וואו ../images/Emo58.gif סקראבס 817-818 ../images/Emo47.gif
בס"ד אני לא אשקר, במהלך הפרק, בייחוד בקטע ההקרנה בסופו, אני עוד הייתי קרוב לתת לכמה דמעות למצוא את דרכן החוצה (גם בקטע שג'יי.די נפרד מכל החבר'ה במסדרון.. זה היה מעולה), אבל צפיתי בפרק עם אנשים מסביבי, כך שלא יכולתי להרשות לעצמי. אני אפילו לא הולך לתת ציון לפרק הזה או לתת את הדעות העמוקות שלי (לפחות לא כרגע), כי מה שאני רוצה לומר .. זה בערך מה שיעל עשתה (כמה ימים לפני המועד..) לפני מספר ימים.. וזה גם לסכם את הפרק וגם להודות על הסדרה הזאת. מבחינתי, כל בדיחה שהייתה בפרק, כל משפט שכל דמות הוציאה, חזרתי לעבר ונזכרתי בי, כשאני צופה בסדרה הזאת ורק לומד להכיר את כל הדמויות הנהדרות שהציגו לנו. אני חושב שאח שלי היה קרוב לעלף אותי עם מרפק לפנים כי הזכרתי אינספור בדיחות וקטעים מצחיקים שקרו לכל דמות שהופיעה על המסך (טרק - רוקד על השולחן כשקרלה אומרת לו משהו כמו שהוא אוהב להיות צודק.., פרי - כשהוא התעלף בזמן שג'יי.די או אליוט סיפרו סיפור משעמממממממם (באנגלית זה נשמע טוב יותר) וקיבל מכה נורא חזקה בראש, וכשהוא קם הוא אמר "totally worth it!", טד קרע אותי עם המשפט התקוע שלו... הזכיר לי את הפרקים שלו עם נינה, העורכת דין
וכו'). במהלך 8 השנים הללו הם בנו דמויות שלמדנו להכיר כל-כך טוב ובגלל זה לא היה אכפת לי לצפות בפרקים של סקראבס, גם שהם לא היו נחשבים למצחיקים.. כי זה פשוט היה לראות דמויות שאני מכיר ואוהב. סגירת המעגל עם הפני היתה יפה, המעבר של אליוט, ובכלל - היחסים של ג'יי.די ואליוט העונה היו משהו שהיה לי סבלנות לראות (בדר"כ אני סולד קטעים בסדרות שמתעמקים במערכת יחסים בין בני זוג), ג'ורדן.. או .. ג'ורדן.. כשהיא קמה והתחילה ללכת בכל פעם שמישהו דיבר על משהו שלא מעניין אותה.. האישה הזאת אדירה. ההליכה של גי'י.די במסדרון.. כמה שמחתי לראות את הבחורה הזקנה עם הפיקניק
כמובן שלא הספקתי לקלוט את כולם, אבל זה ממש אדיר מצד השחקנים הללו להגיע, ולו לצילום של סצנה קצרה אחת, בשביל מטרה כזאת.. ראוי להערכה. הסרט, בסיום הפרק, היה מעולה. דרך מצויינת לסיים סדרה.. כל הקטעים שהראו שם היו טובים ומצחיקים (אתם מכירים את הצחוק-אושר הזה? שמגחכים וצוחקים כי מאושרים ממה שרואים? זה מה שהיה לי בחמש דקות האחרונות) ואפילו הקטעים בסוף.. שהראו אותם עושים ראפ לכל מיני דמויות.. והם מתחבקים, וצוחקים.. וקלטתם את שרה עם מצלמה ביד שלה? האישה הזאת פנויה? אני מאוהב בה. מלכה, מלכה. לסיכום, תודה ליוצרים (אני מכיר רק את ביל לורנס) שהביאו לנו סדרה כל-כך מיוחדת (אולי הכי מיוחדת) שאי פעם יצא לי לראות.. עברתי איתה שלוש וחצי שנים -- תקופות לא קלות בחלקן, בייחוד לאורך השירות הצבאי שלי.. ותמיד סקראבס היה שם, להוציא אותך מאיפה שאתה לא נמצא.. וגם בתקופות טובות יותר. המרתונים שעשיתי היו תקופות מאושרות בחיים שלי (אני לא מגזים).. התגייסתי יחסית מאוחר ואני זוכר כשכולם התגייסו, לא היה לי הרבה מה לעשות אז עשיתי מרתון סקראבסיס.. ואני לא אשכח שבטירונות שלי, המשפחה שלי באו לבקר אותי והביאו את הלאפטופ איתם, בשביל שאני אוכל לראות את הפרק האחרון של סקראבס שיצא (עונה 5, לא זוכר איזה פרק.. אבל תמיד שאני צופה בו, אני נזכר שאת הפרק הזה ראיתי לראשונה בבסיס צבאי
).. זהו.. אני בטוח שבעתיד, בע"ה, יזדמן לי לעשות מרתונים נוספים של סקראבס. מתנצל טיפה על הטון הרגשני במהלך ההודעה, אבל הרגע סיימתי לצפות בפרק ואני די נרגש. אז.. תודה. רבה.