סקס קבוצתי

כי נמאס

New member
יש לי שאלה אליך../images/Emo35.gif

אחרי שאתה נחשף לסוג כזה של סקס: קבוצתי, שלשות, רביעיות,אורגיות וכל מסיבות סקס האלה, האם אחרי כל זה, אתה יכול להיות בקשר רק עם אישה אחת ולהנות מזה ?

כי נמאס

New member
שאלתי כי...

נראה לי שמי שנכנס למערבולת הזאת, לא מצליח לעולם לחזור לחיים זוגיים נורמליים. לפי דעתי זה ממש לא שווה את זה.

קודם נשאל...

מאיפה יש לו את כל הכוח לכמויות הזיונים שרצים שם

ארתורו1

New member
אחד פוגש חבר שלו ברחוב בפתח-תקוה

- "אתה אוהב סקס בשלישיה?" - "כן בטח!" - "אז רוץ מהר הביתה, אולי תספיק"

המנער

New member
אחד פוגש חבר שלו ברחוב בפתח-תקווה..

אומר לו : " אתה יודע,לא נעים לי להגיד לך,אבל אשתך מזדיינת עם כל העיר..." עונה לו החבר : " פחחחח....פתח תקווה,גם כן עיר..."

M O K A 1

New member
Gang Bang

היי,אני כאן בפורום כבר המון זמן,אבל בצורה סמויה,עד היום לא ידעתי באמת באיזו צורה להשתתף ובאיזה נושא. אני מאוד פעיל מינית,ונחשפתי גם בחו"ל לכל תרבות הסקס שקיימת במקומות כאלה ואחרים,ובאמת אני נמצא במקום טוב היום,מאוד מסופק. אני כאן בעצם ואני לא יודע אם זאת הבמה הנכונה אבל אנסה,כולנו אנשים בוגרים ורציניים (כך אני מקווה לפחות),לכן בחרתי לשתף אתכם. יצא לי להשתתף כמה פעמים בסקס קבוצתי (גנג בנג),אישה אחת עם כמה גברים,גבר עם כמה נשים,גברים ונשים ביחד,חילופי זוגות,וכד'.ומצאתי שדבר זה מאוד מענין ומדליק אותי,ולאחרונה אני מאוד פעיל בכיוון הזה,אבל הייתי רוצה לגוון קצת עם אנשים חדשים ומענינים,לכן אני פונה אליכם כאן מעל במה זאת,לכל מי שמעונין גברים ונשים כאחד,למי שבאמת רוצה לנסות את הכיוון,למי שחושב שהוא מספיק רציני ובוגר אז וולקאם,אני מנסה לגבש קבוצה חדשה של גברים ונשים,אבל גם בודדים שייפנו אליי,מאמין שנוכל למצוא פתרון. שוב,אם אני במקום הלא נכון לבקשה כזאת ולשיתוף מהסוג הזה,אז וואלה ראו הודעה זאת כמבוטלת,ואם כן ומישהו או מישהי ככה בראש קצת אחר ורוצים לנסות חוויה מאוד שונה ומיוחדת,אז אשמח לשמוע מכם. שאו ברכה והצליחו ביי וכל טוב

come on1

New member
יש לי תחושת דה ז'בו

מקווה שבסקס אתה יותר מגוון מהפוסטים שלך.

come on1

New member
הופה... יש כאן פוטנציאל

לשידוך... גם מושלמת הרבה פעמים על אוטומט... במידה והשידוך יצליח, מובטח לנו רבע גן עדן ואז אפשר להרגע...

למעלה