סקס עם בתול

nothing above

New member
סקס עם בתול

חבר שלי בתול, המסכן היה במערכת יחסים ארוכה עם מישהי שלא רצתה לקיים יחסי מין ??, ולהפתעתי כשהוא נפרד ממנה סקס לא היה הדבר הראשון שהוא חיפש, כי אם הוא כבר חיכה עד גיל 20, הוא רצה שהפעם הראשונה שלו תהיה עם מישהי שהוא אוהב (כן, הוא גבר, בדקתי את זה ;) ככה אני באצילות נפש ממש יוצאת עם מישהו קצת יותר מחודשיים בלי סקס! (באמת היו מספר פעמים שהרגשתי שאני הולכת פשוט לאנוס אותו..). אל תדאגו לסיפור הזה יש סוף טוב, שבוע שעבר הוא אמר לי שהוא מוכן!! בדיוק כשחשבתי שהוא לא ישחרר לי לעולם! טוב אז אני אודה מאז זה הדבר היחיד שאני חושבת עליו, ובאופן מוזר דווקא הקטע שהוא בתול נורא מדליק אותי! אני לא יכולה לחכות לראות את המבט בעניים שלו כשהוא בפעם הראשונה יחליק את הזין שלו לכוס! אני חושבת על זה ויש לי פרפרים בבטן וקצת יותר למטה... אבל כמובן שיש גם את החששות שכרוכות בזה.. אם אני לא אעמוד בציפיות שלו? או שבכללי סקס לא יהיה מה שהוא דמיין שזה יהיה? או אולי הוא יהיה ממש גרוע... ? זה יהיה כל כך מבאס, ותאמת שאני קצת חוששת שאולי זה ישפיע איך שהוא על המערכת יחסים, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה... אז אחרי שפרסתי לפניכם את כל סיפור חיי, אשמח לשמוע מהגברברים פה על הפעם הראשונה שלכם, איך זה היה? טוב באמת כמו שדמיינתם או קצת מאכזב? איך אתם הייתם? מסורבלים? או שאומנות הסקס קלה ללמידה?

אז לפני שבוע הוא אמר לך שהוא מוכן.

מאז עבר שבוע, את רק חושבת כמה שזה מדליק שהוא בתול, אבל לאנוס אותו עוד לא אנסת.
אז באמת, שאפו על אצילות הנפש. אם הסיפור היה מתרחש בבריטניה, היית מקבלת תואר אצולת נפש על בטוח.

והפעם הראשונה שלי? אנא אערף, 30 שנה, לך תזכור.

קטניפ

New member
הוא בתול, הוא לא מסכן

ואם את חיה בתחושה שאת תגאלי אותו מייסוריו את טועה.

אהבתי גם את "אם הוא כבר חיכה עד גיל 20..." - איי איי איי, ממש קשיש!!!

Surrealistical

New member
אני לא גבר כך שאין לי סיפורים

אבל אני ממליצה להתחיל מכל מיני דברים מיניים אחרים ולראות איך הוא מגיב. סתם קטע כזה שיראה לך למה לצפות כשתתחילו בסקס עצמו.

אני חושבת שכדאי לך

לעשות איתו קצת תיאום ציפיות.
להגיד לו שהרבה גברים גומרים מהר בפעמים הראשונות בגלל שזה כל כך נעים ושלוקח זמן להסתנכרן.
שזו למידה, לא על הפעם הראשונה יש תמיד זיקוקים.
ושזה לא נראה כמו פורנו.

כמה את מנוסה? הרבה? מעט?
את יכולה להרגיע אותו קצת?
סיכוי נמוך שהוא יתאכזב, אבל הרבה גברים מרגישים שהם מאכזבים את הבחורה שאיתם כי הם גמרו מהר/היא לא גמרה/הזין שלהם לא ענק/וכו וכו

Vosegus

New member
לא אשכח ולא אסלח

לא אשכח את זה. באמת שזה לא היה כיף.
שנינו היינו בתולים ועיקר החינוך שלי הגיע מחיפוש הערך jenna jameson בקאזה.
אני לא אכביר במילים אבל לקח לי די הרבה זמן למצוא..איפה להכנס. לא כזה טריוויאלי, בעיקר כשמדובר בכניסה הרבה יותר צרה מבסרטים.
כל העסק ארך לא יותר מ5 דקות. היה נוראי. אני כבר לא אדבר על המשחק מסביב..שזה כמובן היה אסון בפניי עצמו.

redredhead

New member
זה עניין של גישה

גם אצלי היה קשה ולקח המון זמן להגיע לחדירה, מה גם שמאד מאד כאב לי, אבל אני זוכרת שהתחבקנו והתנשקנו וגם צחקנו המון. זמן הגמירה ממש לא היה אישיו, התלהבנו מזה שהוא הצליח לחדור!
סהכ אני נזכרת בזה בחיוך, לא צריך להחמיר כל כך...

Vosegus

New member
מסכים

העניין הוא שהיחסים בינינו היו עכורים וכל התקופה הזאת שלי לא זכרתי לטובה בין כה וכה. מניח שאם זה היה אחרת..הזכרון היה טיפה שונה.

Hubble

New member
איך הכותרת של הודעתך מתכתבת נהדר עם הכינוי

שלך

A לוןA

New member
זה תלוי

סקס הוא לא רק החדירה
קחי בחשבון שהחדירה עצמה- בפעם הראשונה - סיכוי סביר שתהיה מאכזבת
אבל אתם חודשיים ביחד- בטח עשיתם דברים אחרים- אם הוא טוב בזה- יש סיכוי שלמרות החדירה תהנו. אם לא- אז לא החדירה היא הבעיה כאן

בהצלחה

הגעיל אותי איך שאת מדברת על בנזוגך

את מסרסת אותי לחלוטין עם הגישה הזאת שהזין נמצא במכנסיים שלך. איפה הגבריות שלו? יש לי תחושה שככה את גם מתנהלת מולו וחבל. גם מהר מאוד ימאס לך ותלכי לחפש "גבר גבר" שיתפוס אותך קצר.
צריך להתבגר

סליחה, אבל -

בולשיט!

יש סיכוי גדול שזה בדיוק מה שהוא אוהב בה,
והעובדה שהיא לא עונה להגדרת "האישה הקטנה" זה לא משהו שהיא בהכרח צריכה לשנות או להתבגר.

אפילו המשפט

"לא יודעת איך לא אנסתי אותו עד עכשיו" שהכי נשמע כאילו היא זו עם המכנסיים (והזין) בבית,
נשמע סקסי ממש.

אני אומרת את זה הרבה לחבר שלי כשהוא חוזר עייף הביתה, הוא מצדו נשכב על הגב ועוצם עיניים "אני הויברטור שלך, תתחילי לשחק".

למעלה