותו

limors2

Well-known member
חחחח זה היה מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בכלל, צחקתי מג'יידי בפרק הזה יותר ממה שצחקתי בחצי מהסדרה
לדעתי הקטע עם ג'יידי ודר' קוקס היה מעולה, ורק ככה היה אפשר לעשות אותו. כל הסדרה דר' קוקס מנוכר ולא מראה לג'יידי מה הוא מרגיש אליו, פתאום בפרק האחרון לשבור את זה יהיה עלבון לדמות שלו. טוב שנשארו איתו עד הסוף. בכלזאת קיבלנו קצת רגש מצידו, בפנטזיה העתידית של ג'יידי. דר' קוקס עמד שם בפרצוף סובל ונתן לו לחבק אותו, מבלי למחות!

Angelus

New member
וואו ../images/Emo58.gif סקראבס 817-818 ../images/Emo47.gif

בס"ד אני לא אשקר, במהלך הפרק, בייחוד בקטע ההקרנה בסופו, אני עוד הייתי קרוב לתת לכמה דמעות למצוא את דרכן החוצה (גם בקטע שג'יי.די נפרד מכל החבר'ה במסדרון.. זה היה מעולה), אבל צפיתי בפרק עם אנשים מסביבי, כך שלא יכולתי להרשות לעצמי. אני אפילו לא הולך לתת ציון לפרק הזה או לתת את הדעות העמוקות שלי (לפחות לא כרגע), כי מה שאני רוצה לומר .. זה בערך מה שיעל עשתה (כמה ימים לפני המועד..) לפני מספר ימים.. וזה גם לסכם את הפרק וגם להודות על הסדרה הזאת. מבחינתי, כל בדיחה שהייתה בפרק, כל משפט שכל דמות הוציאה, חזרתי לעבר ונזכרתי בי, כשאני צופה בסדרה הזאת ורק לומד להכיר את כל הדמויות הנהדרות שהציגו לנו. אני חושב שאח שלי היה קרוב לעלף אותי עם מרפק לפנים כי הזכרתי אינספור בדיחות וקטעים מצחיקים שקרו לכל דמות שהופיעה על המסך (טרק - רוקד על השולחן כשקרלה אומרת לו משהו כמו שהוא אוהב להיות צודק.., פרי - כשהוא התעלף בזמן שג'יי.די או אליוט סיפרו סיפור משעמממממממם (באנגלית זה נשמע טוב יותר) וקיבל מכה נורא חזקה בראש, וכשהוא קם הוא אמר "totally worth it!", טד קרע אותי עם המשפט התקוע שלו... הזכיר לי את הפרקים שלו עם נינה, העורכת דין
וכו'). במהלך 8 השנים הללו הם בנו דמויות שלמדנו להכיר כל-כך טוב ובגלל זה לא היה אכפת לי לצפות בפרקים של סקראבס, גם שהם לא היו נחשבים למצחיקים.. כי זה פשוט היה לראות דמויות שאני מכיר ואוהב. סגירת המעגל עם הפני היתה יפה, המעבר של אליוט, ובכלל - היחסים של ג'יי.די ואליוט העונה היו משהו שהיה לי סבלנות לראות (בדר"כ אני סולד קטעים בסדרות שמתעמקים במערכת יחסים בין בני זוג), ג'ורדן.. או .. ג'ורדן.. כשהיא קמה והתחילה ללכת בכל פעם שמישהו דיבר על משהו שלא מעניין אותה.. האישה הזאת אדירה. ההליכה של גי'י.די במסדרון.. כמה שמחתי לראות את הבחורה הזקנה עם הפיקניק
כמובן שלא הספקתי לקלוט את כולם, אבל זה ממש אדיר מצד השחקנים הללו להגיע, ולו לצילום של סצנה קצרה אחת, בשביל מטרה כזאת.. ראוי להערכה. הסרט, בסיום הפרק, היה מעולה. דרך מצויינת לסיים סדרה.. כל הקטעים שהראו שם היו טובים ומצחיקים (אתם מכירים את הצחוק-אושר הזה? שמגחכים וצוחקים כי מאושרים ממה שרואים? זה מה שהיה לי בחמש דקות האחרונות) ואפילו הקטעים בסוף.. שהראו אותם עושים ראפ לכל מיני דמויות.. והם מתחבקים, וצוחקים.. וקלטתם את שרה עם מצלמה ביד שלה? האישה הזאת פנויה? אני מאוהב בה. מלכה, מלכה. לסיכום, תודה ליוצרים (אני מכיר רק את ביל לורנס) שהביאו לנו סדרה כל-כך מיוחדת (אולי הכי מיוחדת) שאי פעם יצא לי לראות.. עברתי איתה שלוש וחצי שנים -- תקופות לא קלות בחלקן, בייחוד לאורך השירות הצבאי שלי.. ותמיד סקראבס היה שם, להוציא אותך מאיפה שאתה לא נמצא.. וגם בתקופות טובות יותר. המרתונים שעשיתי היו תקופות מאושרות בחיים שלי (אני לא מגזים).. התגייסתי יחסית מאוחר ואני זוכר כשכולם התגייסו, לא היה לי הרבה מה לעשות אז עשיתי מרתון סקראבסיס.. ואני לא אשכח שבטירונות שלי, המשפחה שלי באו לבקר אותי והביאו את הלאפטופ איתם, בשביל שאני אוכל לראות את הפרק האחרון של סקראבס שיצא (עונה 5, לא זוכר איזה פרק.. אבל תמיד שאני צופה בו, אני נזכר שאת הפרק הזה ראיתי לראשונה בבסיס צבאי
).. זהו.. אני בטוח שבעתיד, בע"ה, יזדמן לי לעשות מרתונים נוספים של סקראבס. מתנצל טיפה על הטון הרגשני במהלך ההודעה, אבל הרגע סיימתי לצפות בפרק ואני די נרגש. אז.. תודה. רבה.

Roncha87

New member
כל מה שאמרת-../images/Emo45.gif

באמת הצלחת לסכם מילה במילה את התחושות שלי לגבי הסדרה. היה לי קצת קשה לסדר את המחשבות שלי לגבי זה ובאמת, הסדרה הזאת ליוותה אותי בתקופות כאלה ואחרות ותמיד אבל תמיד הצילה את המצברוח.

DivineComedy

New member
*ספוילר* מרגש

מאד נהניתי מהפרק האחרון, הסרטון בסוף היה קצת יותר מדי, אבל סה"כ זה היה יפה, מרגש, וגם מצחיק. ירדו לי דמעות בכמה מהחלקים, בעיקר בפרידות ובסוף עם כל הדמויות. ארבע שנים אני עם הסדרה הזאת ועכשיו זה נגמר. אין יותר לחכות לסקראבס. עצוב האמת. ויותר עצוב שאני לא רואה שום סדרה ברמה הזאת באופק. דווקא אני חושב שכתבו יפה את הדמות של קוקס בפרק הזה, זה היה נורא קיטש אם הוא היה פשוט משתפך בפני JD בפרק הזה. קיטש ולא מציאותי. לכן עשו את זה ממש טוב לדעתי. אני כבר מתגעגע.

Angelus

New member
בנוגע לסדרות הנוספות

אני עדין מחכה שמישהו יבוא עם סדרה גאונית שתהיה שווה צפייה (רק לא משהו כמו פריזן ברייק) בלי קשר בכלל, אם מישהו מחפש משהו טוב לראות - שילך לראות סטארטרק. הסרט הכי טוב שראיתי השנה.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gifסיום מעולה../images/Emo70.gif

פרק אחרון מעולה לסדרה מעולה. היה באמת כיף לסגור מעגל, להזכר בכל הקטעים מכל הסדרה, להזכר בדמויות מכל העונות שבאמת הופתעתי לראות כל כך הרבה שבאו. זיהיתי את כולם, חלק היה קצת קשה כי הם שינו את השיער, גידלו זקן... הסדרה אולי נגמרה ולא יהיו עוד פרקים חדשים אבל אני בטוח לא אפסיק לראות אותה.

Angelus

New member
גידלו זקן? אני צריך לצפות בקטע הזה שוב

למרות שאני סולד מלחזור ולצפות שנית בסיום של סדרה.

Kfozli

New member
לקראת הסוף

היה את דר' סטדמן (Im a tool) עם זקן צרפתי.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

נכון! היה קשה לזהות את אלכס כשהיא יצאה מהחדר עם שיער ג'ינג'י! מי גידל זקן?! חחח

Kfozli

New member
זיהיתם את דר' מילר?

המנתחת הביץ' הבלונדינית מסוף עונה 3. היא עכשיו עם שיער שחור קצר.

NS101

New member
אני לא כותב פה למעשה אף פעם

אבל אני חייב לומר - הפרק האחרון היה נהדר, מאוד מרגש. אחלה סידרה, לפחות נגמרה בטון גבוה.

Angelus

New member
אז תכתוב פה טיפה יותר

כעת שהסדרה נגמרה. ואכן הסדרה הסתיימה בטון גבוה יותר ממה שהיא הייתה במהלך העונות האחרונות, וזה מנחם, ללא ספק.

creepy creep

New member
../images/Emo58.gifעכשיו זה באמת נגמר../images/Emo10.gif

אז אתמול ראיתי ברצף את שני הפרקים האחרונים, ואחרי זה המשכתי בצפייה ביוטיוב של הקטעים הכי מדכאים לאורך העונות. פרק 817 לא היה משהו באמת מיוחד, אבל 818- בהחלט סיום ראוי לסדרה. גם בעיניי היו דמעות בסוף הפרק, כשכל הדמויות מכל העונות ליוו את ג'יי די לאורך המסדרון וכשהוא צפה בעתידו. המוזיקה היפה בצורה עצובה ביותר רק החמירה את המצב
זהו. זה נגמר. יכול להיות שהפרק עצמו לא היה ברמה גבוהה, אבל לא ידעתי בכלל למה לצפות מפרק הסיום ככה שלא התאכזבתי. כמה דברים שהעלו חיוך- - השלט שטורק הכין לג'יי די ונוצל לטובת טינה וקלסו
- ג'ורדן שנפרדת מג'יי די בחביבות ואז מתעללת בטד כדי להרגיש טוב עם עצמה - אליוט וקרלה בחיבוק צמוד במיוחד.. - הפנטזיה של ג'יידי עם המתג שמכבה את כל בית החולים
- השיחה האחרונה של ג'יידי והג'ניטור - גילוי הלב של קוקס והחיבוק הבלתי נמנע
- כל הסיום המרגש ביותר.
זה מה שזכור לי. אולי עכשיו יהיה לי זמן להשלים את הפרקים מהעונה השנייה והשלישית שעוד לא ראיתי. אף פעם לא מאוחר מדי.

creepy creep

New member
ועוד משהו קטן..

יכול להיות שבן לא היה בין כל הדמויות במסדרון? לא זכור לי שראיתי אותו..

למעלה