סקס עם קונדום

eliormagick

New member
סקס עם קונדום

לאחרונה עלו פה הרבה סיפורים פחדים ותהיות של אנשים בנוגע לסקס עם קונדום.... עד כמה אתם משתמשים באמת בקונדום ומיחסים לו חשיבות? מה תעשו אם תהיו חרמנים יחד עם הפרטנר השני ולא יהיה קונדום? תיכנעו לדחף המיני על חשבון בריאותכם? שתפו וייעצו מה לעשות במצבים כאלה ואחרים

Maldini Girl

New member
טוב, אז אני בחורה

כל התקופה שהייתי עם האקס הייתי עם גלולות. עם הסטוץ האחרון היינו רק עם קונדום ואני מודה שעד שקיבלתי הייתי קצת בסטרס של "ואם הקונודם נקרע ולא שמתי לב". אז מזה אתם מבינים שאין מצב שאני לא מוגנת (קונדום או גלולות. אם אני לא מכירה את הפרטנר זמןרב, כמו עם הסטוץ,אז עדיף קונדום כי זה מגן ממחלות מין.) לא נכנעת :)

eliormagick

New member
וזה שאת בחורה אז?

את גם אמורה להגן על עצמך ממחלות מין וכמובן מאידס... גם אם זה בן זוג שמכירים כבר תקופה, לא עדיף וכדאי להיבדק לפני שעושים את זה בלי קונדום?!

Maldini Girl

New member
אתה הבן אדם האחרון שמתאים לו לתקוף

לא ברור לי למה בחרת לתקוף,הרי בסה"כ זה מה שאמרתי. אני בחורה, אז אצלי נכנס מימד נוסף של הגנה. שזה הגנה מפני הריון, ולכן ציינתי שהייתי על גלולות. כשזה פרטנר קבוע שמכירים הרבה זמן כמובן שנבדקים לראות ששנינו בריאים ושלמים אבל אח"כ לא מוצאת טעם בלעשות בדיקות חוזרות ונשנות, בהנחה ששנינו בסדר, ולכן אני מרשה לעצמי להוריד את הקונדום ולהישאר על גלולות. ובכנות? בשותף, ביומיום, הרבה יותר מפחידה אותי האופציה של הריון מאשר של מחלות מין. הרי ראית בעצמך שציינתי ש"כמו שאתם מבינים אני תמיד מוגנת" אז אני לא מבינה למה ליצור מהומה רבה על לא מאומה.

eliormagick

New member
לתקוף?

ממה לא היה פה תקיפה, ההפך אם כבר חיזוק לדבריך... גם כתבת בכותרת של הודעתך "טוב, אז אני בחורה" שזה לפחות נשמע או נקרא כפחות משמעותי כלפי בנות... הכוונה היה לחזק שגם בנות בדיוק כמו בנים צרכים להגן על עצמם לא פחות ואולי אפילו יותר בגלל כל הקטע של ההיריון.... גם לא ציינת בהודעה הקודמת שנבדקתם והכל ואני הוספתי את זה כי לדעתי זה חשוב להיבדק ולא רק לסמוך על הכרות זה הכל, אין פה שום מימד התקפתי הכל מדאגה ומחשיבות העניין

גיאגיא45

New member
אני חושב שזאת סוגיה מאוד חשובה שצריכה

לגעת בכולם, בעיקר בקרב הקהילה, אתם יכולים להיכנס לאתר הבא http://www.safe-sex.co.il, ושם יש שם הרבה מידע וייעוץ מה לעשות במצבים כאלה.

למעלה