סקס עם חיות...

לא יכול, אין לנו אותם קולטנים בתאי

המין שלנו, היכולת של זרע להיכנס ולהפרות ביצה טמונה באינטראקציה שבין הקולטנים על פני הביצית לבין אלה שעל פני הזרע, הקולטנים מותאמים כך שרק אותו מין יוכל להפרות בינו ובין עצמו ולא ערבוב של מינים אחרים (מצד שני, יש את הפרד, ככה שאולי יש איזושהי חיה שיכולה להכניס להיריון אישה, לא נדמה לי נמצא מתנדבות בפורום לניסוי הזה
) ד"א, לפני שכולם קופצים וקוראים לי חננה, אני מגמת ביולוגיה ואני גאה בזה ושאני אומר למישהו שהוא בזבוז של זיגוטה והוא לא מבין את הקטילה, אין מאושר ממני באדם :]

../images/Emo99.gif

מישהו במגמת ביולוגיה.. ואוהב את זה.. ולמה שמישהו יקרא לך חננה.. :) אהבתי ד"א מותר לי להסביר לך תקטילה? :)

אז ככה... זיגוט(ה)

זו ביצית מופרית שנוצרה על-ידי מיזוג של ביצית עם תא זרע... זה התא הראשון של העובר. עכשיו זה ברור לכם? ביזבוז של זיגוטה - ביזבוז של הפרייה .. ביזבוז של עובר ביזבוז של.. אמממ ביזבוז של חיים! :)

מקוריות...../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

אז אני מבין שאתם כבר מנוסים... טוב יפה יפה... עדיין אבל לא הבנתי משהו אחד... איך אפשר לשכב עם חיות? איך זה אפשרי הרי הם יודעים שזה לא אותו המין שהם שוכבים איתו אז איך הם עדיין ממשיכים איך למשל סוס מזיין בחורה? דבר ראשון איך היא מחזיקה את המשקל? דבר שני איך לא נקרעים לה המעיים כי יש לו 40 ס"מ אורך???????????? פאקקקקקק מה זה?

למעלה