סקס שיכור

סקס שיכור

"חכי, תחזרי ככה שיכורה הביתה והוא ירצה לזיין אותך כל הלילה... זה מטריף אותם."
כך אומרת אחת הדמויות לאחרת באחד מאותם ספרים אירוטיים שאני קוראת.
ואכן - הבחור נטרף. עכשיו אני מנסה לצלוח 13 עמודים של סצנת סקס - שהסקס עצמו בה משגע, באמת, אבל הבחורה שבקושי מצליחה ללכת מדלת הכניסה למיטה, שלא מצליחה לייצב את הידיים מספיק כדי לפתוח חזייה, שכשהוא אומר לה לעמוד על ארבע הוא צריך לייצב אותה שלא תיפול - הוציאה לי את כל החשק

"איזו חמודה ומתוקה היא" - הוא חושב כשהוא רואה את העיניים שלה מזוגגות מאלכוהול.
לי זה עושה בחילה. גם אם נתעלם מהריח שיוצא מהפה של בחור/ה שיכור/ה - מישהו ששיכור כל כך שהוא בקושי מסוגל לדבר וללכת, זה אחד הטרנ-אופים הכי הכי גדולים ודוחים בעיניי.
בכלל, אני אלרגית לטמטום - ומישהו שהמוח שלו מחוק מאלכוהול והוא מתנהג כמו דביל, מצחקק כמו אידיוט, ולא מצליח להרכיב משפט אחד שלם - אני לא מצליחה להבין מה חמוד בזה.

מה דעתכם? אוהבים סקס שיכור?

נ.ב. חשוב לציין - לא מדובר בניצול של בחורה שיכורה. זה בן הזוג שלה, יש שם אהבה אדירה, והיא לגמרי תכננה כל הערב את הסקס השיכור הזה. אז תוציאו ניצול מהמשוואה.
שורה תחתונה - בן/בת זוג שלכם, שיכורים כלוט, ממש מחוקים - עושה לכם את זה?

אני אוהב להיות מפוקס, ואוהב שהבחורה שאיתי משוחררת

אז קצת אלכוהול זה בסדר,שכרות לא, אלו שעשינו ג'וינט או שניים לפני היו הכי משוחררות ועדיין מפוקסות.

The Antiproduct

New member
אין דבר מדליק יותר

מבחורה שיכורה לגמרי שלא מצליחה להחזיק את עצמה, שאתה מזיין ואז אחרי שהכל נגמר היא מקיאה את נשמתה ליד המיטה. המממ, הניחוח!

במילים אחרות, אני אוהב להיות קצת מבושם, וזה סבבה אם היא קצת ככה ואני לא. אבל זה לא מגניב לי כשהן לגמרי שיכורות וחד-צדדי.

אגב, איזה ספר זה?

"הסתערות של תשוקה"

בסה"כ ספר טוב, ויש אפילו הרבה עלילה ודמויות עם אופי, לא סתם ספר שנכתב בשביל הסקס.
אבל הקטע הזה

&nbsp
(תוסיף לזה שהיא נשארה עירומה עם עקבים - עוד קטע מטופש בעיניי שאני לא קולטת את סוד הקסם שלו - ובקושי צלחתי את הסצנה הזאת...)

צודק.
&nbsp
אבל האמת ששיכורים מהתחת כ"כ דוחים אותי שזאת בכלל לא הגיע למקום שעולים השיקולים האלה...
&nbsp

Surrealistical

New member
כבר לא

פעם זה היה עושה לי את זה כי הוא היה מסתכל עלי כאילו אני אלה. אבל זה הדליק אותי רק בפעמים הראשונות ואחרי זה ראיתי כבר עד כמה ההתנהגות שלו לא אמיתית כשהוא שיכור. זיוף זה הטורן אוף שלי (גם אם הוא מאמין בזיוף הזה באותו הרגע). זה, בתוספת ריח רע מהפה וזה שהוא יכל לא לגמור שעות כשהוא שיכור הפכו את ה"כן" ל"לא" די מהר.

queenb30

New member
קראתי

את אותו הספר. אולי זה נקרא מצויין אבל אישית לא מתלהבת מסקס שיכור, בטח לא ברמה שהדמות הייתה שיכורה בה.
סקס מסטול זה כבר סיפור אחר :)

נקרא לזה איך שנקרא לזה
.. לשכב עם בחורה שיכורה

שגם אם בחרה להיות להיות במקום הזה וגם אם יצאה עם גבר לצורך סקס
זה ניצול פרופר של בחורה שרגע אחד יודעת היכן היא נמצאת ויכולה לשלוט על סיטואציה ולהפסיק אותה כשרוצה ורגע אחרי יש לה בעלים חדשים שיחליט מתי די ומתי מספיק - בעיקר מתי מספיק לו
&nbsp
ראש טוב מכוסית זה אחלה לשחרר את האווירה ולהוריד מתחים זה כייף זו השתטות שיכולה להיות כפיתי ויש אנשים שצרכים אותה
&nbsp
&nbsp

wild orchid

New member
רגע, ולשכב עם בחור שיכור, זה בסדר?

ואולי לא שמת ב, מדובר בבני זוג, לא במישהי שיצאה עם מישהו לצורך סקס.

למעלה