סקס קדוש

queen helen

New member
סקס קדוש ../images/Emo5.gif

כתבה שזיעזעה אותי. טוב שהמשפט האחרון איזן קצת את תחושת הגועל. הרעיון שמאחורי (רב) הכתבה - כשהגבר רוצה סקס והאישה לא, היא צריכה לזרום איתו בכל מקרה, כי ברב הפעמים היא תהנה. בעעעעעעעעעעע...

או שלא הבנתי אותך או שאת לא הבנת את הכתבה

בכתבה הכותב ~יוצא חוצץ~ נגד התפיסה של לשכב כי אח"כ יבוא לך. זו למעשה תגובת נגד לכתבה שטענה את זה בדיוק. כלומר: יש עדיין כתבה מזעזעת כזו, אבל זו לא זו. (היא מקושרת שם, למי שישים לב באחת המשבצות הכחולות) אני עדיין מנסה לבין מה דעתי על נושא הכתבה. מה המסקנות שלי ממנה ומכל מה שאני שומעת בהקשר של א-מיניות וכמובן מה אפשר ללמוד מהטוקבקים.... אחד הדברים המרכזיים שעלו לי לראש: עושה רושם שלמרות שיש נשים מיניות, האחוז שלהם כנראה קטן בכל זאת. (פחות מ-30%) והרוב המכריע של נשים, נע בין א-מיניות לאפור עם שילוב של דמיסקסואליות. כלומר: גם המעט שכן מדבר עליהן, צריך לבוא עם אהבה. זה משהו שאני חושבת עליו הרבה מאוד זמן בכל מיני היבטים ועדיין אין לי דיעה מגובשת בעניין, אבל זו הנטיה שלה. אחת הסיבות העיקריות שגורמות לי לחשוב כך, היא 'מאזן הכוחות' בין זוגות נשואים (אולי אפילו כבר בקבועים, אני לא יודעת עד כמה זה קשור לחתונה=מחוייבות מלאה לשנים, או פשוט לזוגיות יציבה/ארוכה). ולמה אני מתכוונת ב'מאזן הכוחות'? לעובדה שנראה שתמיד זו האישה שהולכת לקראת הגבר. איפה זה בא לידי ביטוי בצורה הכי חזקה? עצם קיום מה שנקרא: שביתת סקס. העובדה שנשים שרוצות משהו מבן-זוגן או כועסות עליו וכד', נוקטות ב'לא תקבל סקס'. למה שמישהי תמנע מעצמה משהו שהיא אוהבת? הרי ברור שאם הוא לא מקבל, גם היא לא מקבלת.. אז מה הרעיון? זה כמו שאני אגיד לבן-זוג שלי: זהו - מהיום אין שוקולד בבית עד ש... אין מצב שאני אומרת דבר כזה! זה עונש עצמי! אני יכולה להבין את זה רק אם אני מניחה שנשים מקיימות יחסים למען בן-זוגן ועכשיו אחרי קריאת הכתבה אני יכולה להוסיף: יכולות להסתדר יופי בלי ולא מרגישות צורך - שזה די אפור כשחושבים על זה. ולגבי האמירה: יבוא לך אח"כ. זה נכון שיש בה סוג של הזמנה לאונס והקישור למציצים מראה את זה יופי, אבל הנתון מהמחקר שמוזכר שם, מעלה שאלות לא מעטות לגבי זה. והמסקנה של אותה חוקרת שנשים צריכות לתת, היא כמובן שגויה בעיני ומזמינה לאונס. (כמו שהסביר יפה כותב הכתבה שקשרת אליה) אז מה בעצם מושך נשים? אם זה המגע עצמו, האם אפשר בכלל לדבר על משיכה?
מי שרגיש שלא ימשיך לקרוא פעם ראיתי סרט על קומונה. אחד הקטעים שם היה בן שני גברים בקומונה. גבר אחד היה מאוהב בשני והשני היה סטרייט שמאוהב בכלל באחת הנשים שלא רצתה אותו בטענה שהיא לסבית (מן משמש משעשע כזה..) בשלב מסויים, כשהגבר הסטרייט נואש מלנסות להחזיר אליו את אהובתו שהחליטה להפוך ללסבית ובמקביל נמאס לו מהחיזורים הבלתי פוסקים של ההומו, הוא אמר להומו: אוקי, הנה "הוא" (או משהו כזה..) אם אתה גורם לו לעמוד, אני שלך (או משהו כזה..) וההומו פשוט ירד לו. אחד הדברים שהבנתי מאותו הסרט ומהחיים עצמם, היא שמגע באברים האלו, פשוט מעורר מינית על כל המשתמע מזה. אבל זו לא משיכה! לפחות לא להבנתי. כי הרעיון במשיכה היא שיש משהו ~חיצוני~ שמעורר אותנו מינית = ~שמושך~ אותנו לקיים איתו מגע מיני. וכאן אין משהו כזה. אז מה אתם חושבים? איך אתם רואים את הנושאים האלו? סקרנית לשמוע..

queen helen

New member
הערה קטנה

אמרתי שהמשפט האחרון איזן את הכתבה, כי כל השאר רק פרט את המחקר שטוען שרצוי שנשכב רק כדי לא לפספס אולי את הסיכוי לאורגזמה (שאנחנו לא בהכרח מעוניינות בה). והסרט שתארת מדבר בערך על אותו הדבר: הנאה מעצם האקט הפיזי, בלי רצון לבצע אותו.

Berethor

New member
זה לא מה שארנדט טענה

לא היא בעיקר דיברה על זה שבאופן ביולוגי רבות מנשים לא מרגישות רצון גדול בזה עד שהן נכנסות לסטואציה עצמה, כאילו בניגוד לבן זוגן הן יחושו בחשק ראשוני חזק לזה רק לעתים נורא רחוקות, והיא מציאה לנשים שיודעות שהן יהנו מזה גם אם בהתחלה הן לא חשות חשק כזה גדול לזה לעשות את זה, לא רק בשביל הצד השני אלא גם בשביל עצמן. השאלה היא בסופו של דבר אם התאוריה של ארנדט נכונה, ואמת שנשמע שיש בא משהו, כי אכן נשים מיניות פחות מיניות מגברים מיניים לרוב. בתור אישה ובתור סקסולוגית הרבה שנים היא כנראה יודעת על מה היא מדברת. נראה לי הכוונה היא לכך שכמו שיש אדם, שלא מרגיש צורך לכנס לבריכה בכל פעם שהוא נכנס עליה, אבל אחרי כמה זמן שהוא שוחה בא הוא נהנה מהשהות בא, מצד שני יהיה אדם שלא יהנה מהשהות בא גם אחרי שהוא היה בא, ככה אוליי גם נשים שהיא מדברת עליהן, ואלו גם לא א-מיניות, אבל גם לא מאוד מיניות, כנראה מדובר בא-אפורות. כמובן שיכולים לשתמש הזה גם למטרות שליליות, ביחוד אנשים זרים, כמו במקרה גוטה, אבל הספר של ארנדט מדבר בעיקר על זוגיות, ועל נשים שמכירות את עצמן ויודעות שככה הן. היא גם טוענת שאצל נשים זה לרוב אלא הן צריכות לעשות מעשים שיגרמו לזה לקרוא. לא בא מעצמו אלא המטרה שלה הייתה לנסות לפצות על הפערים הגדולים ועל חוסר התאמה, ולא לתת כלים לכפייה מינית. בכל אופן גם אם מה שארנדט אומרת המצב הוא נשאר בעייתי, כי בכל זאת רק מחצית מהנשים יודעות שבסוף הן ייהנו, זאת אומרת שבכל מקרה מחצית יהנו, ומחצית לא יהנו/יסבלו. אוליי גברים היו צריכים להיות נשיים יותר, ונשיים גבריות יותר, אוליי זה היה פותר תבעיה הקשה הזאת בזוגיות מינית. ואם זה נכון, יוצא שגברים שרדפו 'נשים גבריות', ועודדו נשים להיות כמה שיותר נשיות למעשה ירו לעצמם ברגל, אם כי לחלקם בטח במלא לא היה אכפת, כי הם חשבו שעיקר שהם רוצים ונהנים.

../images/Emo45.gif

זה פשוט מקום טריקי ומאוד מסוכן. וזה נכון שהיא מנסה לתת כללים כדי שלא יפלו [כמו זוגיות מבוססת וכד'] אבל זה יכול להיות מנוצל לרעה יותר מאשר לטובה. הנקודה כאן היא אחרת: היא לא אומרת לנשים לעשות את זה 'כי אח"כ הן יהנו', היא אומרת לנשים לעשות את זה כדי להציל את הזוגיות שלהן ומסבירה להן ש;לא נורא, אח"כ יבוא לכן'. כלומר: גם אם מה שהיא אומרת זה נכון, וגם אם נניח לצורך העניין ~כל~ הנשים היו נהנות אח"כ, עדיין המניע הוא למען הגבר וזו שאלה שצריך לדון עליה ברצינות גדולה יותר. למה זה ברור שאישה צריכה לתת לגבר, אחרת הוא לא ישאר איתה בזוגיות או יבגוד? וזו הדיעה הרווחת היום בקרב רוב הציבור. [ורואים את זה גם יפה בטוקבקים, אבל לא רק שם] למה ההנחה הזו ש: אישה חייבת גבר ולכן היא צריכה ללכת לקראתו? למה אין מן כלל כזה שאומר שגבר תלוי באישה בצורה כלשהי? שהוא חייב לתת לה משהו אחרת היא תעזוב/תבגוד? ולמה זה מריח כמו שוביניזם עמוק שנולד ממסורת של נשים שתלויות בגברים ולכן הן צריכות לתת? ואל תדאגי, יבוא לך אח"כ....

Berethor

New member
כתבה דיי מעודדת עבור גברים א-מיניים וא-אפורים

אם כי חשבתי והרגשתי ככה גם בעבר, שכנראה יש אחוז גדול של נשים א-אפורות או/ו א-מיניות, בעוד שגבריים שלרוב מיניים. יכול להיות שהסיכוי שלי למצוא זוגיות הוא לא כזה נמוך אחרי הכל, מבחינה הזאת לפחות, אם כי מבחינות אחרות עדיין יהיה קושי לא קטן, טוב מה שהיה יהיה, אני לא נואש לזוגיות
. מעניין מה זה אומר על גברים א-מיניים שהיו בקשר, זה אומר דבר אחד בטוח, או שהן במקרה נפלו על נשים מיניות או/ו נורא מיניות, או שחלקן היו נשים א-אפורות, אבל הפערים עדיין היו גדולים והיה חוסר התאמה, מה שאומר שרוב הסיכויים שהם לא היו א-אפורים, אלא א-מיניים רגילים. העלת נקודות טובות. זה נכון שרצון במגע לא מעיד על משיכה מינית ובמין, אפילו רצון בדברים רומנטים לא מעיד על כך. וזה נכון איך "שהשביתות" הן בדרך כלל מהצד הנשי, מה שמעיד על כך שהן מסוגלות בלי זה הרבה יותר, ואוליי אפילו לא ממש רוצות בזה ונהנות מזה. גם זה שנשים בדרך כלל "באות לקראת", לא מעיד על משיכה גדולה והנאה גדולה, אם בכלל. כי אם היא הייתה באמת רוצה בזה היא לא הייתה עושה את זה 'כפשרה' או "רק בשבילו", אלא משום שהיא רוצה בזה ונהנת בזה, בדיוק כשם שהתנשקות לא באה מתוך 'ללכת לקרתו'. אם זה נכון כמובן שהמסקנה מבחינה חברתית היא קשה, משום שזה מעיד שיש פערים גדולים, וחוסר התאמה גדולה בין גברים ונשים, שלמעשה מין במקרים רבים זה חד צדדי, ולא משום ששני רוצים בזה ונהנים מזה. הנקודה שלך לגבי העוררות המינית היא מאוד טובה, אם היא מתעוררת רק ממגע מיני, או באיברים מיניים ולא לפני דבריים מיניים, האם זה אומר שאין לאותו אדם משיכה מינית. מצד שני יש אנשים שגם מגע מהסוג הזה לא עושה להם כלום, אז אוליי זה בכל זאת דורש רמה מסויימת של מיניות, גם אם נמוכה. אפשר להניח שעבור אדם שבזוגיות לא יהיה אכפת לו ממה נובעת העוררות המינית, כל עוד היא קיימת, וכל עוד הוא נהנה מדבריים מיניים, אבל זאת עדיין נקודה למחשבה. זה בהחלט יכול להעיד על רמת מיניות נמוכה יחסית, ועל כך שהוא א-מיני או א-אפור. אבל האמת היא שגם כאשר אדם הולך שולל עורריות שלו, ללא הפעלת מספיק שיקול דעת ובחירה חופשית, מזה כבר משנה אם הגירויי הוא מרחוק או מקרוב. יותר חשוב זה אם האדם באמת רוצה בזה ונהנה מזה.

למה לגברים א-מיניים וא-פורים עדיין יש בעיות..

מצד אחד אתה צודק, זו אכן כתבה מעודדת עבור גברים אפורים. והאמת שתמיד חשבתי ככה. אני חושבת שלגברים אפורים הרבה יותר קל למצוא מישהי מאשר לאישה אפורה. מצד שני, הם עדיין יתקלו בבעיות [ומקמיקא הוא ~אחת~ ההוכחות לכך] ולדעתי הסיבה היא לא הפער במיניות שהיה ביניהם לבינות זוגן [אם כי יכול להיות שגם זה היה, אבל אני מעלה טענה נוספת שכדאי לבחון אותה], אלה בגלל המסרים החברתיים בהם אנחנו חיים. ואני אסביר: משדרים לבנות מיום היוולדן שהמראה שלהן זה כרטיס הביקור שלהן לעולם במיוחד לעולם הגברי [שהוא בעצם העולם..
] רוצה בן-זוג? תהיי סקסית. וכמה שיותר סקסית. נשים למדו בגיל אפס למשוך מבטים ותשומת לב ע"י משיכה מינית של גברים. והנה מגיע גבר שדי אדיש לזה. ולא רק שהוא יחסית אדיש למראה החיצוני שלהן ואי אפשר לעשות לו טיזינג, הוא גם לא ממש בקטע של הסקס עצמו. וסקס עצמו, כידוע, הוא ~ה~חיבור בן גבר לאישה ו~ה~הוכחה לאהבה [ציני] פתאום כל התפיסה שלהן את העולם לא עובדת. זה מתסכל. זה פוגע באגו שפתאום לא מקבל את האוכל שהיה רגיל להיזון ממנו. אם הן היו מצליחות להתגבר על הדפוס הזה ולראות את היחס והאהבה שלו כלפיהן בלי קשר למיניות, יכול מאוד להיות שדווקא היה להן מאוד טוב. כמובן שיש עדיין נשים שהן מיניות יותר, אני רק תוהה אם זה אכן תמיד המקרה...

Berethor

New member
../images/Emo247.gif הכתבה של בטינה ארנדט מעניינת הרבה יותר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091838,00.html בתור מי שתמיד העדיף 'נשים גבריות', זה גורם לי לתהות, האם יש להן יותר טסטוסטרון מנשים אחרות?, האם זאת הסיבה שיש להן הרבה תחביבים גבריים, הן חזקות, אקטיביות, יוזמות ואפילו מיניות, או שזה גם עניין מגדרי. האם זה אומר שגברים מיניים צריכים לעדיף נשים עם הרבה שיער גוף? כי זה גם סימן לטסטוסטרון רב, בתור מי שתמיד התנגד לדו פורצפיות של הדרישה של מנשים להוריד שיער, בעוד שמגברים לא(כן למרות שראשון אוליי יותר יפה אבל השני טבעי יותר), רוב התגליות האלה דווקא תומכות בתחושות והאמונות שלי. רגע והאם זה אומר שלנו בתור גבריים א-מיניים או א-אפורים יש פחות טסטוסטרון מגברים אחרים? מה שלא יהיה, העניין הכי חשוב זה ההתאמה, וכמה ששני המיניים יהיו יותר דומים, ככה יותר טוב. לא יותר מדיי כמובן כי עדיין עדיף שהבדלים המיניים האמיתיים שישארו(כן אני סטרייט ושלם עם המין שלי), אבח השאר דיי מיותרים בעניי.

אכן יותר מעניינת ומחזירה אותי ביתר עוצמה למה

שכתבתי. שימו לב לציטוטים האלו: "אמת, הכרתי ושמעתי נשים מלאות תשוקה ששימרו את הדחף המיני שלהן לאורך חייהן, אבל מדובר בטיפה בים לעומת מספר הנשים שדיווחו על דחף מיני נמוך. נשים מכל הגילים התלוננו בפנַיי שהן לא מעוניינות במין. חלקן אמרו שהחשק שלהן צנח די מהר אחרי שהתבססו בזוגיות יציבה, ואילו אחרות ציינו שהעניין שלהן במין נותר כשהיה - עד ששקע למעמקים עם לידת הילדים. קבוצה אחרת של נשים מעוטות חשק היו אלה שלדבריהן מעולם לא גילו עניין מיוחד בסקס." - הנה אנחנו
המשפט הזה שמח אותי, כי הוא בדיוק ההבדל הקטן שחיפשתי כל הזמן. מאחר וכשאישה מתארת א-מיניות (במיוחד אפורה..) רבים מקשרים את זה אוטומטית למיניות הנשית שנמוכה גם ככה. ולמרות שתמיד הרגשתי שיש הבדל, לא תמיד ידעתי להגיד מהו ולפעמים אפילו היו לי ספקות אם יש באמת הבדל, או שבעצם רוב הנשים הן סוג של א-מיניות. "אם תשאלו אותי, הסיבה שלנשים כה רבות יש דחף מיני כל כך נמוך היא פשוט שככה אנחנו בנויות. לעתים קרובות, נשים שמתמודדות עם הבעיה הזאת מתאבלות על הליבידו האבוד שלהן. "למה נמאס לי מסקס?" הן שואלות את עצמן, ונזכרות בימים שבהם היו כל הזמן מרוגשות, משתוקקות לזה, מתגעגעות לזה. זאת היתה ה"אני" האמיתית, הן אומרות לעצמן. אבל אולי אותה אשה חרמנית מפעם היתה דווקא הסטייה שהסתירה את טבען האמיתי. כעת הן תקועות עם הליבידו הנשי הנורמלי - שברירי, פגיע, רגיש להסחות דעת ומתקשה להצית בהן את אש התשוקה, אלא לעתים נדירות." האם זה לא סוג של דמיסקסואליות? תשוקה שתלויה בהתאהבות? [זה אפילו גרוע ממה שחשבתי, כי זה לא אהבה אלה התאהבות. והתאהבות כידוע היא קצרה.. זה גם מסביר את תגובות הטוקבקים: כל הנשים הנשואות כאלה] זו פעם ראשונה שאני קוראת מאמר שסכם לי את כל מה שקראתי בכל מיני מקומות בצורה ברורה כ"כ שמאפשרת לי להבין כמה דברים. עד כאן החלקים המעניינים ואפילו טובים במובן מסויים. מכן החלקים 'הרעים'. המסקנות וההתיחסות של החוקרים: הליבדו הנמוך של נשים - הוא בעיה!!! מישהו חשב אי פעם שאולי היצר המיני הגדול של גברים הוא הבעיה???!?!? החברה שלנו כ"כ שקוע במיניות הגברית שמי שמרגיש שצריך לשנות את עצמו ושהוא הלא בסדר אלו כמובן הנשים. נשים שלא מתאימות למיניות הגברית. בדיוק כמו עם הריון כל האחריות על האישה. שהאישה תקח גלולות, כי קונדום זה מבאס. שהאישה תעשה קשירת חצוצרות/התקן תוך רחמי/תעמיס הורמונים באופן קבוע על גופה כשלא רוצים יותר להכנס להריון בכלל, למרות שגבר יכול לבצע בקלות רבה(!) ניתוחון לקשירת צינורית הזרע. ניתוחון שלא פוגע בו ואפילו הפיך!! (אם יום אחד הוא יתחרט...) מי שמע בכלל על הניתוח הזה? אף אחד לא מנסה לשווק אותו או לקדם אותו ואין לי ספק הגברים יתנגדו לו נחרצות. יודעים איפה הניתוח הזה מקודם? במדינות עולם שלישי. ולמה? כי הוא פשוט, קל מבחינת הוצאות הוא הזול ביותר. אז כשהאדם הלבן בה לעזור לאוכלוסיה חלשה שאין לה כסף, הוא יעדיף להוציא כמה בפחות. פתאום זה נחשב לפעולה הכי פשוטה ויעילה שיש. ואגב, מניסיון אישי, החדרת התקן לתוך הרחם, מעבר להשפעה היומיומית שלו על הגוף, הוא תהליך שנעשה ללא הרדמה ומאוד לא נעים וכואב. תהליך שגורר אחריו כמה ימים של תחושת מחלה. [אני עשיתי את זה מסיבות רפואיות שלא קשורות להריון, אז במקרה שלי לא היתה ברירה אחרת. אבל מי שעושה את זה למניעת הריון - זה ממש חוסר שיויוניות בין הנשים לגברים] אם הכל יכול להסתדר באמצעות הורמונים (עליה בחשק או הורדה בחשק) למה שלא יתנו הורמונים לגברים להורדת החשק המיני????? העולם יראה הרבה יותר טוב. לא רק הזוגיות....

מבינה ומזדהה !

אני גם חשבתי הרבה על הנושא הזה , שרוב הנשים הן סוג של א-מיניות ובעלות דחף מיני נמוך מאוד, אז השאלה כאן איך בחורה יכולה בכלל לדעת שהיא לעולם לא תאהב סקס , אם היא לא תנסה ....1! עובדה שרוב הנשים בכלל אין להן את הרצון הזה , אבל הן בסוף כן נהנות מזה ! אני אישית לעולם לא נמשכתי לגבר חיצונית . אבל כן אפשר לעורר אותי מינית בעזרת מגע , אז האם אני א-מינית ???

Berethor

New member
לכן אמרתי שהכי חשוב זה היגיון ובחירה חופשית

גם אם היא לא מרגישה משיכה חזקה לזה אבל עדיין מעוניינת לנסות זאת זכותה, כי אחרת היא רק נותנת לגוף להגביל אותה יותר מדיי והיא יוצאת מהנחה שהיא צריכה להרגיש משיכה ברמות של גבר מיני, מה שלא נכון לגבי נשים רבות, ולא רק נשים א-מיניות. אדם לא יכול לדעת אם הוא לעולם לא יאהב סקס אם הוא לא ניסה, אבל לא כולם רוצים לנסות, ולא כולם רוצים לנסות עם מישהו שהם לא מספיק נמשכים מינית א/ו רומנטית, או בקשר איתו וכו, וזאת זכותם המלאה לנסות רק עם מי שמתאים להם לנסות איתו או לא לנסות לעולם. הלחץ החברתי המיני אומר שבעצם אנשים חייבים לנסות, אפילו לנסות כאשר הם לא נמצאים בקשר, בסטוץ לדוגמא, אפילו עבור אדם שבכלל לא בקטע של סטוצים, או להיות נואשים למצוא מישהו, לפעמיים מישהו שהם בכלל לא מעוניינים בו מבחינות אחרות, רק כדי לנסות מין או לנסות קשר או ווטאבר, ונגד הדברים האלה אני יוצא. תרצי או לא, את ככל הנראה לא מינית, אבל את גם לא א-מינית, כנראה שאת א-אפורה(שזה חצי א-מיני). אם את יודעת שאפשר לעורר אותך מינית במגע, אז שהיה לך בכיף, אבל כמובן תדאגי שזה לא משהו שאת לא באמת רוצה שישתמש באותו מגע כדי לעורר אותך/לכפות עליך, כי הרצון הכי חשוב הוא הנפשי והשכלי ולא רק הפיזי, שבו יותר קל לעשות מניפולציות לאחרים, וקשה יותר לאדם עצמו לשלוט בו. וגם עזבי עוררות מינית, השאלה אם היא גם אם נהנים ממין, זה לא חייבת הנאה ברמות גרנדיוזיות(כמו אצל מאוד מיניים), כל אדם שונה, אבל לפחות הנאה כלשהי, שמספקת לך. אגב אם היית מינית היית נמשכת לגבר גם מרחוק, וגם נמשכת למין הרבה לפני שיש מגע כלשהו, אז תקבלי תעובדה שאת א-אפורה. כך שאת בהחלט שייכת לפורום, משום שיש כאן מקום גם לא-מיניים לא מוחלטים וגם לחצי א-מיניים וכו. יותר מזה יש בחורות שלא ידעו אם הן יכולות לאהוב סקס גם אם הן ניסו, במיוחד אם הנסיון היה טראומתי, עם מישהו שהן לא באמת רצו את זה איתו, או מישהו שדאג רק להנאה שלו וכו. כך שהלחץ על אנשים לנסות כמה שיותר מהר, מסוכן גם לאנשים שכן רוצים להנות ממין. אני מסכים איתך חלקית יכול להיות שאם רוב הנשים באופן טבעי לא כאלה מיניות, אז הן יכולות לדעת בוודאות אם הן יהנו מזה רק אחרי שהן, בניגוד לרוב גברים שבהחלט יכול לדעת אם נמשכים לזה או לא מראש. אבל שוב למה שאדם ינסה אם הוא לא רוצה לנסות, או אם אין לו זוגיות. עוד משהו שחשוב להבין, גם אנשים שכן נהנים מזה ויכולים לאהוב את זה, אוליי עדיין לא רוצים בזה, משום שמנטלית הם לא שלמים עם זה, למשל משום שזה האדם לא מתאים, האדם לא מתאים, או הזמן לא מתאים וכו, או שיש להם הרבה דעות שליליות על זה, כמו שזה חייתי או מגעיל וכל הדברים מהסוג הזה, ולא אני לא חושב שיש בזה ניצול או משהו רע אם שני הצדדים מעוניינים בזה פיזית ומנטלית, ונהנים מזה. ובאמת כל עוד את מעוניינת לעשות את זה עם אותו אדם, זה בכלל לא משנה מה מעורר אותך, ואם את לא מעוניינת זה לא משהו אם זה כן מעורר אותך. זאת הסיבה "שאמני הפיתויי" שלא שומרים על הידיים, עדיין כופים את עצמם, אפילו אם הם יצליחו לעורר תאישה שלא רצתה אותם. http://www.asexuality.org/wiki/index.php?title=Grey-A

Berethor

New member
אוליי הגבולות הם מאוד דקים

בוודאי שההבדלים קטנים יותר מאשר ההבדלים בין גבר מיני או גבר א-מיני. אבל עדיין קיים הבדל לא קטן בין אישה א-מינית או אישה א-אפורה, ובוודאי שביחס לאישה מינית או מאוד מינית, בלרוב תתנהל מבחינה מינית כמו גבר מיני, ותהיה בעלת אותה משיכה חזקה מרחוק, רצון בדברים מיניים והנאה מדברים מיניים כמו של גבר מיני, ואבל אז היא גם תקבל כינויי גנאי מהגברים
. יכול מאוד להיות שנשים א-אפורות פשוט יעדיפו להציג את עצמן כנשים מיניות, כדי שזה יקל עליהן מבחינה חברתית, אבל האמת היא שהן לא מיניות.

queen helen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נצנץ, את כ"כ צודקת שאני יכולה לחבק אותך (באופן א-מיני לחלוטין כמובן!)!!! אני מסכימה עם כל מילה ומילה, אבל בעיקר עם זה שקוראים ליצר נמוך (של נשים) בעיה, אבל גבוה (של גברים) כמשהו רצוי. זכור לי אותו חבר שתאר את היצר שלו כ"בריא". הבריאות הזו כללה את הנ"ל: - הוא עדיין לא גמר, אבל הוא כבר חושב על הפעם הבאה. - כל בחורה שעוברת ברחוב מופשטת בעיני רוחו, והוא מדמיין מה הוא היה עושה לה (גם לי, בזמן שהוא ידע שאני בכלל לא בעניין). - הוא בגד בכל החברות שלו - כל החברות שלו נפרדו ממנו בגלל היצר הגבוה שלו. באמת בריאות...
מעניין אם אפשר באמת לעשות בארץ ניתוח לקשירת צינור הזרע. זה היה יכול להיות נחמד...

ברמה התאורתית אפשר ואם מישהו יבקש

אני מאמינה שהוא ימצא בקלות את הרופא שיעשה עבורו את הניתוח. רק תראי לי איזה גבר יסכים לעבור ניתוח כזה?? ומה הכי מגוחך בכל הספור - שלרוב הם אלה שלא רוצים ילדים... ממש בריאות היצר הזה... מה אני אגיד...

למעלה