סקס פעמיים בשבוע????

ססוד

New member
סקס פעמיים בשבוע????

אני קורא לא פעם אחת את הסטטיסטיקה של בלה בלה בלה..... וסקס פעמיים בשבוע... גם אני בסטטיסטיקה אבל "סקס פעמיים בשבוע????" יש אישה מדהימה לידי ואני לא אשתמש.?. גם לנו ..בתשע שנות היחסים שלי אם זוגתי ..קרה...שלעיתים רחוקות עשינו פעמיים בשבוע.. כניראה מצא "מין את מינו"אנחנו חוטאים לפחות (ודגש על לפחות) פעם ביום... אני חושב שזה פריווילגיה ענקית להיות בקשר קבוע שהסקס זמין בכל זמן! ואתם חברים...מה תדירות המין בינכם??? והאם יש הבדל בתדירות אצל נשואים....לבין זוג חברים???

סקס לפחות פעם ביום ורצוי הרבה יותר.

זאת הרגשתי האישית. בברכה, פיני-פאראסקסולוג .

קליבר 5

New member
נשוי באושר 26 שנה

אני נשוי 26 שנה לאישה מדהימה באושר אנו לא הורדנו את המינון מאז ירח הדבש ולמה? יש לכך הרבה סיבות אחת הסיבות היא אישה תרבותית יודעת להעניק אהבה חום תרבות דיבור ושותפות בחיים שווה בשווה ,אם תצאו מתוך הנחה כי זוג נשוי שותף שווה בשווה גם במיטבח בקיצור בהכל ותצאו מתוך הנחה כי שניכם רוצים להנות בחייכם יחד כולל כל הנתינות .כמו כן המין אצלנו זה כמו בפעם הראשונה בטירוף ואנו מחכים להנות את הגוף והנפש. אשתי בת 47 ניראת כמו בת27 לא החסירה לי כלום מיום נישאוני כולל בגידול הילדים במשק הבית ואני שותף מלא .אם תצאו מתוך הנחה כי אתה רוצה להיות מלך אז תעשה את אשתך מלכה אז תהיו זוג מלכותי ותדעו לתת אחד לשני דרך אגב המינון שלנו הוא 4-5 פעמים וכשיוצאים לחופש זה 3 פעמים ביום ,יחד עם זה תדאג לאשה שתראה טוב כולל כל הפינוקים הבגדים שיער ויותר מכל תעשה אותה מלכה כי תהייה מלך. 555555555555555555555555555555555555555555555555

למי יש זמן לכל יום?

ברור שכשהיינו זוג זה היה כל יום וכמה פעמים ביום.. אבל עכשיו? עם תלאות היום יום והעבודה והילדים?! אנחנו מאוד משתדלים יום כן יום לא.. לפעמים זה יוציא יומיים כן, שלושה ימים לא.. ולפעמים חורגים לנוכח המציאות. יש תקופות שאפילו רק פעם בשבוע.. יש תקופות של יום יום.. אבל בדר"כ זה יוצא יום כן, יום לא לא לפי הסדר הזה. שנינו טיפוסים שאוהבים מאוד סקס ואוהבים מאוד אחד את השני, אבל לא תמיד יוצא ומזדמן.

אצלי אני מנסה לישמור על הסקס של

הבוקר כזה בשעה 5 עם אור ראשון ליטופי יקיצה עם ליקוק או מציצה לא מחויבת חדירה מעשה של אהבה המחזק את היום הילדים עוד ישנים מחזקים ומענגים אחד את השני ליקראת יום חדש מרגישים ביחד

עזוב אותי מסטטיסטיקות !

אם זה היה תלוי בי.. כל יום כל היום ! אבל לצערי אצלי יש פער עצום בין הרצוי למצוי

ססוד

New member
../images/Emo98.gif את הפער בין הרצוי למצוי.....

אנחנו קובעים...לא בכל מצב...אבל זה אחד מהמצבים שבהם אנו יכולים להחליט מה רצוי...

בגלל זה כתבתי..

שאם זה היה תלוי בי אבל מה לעשות שבשביל טנגו צריך שניים.. עזוב, היום מצב הרוח שלי בריצפה

פעם בשנתיים זה המצב אצלי

בטח שיש הבדל. אצל זוג חברים נורמאליים,כאלה שאין ביניהם מחסומים כדוגמת מרחק למשל,הסקס יהיה כפול ומכופל מאשר זוג נשוי. אבל אז זה גם תלוי,כי זוג נשוי צעיר צעיר,יעשו פי חמש סקס מכל זוג אחר בעולם.

גמנחנו כל יום...מעל 3 שנים יחד...

אבל לדעתי זו לא דוגמא. יש לנו חיים ממש קלים ונעימים, בלי ילדים לעת עתה.

הלוואי פעמיים בשבוע.

אוהבים אוהבים אבל נראה לי כמעט לא מעשי יותר מפעמיים בשבוע. עכשיו לדוגמא, כבר 10 ימים בלי...בפעם האחרונה שעשינו פעמיים בשבוע (לפני שבועיים...) - אפילו דיברנו על זה כי בהרמת גבות והפתעות. נשמע שבאסה לי. לפחות הפעם ב.. שכן עושים טובה מאד...:) אהה, כן, יש ילדים. שניים - הקטן בן פחות מ 5 חודשים, עדיין יונק מלא וישן איתנו בחדר. אני מרגיש כאילו עכשיו הציצי שייך לו ולא לי.

חחחח... רחמנות עליך...

זה באמת ככה... אני הנקתי את הבת שלי שנתיים ובעלי גם היה מבואס שלא יכל להתקרב לפטמות.. היה מנשק אותי רק מסביב... שהיה מתקרב לפטמה.. הייתי אומרת לו: אה.. אה.. אה.. זה שלה...

למעלה