סקס , שאלות...........

den777

New member
סקס , שאלות...........

סקס , שאלות , ניתוחים , סערה , , , , , , מה הולך פה אנשים ??????????????????????

בל בל

New member
רגע שאני אבין יש לך בעיה עם השאלה

שלי?

den777

New member
כן

כן ואני לא מבין איך למצוא מישהי מחיפה לבילוי הלילה ?

בל בל

New member
טוב תאמין לי שאני לא יודעת מה

שבטוח זה שפה- לא תמצא! למה הפורום לא זז כל כך ועד שמשהי שתהיה גם מעוניינת תכנס יעברו כבר כמה ימים או שבוע או מספר שבועות. לכן הייתי מציאה לך לנסות את מזלך בפורום הכרויות או משהו כזה. בהצלחה אה ומה שבטוח עוד יותר זה שלא תצליח למצוא משהי אם אתה מלכלך על שאלות של אנשים שאתה לא מכיר כי זה לא כל כך גורם לאנשים לסמפט אותך. סתם..... אל תעלב, הכל נאמר בצחוק.

בל בל

New member
מותק! מה שלומך?

אני בסדר שאר האנשים אני משערת שגם בסדר, קצת משתגעת היום אבל בסדר הכל בצחוק. את?

לי יש הרושם

שלאנשים אין כבר על מה לכתוב... אבל לא נורא, גם גיוון זה טוב. היה לי היום יום חופשי מעבודה (איזה כיף לי) ולא העברתי אותו בנסיעות ארוכות
ומחר אני מתחילה לעבוד רק בחמש בערב!! עוד חצי יום לנוח.. בכל אופן, מה יש לך עוד לספר?

בל בל

New member
רגע, שאני אבין , גם לך יש בעיה עם

השאלה שלי?!
איזה כיף לך!אז מה עשית היום? נצלת את היום או שהעברת אותו בשינה ומנוחה טובה?

בל בל

New member
חוששני שלא

גם מכיון שאני דיי עיפה גם מכיון שלפי מה שהבנתי אתה מחפש לצאת עם משהי בכוונת לצאת, ואני לא כל כך הבן אדם הנכון מכיון שאני עם מאמי שלי (מנצלת את ההזדמנות להגיד לו- מותק שלי אני אוהבת אותך) וגם מכיון שאני ממש אבל ממש לא מכירה אותך מצטערת אבל אל תתיאש, בסוף תמצא משהי מתאימה!

הייי אסטון!!

מה קורה גבר? נראה לי זו פעם ראשונה שאתה פונה אליי! אבל אחלה! באמת נדמה כי לא הית כאן זמן רב, הכך הדבר?

למעלה