סקס עם האקס

passioneta

New member
סקס עם האקס

1. למה זה כל כך מדהים? 2ץ למה זה קורה גם כשלא מתכוונים?

ככה

טוב נו

כי מכירים ומרגישים בנוח, וזה יותר חמים וממלא מסתם סטוץ וזה קורה כי רוצים, צריכים, נזכרים מתגעגעים ,נסחפים, מתנפלים חחחחחחח ואולי בפנים למרות שנדמה לנו שלא באמת מתכוונים, תמיד מתחבאת לה כוונה סמויה במידה מסויימת :)

סקס עם האקס

כי מכירים ומרגישים יותר בנוח ולא סתם באיזה סטוץ. כי מתגעגעים חושבים אולי יתחדש הקשר שוב כי רוצים להרגיש בזרועות אדם שמכיר אותנו ויודע איך לפנק ולאהוב.

MaYcHuK

New member
בואי בובית כנסי....

כי האקס מכיר אותך כמו שאף אחד לא מכיר אותך כי כשאת עם האקס את יודעת שזה לא סתם ועדיין אין את המאמץ של התחלה חדשה , את הכי טבעית שיש, הוא מכיר אותך, את הגוף שלך, את חופשיה איתו, אין מתח ,ביישנות וכו'.... דווקא כשלא מתכוונים הכול קורה גם כשלא מתכוונים להכיר מישהו - מכירים

3שרונית

New member
נכון ..וגם כי

כל הרגשות, גם אלה שחשבתם שאינם, מתעוררים, כולל הכעסים והאכזבות,התסכולים האהבה והתקוות. אומרים שככל שמעורב יותר רגש, כל רגש, ככה הסקס טוב יותר....

MaYcHuK

New member
ומי שאומר זאת צודק בהחלט

ויודע על מה הוא מדבר אבל... וזה אבל גדול אל תיתקעי שם תעברי הלאה לא טוב לפעמים מאוד קל להיתקע שם כי זה מאוד נוחמ איתו בגלל כל הסיבות שציינו.... אני אישית ברחתי מהקטע הזה כל עוד נפשי בי גם ככה הרגשתי תקועה בפרדות שלי ואסור היה לי לתקוע עצמי עוד יותר את חייבת לעשות קאט טוטאלי כן זה קשה כן זה נראה בלתי אפשרי אבל כן! זה הכי טוב

לא ממש מסכים ...

דווקא בזמנים שאין שום דבר אחר והבדידות קצת קשה מנשוא- אז יש טעם אפילו לסקס עם האקס ובכלל זה לא עם אדם זר שצריך להתחיל לגשש ובלה בלה בלה... לפעמים עדיף לא להיות לבד אם זה מאד קשה וכשיש אפשרות שהיא מובנת לשני הצדדים- אז בכייף, לא מוצא בזה משהו רע וכל מקרה לגופו.

MaYcHuK

New member
אוקיי... זכותך יקירי

אני לא בעד יודעת לאן זה יכול לקחת אותי ולא לכיוון חיובי אבל זו אני

3שרונית

New member
חולקת על דעתך נסיך

דוקא בזמן כזה , סטוץ , כל סטוץ, ובעיקר אם האקס , זה רעיון גרוע. בסך הכל ממלא חלל ללילה אחד או כמה שעות ואז.......... אתה נזרק בבום לחלל ורייקנות גדולים יותר. הבדידות לא תפתר בגלל לילה סוער אחד, הרעיון הוא ללמוד להתמודד ולמלא את הריק בדברים שטובים לך ובונים אותך . אבל זו רק דעתי וכל אחד עושה מה שנכון לו.....

MaYcHuK

New member
../images/Emo45.gif

בובית אני אוהבת לקרוא אותך אני אוהבת לשמוע אותך מבטאת את עצמך כיף לי לקרוא אותך והרבה פעמים את מבטאה את רגשותיי במילים אז תודה

שרוני ממי

הכל טוב ויפה אבל את שוכחת דבר אחד זה לא תמיד נעשה מתוך בדידות לפעמים את בתקופה טובה אפילו שאת לבד זה לא שכל מי שאין לו בן זוג, מבכה יום ולילה את הבדידות וחולם על בן זוג... יש כאלו שבסדר להם לבד לתקופה זו או אחרת, ואפילו מעדיפים כך בייחוד אחרי קשרים... ובזמן הזה הם מה לעשות רוצים לא לוותר על הסקס ומעדיפים להפוך אקס ליזיז מאשר לחפש סטוצים בחוץ במקרה כזה זה מראש לא ממלא אותך בכלום פרט לסקס ולכן זה לא מרוקן אותך אחר כך... מי שעושה את זה בתור תחליף, ונשאר עם לב כואב וגוף רעב? זה באמת יכול להזיק אבל לא כולם נמצאים בתחתית של התחתית רק כי אין להם כרגע בן זוג וזה אומר שהם כן יכולים להנות בלי תחושה רעה אחר כך

3שרונית

New member
צודקת טלטל , אבל

הגבתי למה שהנסיך אמר "דווקא בזמנים שאין שום דבר אחר והבדידות קצת קשה מנשוא- שימי לב הוא דיבר על בדידות נטו.

נכון, לא שמתי לב לזה

אבל עדיין, לפעמים זה נותן קצת דלק, ואם אין רגש כלפי האקס, אז אחר כך יכולה להיות לך ריקנות בדיוק כמו שהיתה לך קודם, אבל זה לא יהיה קשור אליו... ולכן עדיין יכול להיות עדיף אקס מאשר זר בכל מקרה של ספק שזה נעשה יותר גרוע או שמתפתח רגש, אז עדיף שלא

לא לגמרי מסכימה

זה עניין של אופי נכון, הרגש משחק טיפה תפקיד לפעמים אבל יש הבדל בין רגש מסויים שצף לו בזמן העניינים ובין להשאר עם סרטים ולפתח רגש מחדש ולסבול מי שמרגיש שיש לו עדיין רגש צריך לנתק קשר עם ובלי קשר לסקס אבל מי שחי עם זה באמת בשלום ומסוגל להנות מזה, במקום להתנזר לגמרי אם הוא לא טיפוס של סטוץ והוא באמת מרגיש שזה לא מזיק לו אין סיבה שלא לדעתי רגש תמיד נשאר, כי זה אדם שהיה חלק מהחיים שלך אבל זה לא מחייב שזה אהבה או התאהבות מחודשת לפעמים זה רגש מינימאלי, ובעיקר משיכה והתלהבות מזכרון של סקס טוב וגעגועים לזה... אני חושבת שכל מקרה לגופו וכל אחד ומה שהוא בנוי לו

בדיוק

כל אחד ואיך שזה מתאים לו אישית, אז לך או למאי לא יתאים ולי להגרה ולנטע (שסחטיין על ההקשעה בשפה העברית) - כן יתאים. כל מקרה לגופו, לי אין בעיה לעשות סקס עם האקסית שלי, ההיפך, אני יודע איפה הליקוק נעים לה
והיא יודעת איפה אני אוהב שמחדירים לי ....

MaYcHuK

New member
יש לי הרגשה

לגבי נטע ולא אני לא מכירה אותה באופן אישי בכל אופן הרגשתי היא שהיא הייתה רוצה להשתחרר מזה שזה טוב לאותו רגע אבל אחרי... אוי יווווו מה שקורה בראש ובלב שלה אני צודקת נטע?

למעלה