סקס...

הפנדה

New member
סקס...

יותר טוב ויותר זמין בתקופת הרווקות(שיש מבחר ואפשר להתפרע ישר בדייט הראשון כשזה רק דייט למטרת סקס) או להפך, יותר טוב ויותר זמין בתקופת מערכת יחסים עם בן/בת זוג(כשיש גם אהבה ורומנטיקה)? אם אפשר שתתנו גם חוויות(הן לא חייבות להיות מצונזרות אם בא לכם
)

מר קו23

New member
סקס עושים מאהבה או שלא עושים בכלל

נראהההההההההה לכם באמת.........
תשמע לא תמיד שאתה רווק יש לך כל יום סקס , יש מקרים ויש מקרים.. תלוי בבן אדם ובמקרה....

לדעתי הרבה יותר סקס והרבה יותר

טוב שזה במערכת יחסים ע קרבה , אהבה ף איטנמיות וכו' ככה שרווקי יש כל מיני דייטים , כל מיני התחלות של מע' יחסים , לא תמיד הסקס הוא טוב אז חוזרים שוב לצעגל המחפשים ולבנתיים לא כל יום נפגשים עם יזיז/ה אני לדוגמא בתקופות שהיה לי חבר היינו עושים את זה כל יום עכשיו ? ממש לא כל יום .. חח הלוואי לאחרונה בכלל נודעו מקרי סקס כאלו גרועים שלא בא לי לדבר על זה בכלל !

סקס... אמממ... סקס....

אין כמו זוגיות טובה עם סקס טוב זה גם משפר את מערכת היחסים גם בריא גם כיף שלא יתואר לא כמו עם סתם אחד, הכי כיף זה לעשות את זה עם מישהו שאוהבים הרי לתת את גופך זה לא לכל אחד.. רק פעם אחת היה לי סטוץ וגם זה היה עם מישהו שאני מכירה טוב וזה בכלל לא השתווה להרגשה של עם בן זוג, אני לא מוותרת על סקס עם בן זוג קבוע ואם אין את זה אני פשוט מתנזרת. אני יכולה להגיד על עצמי שהסקס הכי טוב שהיה לי זה עם האקס הוא פשוט קרא אותי ואף אחד לא יגיע לטיפה ממה שהוא הגיע ואפילו שמתי לב בקרב חברות חברים וכו'... שלכל אחד\ת יש את החבר\אקס מיתולוגי שרק איתו היה הכי כיף מבין כולם ושאף אחד\ת לא יכול להחליף, צודקת?

למעלה