Gang Bang
היי,אני כאן בפורום כבר המון זמן,אבל בצורה סמויה,עד היום לא ידעתי באמת באיזו צורה להשתתף ובאיזה נושא. אני מאוד פעיל מינית,ונחשפתי גם בחו"ל לכל תרבות הסקס שקיימת במקומות כאלה ואחרים,ובאמת אני נמצא במקום טוב היום,מאוד מסופק. אני כאן בעצם ואני לא יודע אם זאת הבמה הנכונה אבל אנסה,כולנו אנשים בוגרים ורציניים (כך אני מקווה לפחות),לכן בחרתי לשתף אתכם. יצא לי להשתתף כמה פעמים בסקס קבוצתי (גנג בנג),אישה אחת עם כמה גברים,גבר עם כמה נשים,גברים ונשים ביחד,חילופי זוגות,וכד'.ומצאתי שדבר זה מאוד מענין ומדליק אותי,ולאחרונה אני מאוד פעיל בכיוון הזה,אבל הייתי רוצה לגוון קצת עם אנשים חדשים ומענינים,לכן אני פונה אליכם כאן מעל במה זאת,לכל מי שמעונין גברים ונשים כאחד,למי שבאמת רוצה לנסות את הכיוון,למי שחושב שהוא מספיק רציני ובוגר אז וולקאם,אני מנסה לגבש קבוצה חדשה של גברים ונשים,אבל גם בודדים שייפנו אליי,מאמין שנוכל למצוא פתרון. שוב,אם אני במקום הלא נכון לבקשה כזאת ולשיתוף מהסוג הזה,אז וואלה ראו הודעה זאת כמבוטלת,ואם כן ומישהו או מישהי ככה בראש קצת אחר ורוצים לנסות חוויה מאוד שונה ומיוחדת,אז אשמח לשמוע מכם. שאו ברכה והצליחו ביי וכל טוב