סקס עם מאיה בשרותים

krash

New member
סקס עם מאיה בשרותים

המון זמן היתה לי פנטזיה על בחורה כוסית ומדהימה ששמה מאיה. הכרתי אותה במסיבה ומאז אני נמשך אליה. היו לה כפות רגליים במידה מושלמת עם אצבעות חמודות שכל כך ריציתי להכניס לפה, רגליים רזות ומהממות עם שוקיים כמעט בלתי מורגשים. היא בדרך כלל לבשה ג´ינס צמוד וקצרצר שחשף את כל רגליה והבליט מאוד את מותניה הדקים ואת ישבנה המפתה והפתוח לרווחה. כשלבשה חולצת בטן, יכולתי לראות בטן מקסימה ורכה המחכה לנשיקות ולליקוקים, כזאת בטן לא ראיתי מזמן, רזה, לבנבנה, וכמובן הפופיק המרשים עם העגיל הקטן והיפיפה. מעל הטן, איזה שדיים משגעים! עגלגלים כל כך, נפוחים ומלאים כל כך, ובכל זאת כל כך מתאימים לגוף השברירי ומתוק שלה. הראש היה מקסים לא פחות משאר חלק הגוף. היו לה עייני חתלתולה ירוקות ויפות, גבות דקות, אף חמוד ושפתיים שכל כך רציתי לנשק, עם שיער חום בהיר קצר ונהדר. הבעיה היתה שהיה לה חבר והיא פשוט לא עזבה אותו לטובת אף אחד. אני לא יודע למה, או שהוא מרמה אותה, או שבאמת טוב לה איתו (במיטה...). כל הזמן הייתי חושב עלייה, כשהייתי רואה אותה לבד נעמד לי כמו שלא נעמד אף פעם. כשראיתי אותה עם חברות שלה – כמה הצטערתי שאני לא אישה. יום אחד החלטתי לעשות משהו. אמרתי לעצמי שאני אתן לה כזה זיון שהיא תרצה עוד ועוד ועוד...... ובקיצור תעזוב את החבר (המכוער!) שלה. ידעתי שהיא הולכת לשחות בשלישי רביעי ושבת. לפעמים הייתי בא, מעמיד פנים שאני שוחה, והייתי מסתכל על השדיים הכמה-שיותר חשופים שלה. אז ככה, חיכיתי בבריכה שהי תגמור לשחות והלכתי במרחק סביר מאחוריה. היא נכנסה לשרותי נשים. התאים האחרים היו ריקים אז נכנסתי נעלתי את הדלת של חדר השרותים ועמדתי ליד התא שלה. שמעתי את השתן שלה מכה במי האסלה, ואת הבועות שהוא יוצר מתנפצות. ניגשתי אל מתגי האור וכיביתי את האור בתאים. מכיוון ואנחנו בשרותי הנשים היא עשתה את הדבר הטוב ביותר: היא יצאה מהתא לראות מה קרה לאור – עם תחתוני הבגדי ים מופשלים!!! התמוגגתי למראה הכוס שלה. הכל היה מגולח, יפה וחלק. היא הסתכלה עליי בהתחלה מבוהלת ואז, היא חייכה. היא לבשה בחזרה את בגד ים (אין סקס בלי הפשטות). התקרבתי אליה בצעדים איטיים, מאוד איטיים. הזין שלי פרפר בתחתונים והרגשתי שהוא כמעט קורע אותם. היא שלחה אלי יד, ליטפה את הבטן שלי וירדה אל הזין העומד. היא ליטפה אותו מכל הכיוונים, מיששה לחצה... הגרשתי ששפיך מתחיל לצאת לי. נגעתי ביד המושטת שלה, היא רעדה קצת. ליטפתי ומיששתי אותה מכל כיוון בזמן שהיא עשתה ככה לזין שלי. עליתי אל בית השחי שלה, הזיפים שלה היו מדגדגים. הכתף שלה עוד נטפה מים, רכנתי, בלי שהיא תעזוב לי את הזין, והתחלתי ללקק את המים. עליתי לצוואר שלה, עברתי אותו, נשכתי קלות את סנטרה היא נשקה לי על ראשי, נשקתי על שפתייה ופתחתי את פי. לשונה נכנסה לפה שלי והתחלנו לחכך לשונות. אחר כך נשקתי לה על האף שהיה קר מאוד. חזרתי אל הצוואר וירדתי ממנו אל הבטן. ברגע שהיא פתחה את רוכסן מכנסיי, אני קרעתי ממנה את החזייה, והשדיים החלומיים נחשפחו. ליקקתי נישקתי בהתפרעות, מצצתי את פטמוטיה מזדקרות לא פחות מהזין שלי, נשכתי אותן קלות.ירדתי אל הבטן.נשכתי את העגיל בפופיק שלה ומשכתי אותו אליי תוך כדי שאני משכיב אותה על האסלה באחד התאים. רציתי לקק שוב את השדיים שלה אבל היא נעמדה פתאום הסירה את תחתוני, והחלה למצוץ לי את הזין. בהתחלה היא רק סובבה סביבו את שפתיה, אבל מהר מאוד היא התחילה ללקק אותו. השיך לא אחר לצאת. גמרתי לה בפה את אחת האורוגזמות הכי טובות שלי. היא ירקה את השפיך על הבטן שלי, השכיבה אותי והורידה את תחתוניה. לפני שדחפתי לה, גייסתי כוח והשכבתי אותה שוב. היא באמת היתה קשוחה. דחפתי לה את האיבר הזקוף והגשתי י בעזרתו את הרטיבות שהיתה בתוכה. היא תפשהי אותי וניסתה להשכיב אותי ללא הצלחה, אבל לזכותה יאמר שהיא לא התייאשה, היא הבחורה הכי קשוחה שיצא לי לשכב איתה. אחרי שעשיתי איתה בערך 6 אורגזמות, מתוכן היא הצליחה לגמור רק 4, היא ביקשה שאני אדחוף לה אצבעות לכוס. הסכמתי, אבל קודם העמדתי אותה, הפעם היא לא התנגדה, ודחפתי בכח את הזין שלי לתחת שלה, אני לא זוכר כמה פעמים, עד שהשגתי עוד אורוגזמה. היא נעמדה כשהגליים שלה מפוסקות משני צדי האסלה והתחת שלה יושב במי האסלה. נעמדתי מולה, ותוך כדי שהלשות מתחכחות, היא ליטפה לי את הזין ואני דחפתי לי אצבעות לכוס הרטוב להפליא שלה עד שהיא השיגה כמה אורוגזמות שהיא רק רצתה. באופן מפתיעה, שבוע אחר כך היא עזבה את החבר שלה ועברה אליי. היו לנו ביחד עוד הרבה בילויים.....

מה אפשר להגיד......

ואווווווו,,,,,,,, יש משהו זול אבל מטריף בסקס ספונטני בשרותים.... אהבתי.. מלאכית כחולה

*g99

New member
אוי,הספונטניות הזאת..

אהבתי את התאורים הלוהטים האלה.. ומעכשיו,כל פעם שאני ניגשת לשרותים ציבוריים,אני אחשוב על הסיפור הזה.. אולי גם לי יכבה בתאום האור..

coccix

New member
גם אני

בעקבות הסיפור לקחתי את אישתי לשירותים ציבוריים של גברים ועל המשתנה באמצע שמישהו נכנס הזדיינו

למעלה