סקס עם חיות...

avshalomat

New member
הכלב שלה החליט להצרף וללקק

לי את הרגל במהלך האקט ,זה נחשב?

חחחחחחחחחחחחח

מוכר מאוד מאוד... אבל זו הכלבה שלי - ולא שלה... חחחחחחחח

אני לא חושב....

שגם אם מישהי ניסתה את זה.... זה יכתב פה בפורום. מזעזע!!! אבל תנסה בפורום השכן... סקס אחר. זה בהחלט שייך לקטגוריה של "אחר"

מאיה1983

New member
טוב נו.... לא ממש ניסיתי אבל...

פעם היה לי חתול ממש חרמן שלא הייתי נותנת לו לישון איתי כי הוא היה מתחיל לאונן לי על הרגליים. אבל פעם אחת הוא נכנס בלילה לחדר שלי מהחלון ואני הייתי מכוסה והוא התחיל ללכת על הגוף שלי וגירגר ומשום מה זה קצת חירמן אותי כל הצעדים החתוליים שלו והגירגורים. שום דבר מעבר לזה!!! לא המשכנו משם שיהיה ברור!!! רק הצעדים והגירגורים... גררררררררר

סמיאגול

New member
שמע סיפור....

היתה לי יזיזה עם ראש מאוד מאוד פתוח בסקס שכל פעם היתה מפתיעה אותי מחדש. יום אחד היא סיפרה לי שכמה ימים קודם לכן היא היתה אצל יזיז שלה שהציע לצרף את הדוברמן שלו והיא הסכימה. זו היתה הפעם האחרונה שראיתי אותה.

afeine

New member
שכבתי פעם עם בהמה...

ופעם אחת התנשקתי עם מישהי שהיו לה שיניים של סוסה...ועשיתי פעם למישהי צמרמורת אז נהיה לה עור ברווז... אהה והזדיינתי בתוך סוסיתא

afeine

New member
קריעת תחת?

קריעת ים סוף! מאז למדתי לקח חשוב - רק במכוניות גרמניות!!!! (עדיף אאודי)

קראתי על ילדה בת 16 שנתנה לכלב

שלה לרדת לה.. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע....

royboy1

New member
../images/Emo107.gif הא? ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

סיפור שהיה כך היה: לפני מספר שנים, הכרתי בחורה נפלאה, כך לפחות חשבתי, יצאנו והיה נפלא יחד, ממש הייתי
. בחלוף הזמן, עליתי על טעותי. גיליתי את פרצופה האמיתי, באמת התאכזבתי קשות
נפרדתי ממנה ואז החלו האיומים... זה היה נורא, באמת קשה
תחילה איימה על חיי אך כשזה לא עזר איימה בהכפשת שמי, בפרסומים כוזבים, השפלות ושאר סיפורי אלף לילה ולילה
התעלמתי. לאחר תקופה, בשיטוטי ברשת, שמתי
שהיא כותבת בפורום "מין ביזארי". נו שויין. לא זכרתי אותה בצורה כזו אבל כנראה שזמן משנה אנשים... אחחחחחח, מרה היתה טעותי. מרה מאוד. קראתי את אחד הסיפורים שלה, מתארת את ה
, את האוירה, את הרומנטיקה שעירפלה את חושיה, ואת חושיו... קורא וקורא ואז הגעתי לקטע בו התחלתי ל
חולת הנפש הזו מתארת את הענינים מתלהטים, את האקשן ואז מוסיפה שהכלב שלה ירד לה. לא, לא היה זה כלב, ממש לא. כנראה שאיומיה על הכפשת שמי, פרסומים כוזבים והשפלות לא היו סתם דיבורים באויר

לא היה לי בדיוק ברור אבל...

היא כתבה סיפור בו אתה מוצג בתור ה...."כלב" שלה?

למעלה