סקס עם גיסתי

Yakir4179

Well-known member
כשאישה שותה עם סטלה טובה אז הזרימה לסקס נעימה יותר,לא הייתי מתעסק עם גיסתי ,זה פתח לשבר משפחתי מאוד גדול גם אם היא מפתה אותך ,מסוג המקרים כמו שכנים בבניין שאני מוותר על סקס איתם ,בשביל שקט נפשי אחר כך​

doriangray011

Well-known member
שלום .
אחרי הרבה התלבטויות אני מעלה על הכתב חוויה מוזרה ומבלבלת אבל אציין שמאוד נהנתי .
אני בן 47 וגיסתי בת 56 .
לפני 10 שנים היינו בארוע משפחתי במרכז ... אישתי הייתה בחו"ל מטעם עבודה . גיסתי גרושה 20 שנה
כמו בכל ארוע שותים ונהנים . בסוף הארוע יצאתי לחנייה ובעקבותיי גם גיסתי .ושאלה האם אני יכול לקחת אותה טרמפ עד הבית חצי שעה נסיעה . הסכמתי .. בדרך היא עישנה גויינט וגם שתתה מבקבוק של ליקר שלקחה מהאולם . עד שהגענו לביתה הייתה מסטולית לחלוטין וביקשה שאעזור לה להגיע למעלית ולדירה שלה .
נכנסנו לדירה שלה והיא הציעה לי גם לשתות וככה דיברנו ,צחקנו . אציין שהיא אישה יפהפייה לגילה גם היום.
כנראה שברוח האווירה והאלכוהול היא התחילה לגעת בי בידיים וכו . העיניינים התגלגלו לסקס מדהים !!! האמת למחרת קמתי בבוקר מוקדם ויצאתי בלי להעיר אותה לכיוון הבית שלי בצפון .
אקצר כאן ואוסיף שמאז התנהלנו כרגיל ביחסים של גיס/גיסה ולא דיברנו על הנושא גם לא בארבע עיניים .באיזשהו מקום זה מפריע לי כי גם אישתי לא מודעת למקרה .
מה דעתכם בעיניין והאם גם לכם הייתה חוויה כזו . מעניין אותי לקרוא תובנות שונות. ולהוסיף פרטים לפי העיניין .
לתחנת משטרה נכנסה קשישה שעונה על מקל ניגשה ליומנאי ואמרה ״אני רוצה לדווח על אונס, נאנסתי ״ היומנאי כולו נחרד קורא למפקד התחנה וכל הבכירים. מכניסים אותה לחדר ושואלים. ״ מתי זה היה ״ עונה הקשישה לפני כ65 שנה- המפקד שואל. ועכשיו נזכרת לדווח? היא עונה-נעים להזכר נעים להזכר!
נראה לי זה דומה 😂
ומעבר לכך: בעבר ניהלתי שירות והיו תחתי כמה טכנאים. כולנו צעירים רווקים והוללים. אחד היה נשוי. ההולל מכולם. יום אחד אישתו מתקשרת אלי למשרד. טרם ימי הסלולרים. וביקשה להיפגש להתיעץ עבור מתנה לבעלה. ניפגשנו והתברר שהיא מעונינת גם במתנה עבורי -גופה ותשוקותיה. לא נעים חבר וכו. אבל שהז……עומד. הראש שובת. והיה מה שהיה ועוד היה ועוד היה. היא היתה מגיעה אלי הביתה. חפוז והולכת ולי לא היה נעים ונעים מאד גם יחד. העינין התמסמס בסוף ורק אחרי כמה שנים נודע לי שהזוג המאושר ניהל יחסים פתוחים והבעל/החבר ידע ותמך. לך
תדע 👀🙄

Ellis Murphy

Well-known member
שלום .
אחרי הרבה התלבטויות אני מעלה על הכתב חוויה מוזרה ומבלבלת אבל אציין שמאוד נהנתי .
אני בן 47 וגיסתי בת 56 .
לפני 10 שנים היינו בארוע משפחתי במרכז ... אישתי הייתה בחו"ל מטעם עבודה . גיסתי גרושה 20 שנה
כמו בכל ארוע שותים ונהנים . בסוף הארוע יצאתי לחנייה ובעקבותיי גם גיסתי .ושאלה האם אני יכול לקחת אותה טרמפ עד הבית חצי שעה נסיעה . הסכמתי .. בדרך היא עישנה גויינט וגם שתתה מבקבוק של ליקר שלקחה מהאולם . עד שהגענו לביתה הייתה מסטולית לחלוטין וביקשה שאעזור לה להגיע למעלית ולדירה שלה .
נכנסנו לדירה שלה והיא הציעה לי גם לשתות וככה דיברנו ,צחקנו . אציין שהיא אישה יפהפייה לגילה גם היום.
כנראה שברוח האווירה והאלכוהול היא התחילה לגעת בי בידיים וכו . העיניינים התגלגלו לסקס מדהים !!! האמת למחרת קמתי בבוקר מוקדם ויצאתי בלי להעיר אותה לכיוון הבית שלי בצפון .
אקצר כאן ואוסיף שמאז התנהלנו כרגיל ביחסים של גיס/גיסה ולא דיברנו על הנושא גם לא בארבע עיניים .באיזשהו מקום זה מפריע לי כי גם אישתי לא מודעת למקרה .
מה דעתכם בעיניין והאם גם לכם הייתה חוויה כזו . מעניין אותי לקרוא תובנות שונות. ולהוסיף פרטים לפי העיניין .

מיילא גיסתך, אבל לנצל מישהי שהיא גם מסטולית מהג'ויינט וגם שיכורה מהתחת?
BIG NO NO

The fashion

New member
ניסיתי לחשוב מה יותר גרוע: אחותה של אשתך או גרושתו של אחיך? בכל אופן סוד מושחת ונהדר לקחת איתך לקבר.
מעבר לסוד . החוויה מאוד מבלבלת .
אני מודה זה היה תחת השפעת אלכוהול רבה ועדיין היה איזה מתח מסויים ...

The fashion

New member
קראתי את התגובות . קודם כל לקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי לשתף את המקרה וזה לא האישו כאן .
היא אישה מאוד מושכת ולא נראת לגילה עד היום . ומטפחת את גופה בפעילות ספורטיבית ושחייה .
וכן זו הייתה חוויה חד פעמית ומרגשת לאותו הרגע בלבד . ועד היום התנהגנו רגיל וכך זה יימשך . וכן אין ביננו שום רגש ו או משיכה . יוחוץ מזה אין לי גם אח . וכן היה לי מזל יותר משכל זה בטוח . תודה על התגובות. וכן אני יודע שיש שרצו תיאור יותר מפורט אבל זה יישאר איתי .

The fashion

New member
אבל ההיא אינה אשתו של אחיו זה מכבר. מה שכן, היא הייתה ונותרה אחותה של אשתו.
תחשוב באותה סיטואציה נניח עם שכנה או קולגה בעבודה .. שבמקרה כזה נוצרת משיכה מינית שתלויה במספר גורמים שמתקיימים באותו הרגע . וכן גו'יינט ואלכוהול ואווירה וקירבה פיזית זה עלול לא תמיד להגיע למקומות לא רצויים

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
תחשוב באותה סיטואציה נניח עם שכנה או קולגה בעבודה .. שבמקרה כזה נוצרת משיכה מינית שתלויה במספר גורמים שמתקיימים באותו הרגע . וכן גו'יינט ואלכוהול ואווירה וקירבה פיזית זה עלול לא תמיד להגיע למקומות לא רצויים
אל תגיד שאתה משווה את הסיטואציה שלך לשכנה או לקולגה בעבודה.

Yakir4179

Well-known member
תחשוב באותה סיטואציה נניח עם שכנה או קולגה בעבודה .. שבמקרה כזה נוצרת משיכה מינית שתלויה במספר גורמים שמתקיימים באותו הרגע . וכן גו'יינט ואלכוהול ואווירה וקירבה פיזית זה עלול לא תמיד להגיע למקומות לא רצויים​
זה מצב לא בריא ל2 הצדדים ,אתה יכול לאבד עבודה או להרוס גם את משפחתך מסביב או ברוך עם השכנים שתצטרך למכור את הבית ולעוף משם..

אין מנוס שקוראת משיכה כימיה וקליק משני הצדדים,חבל על הזמן​

The fashion

New member
לפני הרבה שנים כשהיינו ברילוקיישן בארה"ב קרה לי מקרה דומה.

אחיה של אשתי וארוסתו - אשתו לעתיד עשו טיול מחוף לחוף בארה"ב והשתקעו אצלינו שבועיים.
תיכף בהתחלה שמתי לב שהארוסה שמה עלי עין, אבל חשבתי שאני מדמיין את זה.

היא העלתה הילוך והתחילה לשלוח כל מיני רמזים..התעלמתי..
משם זה המשיך לחדירה למרחב האישי..
חיבוקים יותר מדי ארוכים, חיכוך של החזה שלה בי כאילו באקראי, קיצר הסתובבה סביבי כמו איזו חתולה מיוחמת.

כשראתה שאני לא מגיב..התחילה לחשוף בשר.
חולצות שקופות. פתאום המגבת נופלת לה כשהיא יוצאת מהאמבטיה. יושבת מולי ללא תחתונים..
המשכתי להתעלם וחיכיתי רק שהם יעופו לנו מהעיניים.

אחרי שהם הלכו, סיפרתי את כל זה לאשתי והיא אמרה לי שאני מדמיין...
הכל טוב ויפה.

עד שכמה ימים אחרי נכנסתי למחשב של הילדים שהיה בחדר המשחקים..
הדפוקה הזו השאירה את המייל שלה פתוח..

מסתבר שאחיה של אשתי חוזר לארץ, והיא האריכה את הטיול בשבוע.
היא נפגשת עם האקס שלה שגר בניו יורק...
התיאורים מה הם הולכים לעשות אחד עם השני לא השאירו הרבה מקום לדמיון..

שנה אחרי...
אנחנו בחתונה שלהם. היא לבושה לבן, מבטיחים הבטחות ונודרים נדרים,
להקה של מתופפים, מפריחים יונים, מטח של זיקוקים...

ואני מדמיין אותה בדוגי עם האקס שלה... :sick::sick:

אבח"י

Well-known member
אהבתי את הסיפור.
למה לי אין אף פעם הפתעות כאלה.
לא עם גיסות ןלא עם גיסים.
אפילו הדוד המיתולגי של ההומואים לא היה לי.

in bal1

Well-known member
נראה לי שהוא הבין שזה מעשה חד פעמי כי שניהם היו שיכורים.וכמו שהגברת הנכבדה אמרה: "מי אתם שתעשו לי נו,נו,נו.אתם אלוהי המוסר?"
זה היה ונגמר וטוב שנגמר כפי שנגמר.

שי12346

Well-known member
סקס בחוג חברים קרוב או משפחה נושא מסובך
אני כתבתי פה פעם
חברה בלימודים שהיתה מאורסת ועמדה להתחתן תוך מספר חודשים שמה עלי עין.
מבנה מתח מיני גדול
היא החליטה לבוא ללמוד אצלי.
הייתי רווק פנוי אז באותה תקופה.
כל הכיתה כבר פינטזה אך אנחנו הולכים להתפרק ביחד.
באותו ערב היא מגיעה יחד עם הארוס והוא אומר לי שלום , תעזור לארוסתי היא מתקשה עם החומר.
אני אבוא בעוד שעתיים וחצי לאסוף אותך
באוותו ערב למדנו עד שהיא פשוט אמרה במפורש
תתפשט !!!!
פשוט לא יכולתי
לא יכולתי לעשות את זה בעוד שעה לארח את הארוס לקפה…
מיותר לציין שהבחורה מאוד היתה מאוכזבת וכעוסה
אני לא מתחרט גם היום הייתי מסרב

in bal1

Well-known member
סקס בחוג חברים קרוב או משפחה נושא מסובך
אני כתבתי פה פעם
חברה בלימודים שהיתה מאורסת ועמדה להתחתן תוך מספר חודשים שמה עלי עין.
מבנה מתח מיני גדול
היא החליטה לבוא ללמוד אצלי.
הייתי רווק פנוי אז באותה תקופה.
כל הכיתה כבר פינטזה אך אנחנו הולכים להתפרק ביחד.
באותו ערב היא מגיעה יחד עם הארוס והוא אומר לי שלום , תעזור לארוסתי היא מתקשה עם החומר.
אני אבוא בעוד שעתיים וחצי לאסוף אותך
באוותו ערב למדנו עד שהיא פשוט אמרה במפורש
תתפשט !!!!
פשוט לא יכולתי
לא יכולתי לעשות את זה בעוד שעה לארח את הארוס לקפה…
מיותר לציין שהבחורה מאוד היתה מאוכזבת וכעוסה
אני לא מתחרט גם היום הייתי מסרב
היה לנו חבר שלמד עם בעלי.רווק.היה כל כמה שנים מחליף חברה.עד לפני כמה שנים שהכיר מישהי ועבר לגור איתה כמה שנים טובות.
היא היתה מאד חסרת ביטחון כלפיו.לרגע יצא איפה הוא? היתה שואלת טיפה בלחץ. עם הזמן הבן אדם כל הזמן ניסה להתחיל איתי.
יש לציין שהוא עדין החזיק דירה ללא קשר אלייה במקום אחר. כמובן הזמין אותי אליו.אבל לאור מה שכתבתי למעלה.סירבתי בנימוס.

למעלה