סקס-רק לנוער?

SYCHO

New member
סקס-רק לנוער?

לא תאמינו...(אני לפחות הייתי ככה-
) אז ככה הייתי אתמול בביביסיטר וילדה בכיתה ה' סיפרה לי על שני ילדים בכיתה ו' שתפסו אותם במסיבה בבית של מישהו (מסיבת כיתה כזו...) מנסים להזדיין... יאאאאאק...הם אפילו לא התבגרו...ולמיטב ידעתי לא יכול לעמוד לו...(נכון?) אני הייתי פשוט המומה!!! מה אתם חושבים על זה?????

בטח שיכול לעמוד לו

הוא בן 12 הוא כבר מביא ביד! אבל מה לעשות גם אנחנו הגענו לזה.. הדור של הזיונים מתחיל ממש מוקדם אני לא מתפלאת אני שמעתי על ילדים בכיתה ז' ש*כמעט הזדיינו* וחוצמזה בארה"ב זה כבר טיבעי חחח אני לא מתפלאת בכלל ו.. ברור שהם לא התבגרו והם לא מוכנים לזה וזה.. אבל זה החינוך של היום
(מרגישה חינוכית וזה לא טוב!)

SYCHO

New member
לוידעת...כי נראה לי

שהם עוד לא התפתחו מספיק בשביל לעשות דבר כזה....ובנים מתפתחים בגיל 13...נראה לי ממה שאני זוכרת בערוץ 8. הוא עוד לא מיצר זרע או משהו כזה...לא יודעת...הקיצר אותי זה הגעיל בטירווווווף....בעעעעעע

לדעתי בגיל 12 אין בעיה של זרע..

כול אחד מפתח תזרע שלו בקצב שלו כמו שכל אחת מפתחת ת*ניצנים* שלה בזמן שלה... (אני מדבר על החזה..) ותפסיקי לראות ערוץ 8 למען כולנו..

SYCHO

New member
קצב שונה...נכון

*מפסיקה לראות ערוץ 8* לא יודעת זה בכל זאת נראה לי קצת...מוזר....

EverMan

New member
זה לא פחות מפחיד מהעובדה

שפעיל שלי בנוער העבודה בכיתה ח' בא אליי ואומר לי שהעיפו להם מהטיול השנתי רבע שכבה על סקס בחדרים

EverMan

New member
אל תשכח שזה 2 כל פעם ../images/Emo8.gif

ובנוסף לא הרבה יצאו גם ככה ... אבל עדיין - זה מבעית.

TalKz

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אבל בכל גיל יכול לעמוד לו. זה גם לפעמים לא מחרמנות, גם לפעמים אתה קם בבוקר ויכול לעמוד לך סתם.

למעלה