סקס עם השכנה

סקס עם השכנה

שלום אני תום, בן23 מחיפה. יש לי בעיה. יש לי חברה ואנחנו אוהבים והכל. לפני חצי שנה עברה לגור אצלנו בשכונה משפחה צעירה האמא 26 האבא 32 ועוד ילדה קטנה. יצא לי לראות את האמא כמה פעמים. קוזינה אמיתית. סקסית, מפותחת, מטופחת , מדליקה. ראיתי אותה כמה פעמים בשכונה -והיא בשלה-משדרת סקס... מה זה משדרת סקס? מענטזת, מתכופפת מולי בסופר כשיש לה וי בחולצה שלא מותיר ספק,מתלבשת לבוש מינמלי-ביוצאה לזרוק זבל (בוקסר וגופייה-בלי חזייה -נשבע!) זורמת מדברת והכל. אני עומד בסופר והיא מפתחת איתי שיחה על דא ועל הא (כאילו מה? בעלך אילם?) מספרת לי צרות שלה הכל... (וכולה מה-ראיתי אותה גג ארבע פעמים) עכשיו-ממבטים יצא לי לראות שהיא כנראה מרחרחת מהצד..כנראה יש לה ידיד שנותן לה פורקן... היום בצהריים ראיתי אותה בסופר והיא עושה -"וואלה ? אתה סטודנט! יפה! אולי תקפוץ לקפה בצהריים נראה מה אתה לומד"? אמרתי ש"נראה אולי שבוע הבא"אני לומד למבחן"-כי הייתי בהלם מההצעה(נשואה! לעזאזל!) עכשיו אני בדילמה-קפצתי לקפה-ואין מצב שאני לא מפשיט אותה (להנאתה !)-ומשתגל איתה -כי זה מה שהיא משדרת... אבל FUCK יש לי חברה! והיא נשואה(לא איכפת לי מהנשואה-יותר מהחברה) אני בדילמה-אני בשיא אוני-הסקס עם החברה מצוין-הכל אחלה .. באמת. אני רוצה להזדווג עם כל מה שזז(אולי בגלל המחסור שהיה לי בצבא) למה אלוהים נותן אגוזים-למי שהשיניים שלו תפוסות? אנשים-תעזרו לי . כי כשהזין עומד-המוח שלי צונח לתחת! אני בדילמה קשה.

אם אתה באמת אוהב

את החברה שלך... אתה לא תעשה לה דבר כזה. וגם לעצמך. כי אולי יצא לך מזה סקס מצויין, אבל לא יותר מזה. וחבל על האהבה, ואם הסקס עם החברה מצוין כמו שאמרת, אז בכלל נראה לי מיותר. יאללה, תראה כוח רצון.

mezayenbatahat

New member
תזהר שבעלה לא יזיין אותך בסוף

זה תרגיל ידוע שעושים האישה מפתה אותך אתה נכנס מזיין אותה ואז הבעל מצלם אותך ואח"כ קופץ עלך מזיין אותך בתחת ומאלץ אוך לבוא שוב ושוב זה תרגיל ידוע שהיו עושים ברוסיה עכשיו עושים גם בארץ אז תשמור על התחת שלך למען הדור הבא

למעלה