סקראבס - הסוף; 817-818

MooTzk

New member
פרק 817, אחד לפני הסוף ../images/Emo58.gif

פרק מעולה, בשקט הפרק הכי טוב בעונה. הרבה מאוד קטעים מצחיקים (הג'ניטור עצום), וגם הרבה דרמה טובה שלא הייתה לנו הרבה זמן. אהבתי מאוד את זה שדווקא הג'ניטור הוא זה שלוקח הכי קשה את עניין השינוי. גם הסטוריליין הצדדי של קוקס-דניס התחבר לזה באופן די צפוי אבל יפה, וההיפרדות של JD וטרק - שני חברים טובים שמבינים שהפעם נגמרת תקופה כי הגיע השלב הזה בחיים - הייתה מצוינת. מבחינתי, בפרק הזה ממש הרגשתי את הסוף וזה לא קל בכלל. 4 שנים אני עוקב אחרי הסדרה, ולמרות העליות והירידות היא תמיד תהיה מהסדרות של חיי. אבל את הסיכומים נשאיר לפרק הבא, בנתיים נחזור לראות שוב את הפרק המצוין הזה.

Angelus

New member
עדין לא ראיתי

מחכה למחר.. לראות את שני הפרקים ברצף.

Angelus

New member
סקראבס - הסוף; 817-818 ../images/Emo58.gif../images/Emo72.gif

נא לשרשר לפה את כל מה שקשור לפרקים המדוברים. אני הורדתי את הפרק האחרון בHD וכרגע מתכנן להוריד את 817 באותה איכות.. ובערב לצפות עם המשפחה. מה התכנון שלכם לצפייה האישית? יאללה, שניה לפני שמסכמים את הפרקים האחרונים ואת הסדרה.. שרשור אחרון לפרק חדש. קצת עצוב.. תשקיעו טיפה בשרשור הזה.. תוסיפו תמונות מהפרקים אפילו, ציטוטים.. תנו כבוד לשרשור האחרון. נטגלן במידה והשרשור באמת יהיה מוצלח.

skaramoosh

New member
עצוב כל כך ../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif

היו דברים קצת צפויים, כמו הזהות של תוקע הפני בדלת מהפרק הראשון (ידעתי שזה הוא!), או החיבוק שחיכינו לו כל הסדרה, וקצת דברים מאכזבים (השם של השרת? סתם שם) אבל למרות זאת, היה פרק מרגש נורא, הקטע עם הפנטזיה בסוף הפרק העלה לי קצת דמעות בגרון (והחלק שג'יי די נפל היה ממש מצחיק) ועדיין קצת קשה להאמין שאחרי כל כך הרבה זמן, פתאום לא יהיה יותר

BlueBird47

New member
../images/Emo58.gif

זה לא סתם שם! זה סוג של סגירת מעגל בשביל ביל לורנס והשחקן שמשחק את הג'ניטור, ניל פלין- לפני כמה שנים ביל הפיק סדרת אנימציה על איזה הייסקול וניל פלין דובב שם את הדמות של השרת, ולשרת בסדרה הזו גם קראו גלן מאת'יוס..

steelwater

New member
אבל...../images/Emo58.gif

הבחור אחרי זה לא קרא לו טומי? אני חושבת שקוראים לו טומי.

ShiRooSh4

New member
לא בדיוק../images/Emo58.gif

הבחור ההוא קרא לו דוני או משהו כזה אבל השרת תמיד אמר שיש לו בבית החולים הרבה זהויות ובנוסף לזה יש פה מן מידה כנגד מידה(
) בינו לבין JD: במשך שמונה שנים JD לא אמר לו את האמת לגבי מי הכניס את הפני לדלת ועד שהוא סוף סוף אמר לו שזה הוא אז השרת היה מוכן גם להגיד לו אחרי שמונה שנים את השם האמיתי.

steelwater

New member
נכון, צודק../images/Emo58.gif

ובפעם השנייה זה באמת היה נשמע לא כמו טומי, אלא כמו גוני או משהו כזה. התאכזבתי שאמרו שג'ידי באמת תקע את הפני בדלת. זה היה מפגר. זה גם מוציא אותו ממש רע.

limors2

Well-known member
אבל הוא לא!../images/Emo58.gif

הוא לא אמר שזה נפל לו מהכיס, והשרת אמר שהוא ראה את זה קורה?

Roncha87

New member
חחחחחחח ../images/Emo58.gif

גם אני לא הייתי מתוודה לשרת שבגללי הדלת נתקעה. מפחיד קצת. למרות שנראה לי שהייתי מתחברת איתו דווקא

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

זה אכן נפל לו בטעות. אבל זה בכל מקרה נתקע בדלת בגלל שזה נפל לו. אב בסופו של דבר זה באשמת ג'יידי!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif נחמד! ../images/Emo58.gif

אבל זה ברור שלא נגלה מה השם של השרת. כי לא משנה כמה ביל לורנס היה חושב על זה, כל שם היה נורא מאכזב! כל שם.. לא?

steelwater

New member
נכון

האמת שבהתחלה התאכזבתי קצת, אבל אז אמרתי, בכל מקרה אני אתכזב, אז מה זה משנה?

MacMac7

New member
גם לי עלו קצת דמעות

וראיתי את החלק האחרון פעמיים רצוף. לא יודע אם רק אני שמתי לב אבל יש לפרק משמעויות כפולות. כאילו כולם ציפו לסיום מפואר ומרשים ובסוף לא היה כמו ש-JD חיכה לפרידה מפוארת ובסוף לא הייתה. ככה גם מי שהוריד את הבד עם הכיתוב שטורק שם הוא ביל לורנס וזה כאילו הוא מוריד את הסדרה מהאויר. יכול להיות שזה מה שהם התכוונו , ומצד שני יכול להיות שזה רק אני. בכל מקרה היה נחמד לראות את כל הדמויות. לא לאמין שעברו 8 שנים. כמה שזה ישמע "עצוב" הדמויות בסדרה היו המשפחה השניה שלי. קצת עצוב שנגמר. אבל לא שמעתם את זה ממני - ייתכן ותהיה עונה תשיעית שזה JD וטורק פותחים מרפאה פרטית.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif כל מילה ..

אני מהאנשים שקשה להם לסיים דברים כמו שצריך, אז אני לא חושב שכרגע (בדיוק סיימתי לצפות בשני הפרקים) אני אתנגד לעונה 9. מבחינתי, שסקראבס ישודר לנצח. וזה בכלל לא נשמע עצוב, אני לא מכיר אותם אישית (אולי יש לי חלק קטן מהם בפייסבוק.. ומשם ראיתי כמה תמונות מהסוף כמו "goodbye jd" ואת הכאילו חתונה של ג'יי.די ואליוט), אבל אני מרגיש מאוד מקושר לחבר'ה שם. זה להיות עצוב טיפה.
תודה על המידע שסיפקת לנו במהלך כל השנים האחרונות.. אם לא אמרנו את זה מספיק. תמסור להם, אם יצא לך, שהם ריגשו המון אנשים בישראל עם הסיום הזה.

MacMac7

New member
אני אמסור

ותודה לכם על הכל. רק משפט נוסף: יצא לי לגולוש במספר פורומים כאן ובמקומות אחרים ורק בפורום הזה אני מרגיש בבית. בלי ביקורות מיותרות ומקבלים אותך איך שאתה. ממה כייף. מעניין אם הפורום יחזיק מעמד עכשיו כשהסידרה נגמרה? אמיר

למעלה