סקס עם שמנה

נששששש

New member
סקס עם שמנה

אז ככה - אני כבר כמה חודשים נמצא בקשר של סקס עם אחת - שמנה. אני חייב להגיד לכם זה הסקס הכי טוב שהיה לי מעודי. אני מנסה להסביר לעצמי למה ואיך ואני פשוט לא יודע - האם זה החזה המהמם.... התחת - שבחיי פשוט מטריף אותי - אני ממש לא יודע כמה פעמים אני גומר איתה.... הכל יכול להיות חזק ומצד שני הכל ככ רך - והכל ככ הרבה. אני לפעמים חושב שאני דפוק - בחיי - אני רואה בחורות שמנות אני מת להפשיט אותן. מה נראה לך אני חולה? ואני לא מדבר על שמנה כמו בארה"ב - שמנה מקומית - 90 קילו בערך.... . אני יודע שמבוגרים אוהבים אותן אבל אני רק בן 27. בקיצור - מה נראה לכם?

Turambar

New member
אחי, אם זה עושה לך טוב, אז לבריאות

למה חולה, למה? זה מה שאתה אוהב, אז בכיף... לשמנות לא מגיע?

דנטל

New member
תשאל את מי שהזדיין איתי

אבל אני לא חושבת שזה קשור בכך שהיא שמנה, אלא בזה שהיא זיון טוב. אני זיון ממוצע לחלוטין (מבחינתך, זה בטח אופי של רזה) ואני לא מאמינה שלשומנים יש קשר באיכות הזיון ובטח לא לחוסר השומנים. מבוגרים אוהבים אותנו? יש ויש, כמו שיש ויש צעירים שאוהבים אותנו. אני רק יכולה להגיד שאני לא אוהבת מבוגרים, אז הנסיון שלי הוא רק עם הצעירים שאוהבים אותנו. ובזאת סיימתי לעבוד בעבודה הראשונה, ואני הולכת לעבודה השניה - יאללה ביי.

משהו צורך לי כאן

אתה מדבר על ה"שמנה" כעל חיה אחרת ועל המשיכה אליה כעל סוג של ביזאר. ה"שמנה" היא בן אדם, ככל אדם אחר. יש שמנות יפות ומכוערות, מקסימות ומגעילות, טובות במיטה ואיומות במיטה. האם החוויה שלך עם הבחורה הזאת מתרכזת ב"אני יוצא עם שמנה"? לו הייתי פרטנרית שלך, לא הייתי רוצה לראות את ההודעה הזאת.

נששששש

New member
אני מבין מה אתם אומרים אבל...

זה לא שאני אוהב אותה. זה לא שיש בינינו איזשהו קשר רגשי. שנינו שם בשביל - סיפוק מיני. אני לא מזלזל באישיות של הנשים השמנות, ברור לי שלאישיות אין שום קשר למראה. אבל - בוא נגיד שידוע ששמן זה לא בדיוק הפנטזיה הגברית - ונשים לא בדיאטה כדי להרגיש טוב עם עצמן אלא כדי להיות מושכות - אז מה שמפחיד אותי שאני סוטה מן המניין ובמקום להסתכל על כוסיות העיינים שלי נמשכות לשמנות. זה כן סטייה. ובבקשה אל תתנפלו עליי - במיוחד כל הנשים שיגידו שאני נבלה ומניאק - אני חושב שככה אתן תתיחסו לאחד קירח נמוך ושמן. ושוב אין בכוונתי לערב פה את פן האישיות שהוא בהחלט רלוונטי במע´ יחסים כשהיא לא מבוססת רק על מין.

lizard

New member
בהחלט! ../images/Emo46.gif נראה לי שאתה סתם

בחור שלא מבין מה שיש לו ביד. אם כל מה שאתה רואה בה זה שהיא שמנה אני מרחם עליך.

ליזרד... הוא רואה בה יותר...

הוא רואה בה גם זיון מצויין.... מה עוד תרצה שיראה בה ? אובייקט להערצה ? שיאהב אותה ? לא. הוא סך הכל טוען שהיא זיון טוב...ושהיא שמנה... ושהיא גרמה לו להסתכל אחרת על נשים שמנות. אם אחליף כמה מילים (מושגים) בהודעה שלו, ואפרסם אותה בכינוי של בחורה אני בטוח שהתגובות פה היו שונות... אני לא מבין על מה המהומה...

Turambar

New member
מה הקשר?

טוב לך איתה במיטה? אני לא מבין מה הבעיה שלך? הבעיה היא שזה לא תואם את המוסכמות החברתיות? אם זו הבעיה שלך... אז זבש"ך...

dana 111

New member
עניין של טעם

כל אחד אוהב משהו אחר,וזכותו אך סטיה היא לא המילה הנכונה לדעתי,אולי קשה לך להאמין שאתה נימשך לשמנות כי אתה מעדיף חברה חטובה אבל עובדה שזה קורה לך

קח תשובה לעניין..

אלא יודע מה הגובה שלה, אבל 90 קילו זה עוד איך שהוא נשמע על גבול המלאה. אם הית בא ואומר שאתה נמשך מינית בטירוף לאישה ששוקלת 140 קילו, אז זה בהחלט מתחיל להיות מוזר. כי אישה שמנה ברמות כאלה היא לא בדיוק אידאל היופי.. ושיקפצו לי 4 כפולות של צוקארה לאחור כל השמנות - זו האמת. ברור מאוד שאין קשר בין האישיות של הבן אדם למשקלו. אבל מצד שני, אין ספק שמשיכה לאנשים שמנים (ושוב אני מדגיש, לא מלאים - ש-מ-נ-י-ם ממש) היא לא הדבר המקובל. אבל, תשמע אמיגו.. אם זה מה שעושה לך טוב, מה הבעיה?? "אני סוטה" ? לא אתה לא, אתה סתם בעל טעם מיוחד - תהנה.

מממ...שאלה טובה...

ולא מתוך מחקר, או ידע מעמיק... רק מתוך תחושת בטן והערכה, אני טוען שהמרבית המוחץ של העולם יעדיף בחורות מעוצבות למישעי (וזה לאו דווקא אומר רזות במיוחד) ולא שמנות במיוחד. כאוב לשמוע ? אולי, אבל אני מעריך שזו האמת. כמובן שזו רק הערכה ודיעה אישית, אבל יהיה קשה לשכנע אותי אחרת... לא, דוגמניות הן בפרוש לא המודל האידיאלי בעיניי, אבל הן הרבה יותר קרובות אליו מאשר נשים שמנות. גם הגדרת "המלאות" שנתקלתי בה לרוב כבר עברה את הפרופורציה לדעתי לכוון השמן.... מלאה זו ב-א-מ-ת מלאה במקומות הנכונים ולא בכל המקומות. מצטער עם הדיון פוגע במישהו או במישהי, אבל אני רגיל לענות לשאלות שנשאלו גם אם התשובה לא נעימה...

מרילו14

New member
סליחה שאני עקשנית אבל

זאת לא תשובה מספקת אני מאמינה שאנחנו חיים בעולם שלא ניתן לנו חופש בחירה של הסתכלות על שום דבר באופן"נקי" אם לא היו מכניסים לאנשים לא ראש מלידה ששחור למשל זה לא יפה, גיזענות לא הייתה קיימת אותו דבר לכל דבר. אין לנו את האפשרות לראות דברים באמת זה המחקר ואמת זו מילה קצת בעייתית במקרה הזה כי מה אמת יש רק אחת?

למעלה