nothing above
New member
סקס עם בתול
חבר שלי בתול, המסכן היה במערכת יחסים ארוכה עם מישהי שלא רצתה לקיים יחסי מין ??, ולהפתעתי כשהוא נפרד ממנה סקס לא היה הדבר הראשון שהוא חיפש, כי אם הוא כבר חיכה עד גיל 20, הוא רצה שהפעם הראשונה שלו תהיה עם מישהי שהוא אוהב (כן, הוא גבר, בדקתי את זה
ככה אני באצילות נפש ממש יוצאת עם מישהו קצת יותר מחודשיים בלי סקס! (באמת היו מספר פעמים שהרגשתי שאני הולכת פשוט לאנוס אותו..). אל תדאגו לסיפור הזה יש סוף טוב, שבוע שעבר הוא אמר לי שהוא מוכן!! בדיוק כשחשבתי שהוא לא ישחרר לי לעולם! טוב אז אני אודה מאז זה הדבר היחיד שאני חושבת עליו, ובאופן מוזר דווקא הקטע שהוא בתול נורא מדליק אותי! אני לא יכולה לחכות לראות את המבט בעניים שלו כשהוא בפעם הראשונה יחליק את הזין שלו לכוס! אני חושבת על זה ויש לי פרפרים בבטן וקצת יותר למטה... אבל כמובן שיש גם את החששות שכרוכות בזה.. אם אני לא אעמוד בציפיות שלו? או שבכללי סקס לא יהיה מה שהוא דמיין שזה יהיה? או אולי הוא יהיה ממש גרוע... ? זה יהיה כל כך מבאס, ותאמת שאני קצת חוששת שאולי זה ישפיע איך שהוא על המערכת יחסים, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה... אז אחרי שפרסתי לפניכם את כל סיפור חיי, אשמח לשמוע מהגברברים פה על הפעם הראשונה שלכם, איך זה היה? טוב באמת כמו שדמיינתם או קצת מאכזב? איך אתם הייתם? מסורבלים? או שאומנות הסקס קלה ללמידה?
חבר שלי בתול, המסכן היה במערכת יחסים ארוכה עם מישהי שלא רצתה לקיים יחסי מין ??, ולהפתעתי כשהוא נפרד ממנה סקס לא היה הדבר הראשון שהוא חיפש, כי אם הוא כבר חיכה עד גיל 20, הוא רצה שהפעם הראשונה שלו תהיה עם מישהי שהוא אוהב (כן, הוא גבר, בדקתי את זה