סקס!!

crembo girl

New member
סקס!!

טוב, משכתי את תשומת ליבכם..
רציתי להגיד היי, אני די חדשה פה (משוטטת אבל לא רושמת), ורציתי להגיד שלום לכולם..!! נראה פורום מאוד מאוד נחמד, אז קפצתי לביקור..
וכדי שתכירו אותי קצת, קוראים לי ברי (בר אבל כולם קוראים לי ברי) אני בת 13 וחצי מהמרכז!! וג'ינג'ית..
ויש לי נושא לדיון חחח... נושא לדיון.. רציתי לדעת מה דעתכם על תלבושת אחידה? כי עכשיו סיכמו אצלנו (לא בטוח) שהחל מהשנה הבאה תהיה אצלנו תלבושת אחידה וכולם התבאסו ורק אני הייתי אופטימית... אז רציתי להגיד שלדעתי זה משהו די טוב.. קודם כל, כשזה לא חצאית מיני מגפיים עד הברך וכל מיני דברים כאלו כמו במורדים אז אני חושבת שזה לא כזה נורא...!!!!!!!!!!! כי אפשר לנצל את זה לטובה.. קודם כל אפשר להתאים מלא דברים, כגון חגורה, תכשיטים, צעיפים מכנסיים נעליים וכדומה.. לא צריך כל יום לעמוד חצי שעה מול הארון להחליט מה ללבוש היום..!! שזה מאוד מאוד חשוב.. יש לכם יותר כסף לבזבז על דברים כגון מכנסיים ונעליים וצעפים ופיצ'פקס למינייהם, וגם- *מאוד חשוב*, אין הרבה הבדל בין כולם, אין את אלה המגניבים שמתלבשים הכי יפה ואת אלה שמתלבשים כאילו הרגע הוציאו אותם מפח הזבל השכונתי, ויש סעיף אחד פחות לשפוט לפיהו את כל העולם.. ועוד משהו חשוב, נשארים לכם הרבה בגדים לאחרי הצהריים, לבילויים אחרים וכמובן-ליציאות!! זהו, סיימתי את מגילתי, תגיבו אם בא לכם.. ברי

ברוכה הבאה מאמי ../images/Emo24.gif ../images/Emo41.gif

גם אני חדשה פה וכל זה... אבל בכל זאת ברוכה הבאה תהני לך! ובקשר לתילבושת אחידה, מצד אחד זה טוב מצד שני זה ח-ר-א-! בוא נתחיל מהצד החרא חח, זה חרא בגלל שאם הבגדים לא יהו יפים וזה גם קצת נימאס לילבוש כל פעם אותו הדבר יענו זה לא משהו.. וזה מעצבן לאללה אצלנו רצו גם לעשות תילבושת אחידה וכמובןןןןןן שלא הסכמנו!!!! מצד שני, זה טוב, כי יש כזה דבר אצל הבנות, כולם מתחרות!!!! כל אחת חושבת ת'צמה וכל אחת עושה ת'צמה קונה ביותר כסף בגדים שזה ניקרא תחרות מי מיתלבשת יותר יפה ובלה בלה בלה.. אז בגלל זה זה "טוב" לעשות תילבושת אחידה. קיצר.. אני לא הייתי רוצה תילבושת אחידה, ואת כבר תחשבי לבד מה את רוצה.. אז שיהיה לך יום טוף.. ותהני פה בובה

shiran™

New member
ברוכה הבאה קודם כל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אצלנו בביצפר גם עשו תלבושת אם אפשר לקרוא לזה ככה. חולצות רק בצבעים מסוימיים בלי הדפסים וחצאיות רק כחול, שחור, חום וירוק, (אני בביצפר ממלכתי דתי), ואצלנו עשו את התלבושת בגלל שיש את האלה שיכולים להרשות לעצמם לקנות חולצות עם מותגים ואת אלה שלא, אז כדי שיהיה פחות הבדל...

Scater Girl

New member
דעתי... ../images/Emo41.gif

אני חושבת כמוכם... גם לפי דעתי יש צד חיובי בעניין של תלבושת אחידה ויש צד חראי...
הצד החיובי-כמו שאמרתם, יש אנשים שמתלבשים לפי הסטייל והאופנה, ויש כאלה שבלי להשמיץ, אבל אין להם מספיק כסף, אז אלה מ"המעמד" צוחקים עליהם לפעמים, וזה ממש לא נעים... (חרוז
), וגם אין כוח לעמוד שעה מול המראה בבוקר ולבחור בגדים... הצד החראי-אנשים... נמאס ללבוש אותם בגדים כל הזמן
דיי חלאס זה מעצבן... וגם מסריח...
אקיצר, כדאי לבוא עם תלבושת רגילה, וזהו
אההה ו... וולקאם טו יו
אני אביב, וזה הכוכב שלי
מקווה שתשתלבי מהר

crembo girl

New member
אז זהו..

שזה לא לצומי.. זה כדי שאנשים יכנסו להודעה מסקרנות..!! הומור, את יודעת... מי שנכנס, זה אמור להעלות לו חיוך על הפנים... (אז זה למטרה טובה! חמודה שכמותי.. ) |
| ותודה לכולם על קבלת הפנים.. :) ברי

LimiMimi

New member
כבר קיוויתי ../images/Emo7.gif

לדעתי, תלבושת אחידה זה בסיידר.. כי הרי.. מזה תלבושת אחידה בישראל? חולצה?
אז יותר טוף, ככה יש לך יותר חולצות שלא מכירים..

למעלה