סקס

סקס

בן 31.
יש לי בעיה רצינית.
אני כל הזמן חושב על מין, לא מסוגל להפסיק.
והמחשבות האלה אובססיביות אני לא יכול להפסיק אותן אפילו שאני מנסה להכריח את עצמי לעשות משהו אחר או ללכת לאנשהו.
לא היה לי סקס כבר שנתיים וכל בחורה שאני פוגש ישר מתעוררת בי חרמנות (במיוחד כשהיא מזכירה משהו שקשור למין) ואני ישר חושב שאני מאוהב בה.
התחושה הזאת לא עוברת במשך שבועות וחודשים ואני נאלץ לנתק איתה קשר כי מסיבה שהיא לא יכולה להסביר היא רק רוצה להיות ידידה שלי ולא מסוגלת לראות אותי כמשהו אחר.
אני מתוסכל וחרמן כל הזמן ומפתח אובססיות על בחורות מהאינטרנט שלא פגשתי ולא ראיתי, חווה קנאה וחלומות סיוטיים בלילה.
אני ממש רוצה לעבוד ולעשות כסף, להתרכז בעצמי ובדברים שטובים בחיים שלי, יש לי רעיונות טובים ואני מאוד מוכשר, אבל החלטות כאלה שאני רוצה לקחת את עצמי בידיים מגיעות ברגעי בהירות נדירים שיום יומיים אחרי זה מתחלפות בבלבול מתח וסערה רגשית.
אני בטיפול פסיכולוגי (אצל עובדת סוציאלית) כבר מעל חצי שנה, יש לה הבחנות מעניינות לגבי המשפחה ושלי אופן הפעולה והחשיבה שלי, העובדה שאני מרגיש כמו ילד קטן שאיבד את אמא שלו והוא מחפש את זה בכל נקבה פוטנציאלית, רק מעצם הרעיון שהיא נקבה.
אני לא מוצא שהבחנות אלה משנות בפועל משהו.. אני אובד עיצות.

דיבבלעס

New member
התשובה קיימת בשאלה...

אתה כותב שאתה כל הזמן חושב על סקס, ויש משפט קצרצר שאומר הכל ועונה לך על העניין: "לא היה לי סקס כבר שנתיים" בינגו! טבעי שאם לא היה לך סקס שנתיים(!!)תחשוב כל הזמן על זה ותתחרמן מכל דבר שזז, זו תופעה מוכרת. עכשיו נסה לחשוב איך אתה מגיע לסקס ולמה בשנתיים האחרונות לא היתה לך סיטואציה מינית? האם בגלל ביישנות,חוסר מוטיבציה,אכזבה מנשים הכל יחד? זה הכל. בהצלחה

מישוהית

New member
יש כדורים

שמורידים את החשק המיני ומיועדים לאנשים עם חשק שעובר את גבול הטעם הטוב (לא פסיכיאטריים). רעיון שני - חשבת על טיפול פסיכיאטרי? אתה מספר שאתה סובל מאובססיה, אולי מתלווים לזה גם דיכאון וחרדות, לכן אני מציעה שתגש לפסיכיאטר שיוכל לרשום לך כדורים לטיפול בכפייתיות ועוד, שבאמצעותם "תתפוס שני ציפורים במכה" - גם יעזור לך עם המצב רוח וגם יוריד את החשק המיני... (תופעת לוואי) אני מציעה לך לגשת לרופא ליעוץ, אולי שילוב של טיפול תרופתי בנוסף לשיחות יוכל לקדם את העניינים ולעזור

אה ואני גם לוקח כדורים!

הייתי אצל פסיכיאטר, הוא נתן לי לוסטרל. אני לוקח את זה כבר כמה חודשים טובים. לא מרגיש שזה עושה משהו בכלל.. וכשחזרתי אליו עם זה הוא אמר שזה בערך מה שהוא יכול להציע לי, שהוא לא רואה אצלי איזה בעיה פסיכיאטרית שמצדיקה טיפול רציני יותר ושסך הכל אני נראה לו אחלה בחור.

דיבבלעס

New member
אז כנראה...

שזה לא הכיוון אם הטיפול התרופתי לא עוזר לבעיה הספציפית ודעת הפסיכיאטר שלא מדובר במשהו חמור שדורש טיפול רציני יותר- זה הטיפול ואולי הוא עוזר בדברים אחרים אינני יודע,אבל לבעיה הזו הוא לא עוזר, ואגב כבר בקריאת ההודעה של מישוהית הרגשתי שמהר מדי היא ממליצה על תרופה כאשר יש משהו שהוא די טבעי ובכלל היום יש נטיה מהירה מדי לפתור הכל בתרופות, כחלק מתרבות האינסטנט לדעתי, פשוט רוצים לסיים הכל מהר! כאן ועכשיו וזו בעיה... ובכן,את הטיפול הפסיכיאטרי ניסית ואתה מתמיד בו, כנ"ל לגבי עובדת סוציאלית... מה לגבי מה שכתבתי...קראת,חשבת? אולי זה משהו יותר בסיסי ופשוט? אני מבין שכדי להגיע למצב עם בחורה צריך לעבור דרך,אבל תחשוב מה עוצר אותך איפה אתה נמצא תעשה לעצמך סדר בראש בנושא יחסיך עם בחורות... מה היה לפני השנתיים האלה? גם לפני לא הלך או שבאופן פתאומי יחסית זה הפסיק(הסקס)?

אף פעם לא הלך

לפני השנתיים היה לי סקס עם מישהי למשך כמה שבועות, שגם בה הייתי מאוהב לגמרי והיא בסופו של דבר הרגישה שזה לא זה.. למען האמת מהתחלה היא ידעה שזה לא זה אבל היא זרמה איכשהו. לפניה לא היה לי גם כמה שנים טובות, ולפני הכמה שנים ההן היו עוד כמה שנים. אוקי, סבבה, אני לא טוב בזה, זה חלק ממני.. מה לעשות.. אבל אני לא מצליח לעבוד וזה משתלט עלי והורס לי את החיים. אני מתוסכל מינית החל מגיל 14. אז זה לא רק כי שנתיים לא היה לי עכשיו. התגובה הנפוצה היא "יאוש זה לא דבר מושך", אבל להעמיד פנים זה גם לא דבר מושך. been there done that.

כשאובססיביים

הטיפול הנכון לקבל הוא ממגוון הטיפולים הקוגניטיביים-התנהגותיים שיש בליווי טיפול תרופתי. לא שיחות מרתקות על עברך שמניבות תובנות למצבך.

למעלה