סקס עם בחורה

סקס עם בחורה

שלום אני גבר בן 40 בתול ואין לי נסיון עם בחורות יש לי כמה שאלות לאלה שמבינים בסקס איך עושים סקס עם בחורה? ואיך מפתים אותה לסקס ?ואיך להיזהר שלא להדבק במחלות מין? ואם אני נדבק איך אני יודע? ומה להגיד לבחורה אחרי סקס? ומה לא להגיד לבחורה אחרי סקס? תענו לי זה חשוב לי לא רוצה שהיו לי פאדיחות עם הבחורה

soofgania

New member
לגבי שתי השאלות הראשונות

שלחתי לך מסר. בכדי לא להדבק במחלות עליך להשתמש בקונדום כמובן ושיתאים למידותיך. אם יש חשש להידבקות,פונים לרופא המשפחה. בחורות אוהבות מחמאות,אל תשכח להחמיא לה שהיא ניראית טוב ובכדי שהיא לא תחשוב שאתה שיטחי, תחמיא לה גם על הפנימיות "רואים שאת בחורה של בית" "איזו חכמה" וכד' אחרי סקס אין צורך להגיד כלום,פשוט חבק אותה,לטף את שערות ראשה כשאתם עדיין שכובים במיטה זה לצד זו... בשום פנים לא לסובב ת'ראש ולהתחיל לנחור ! אין להגיד לבחורה : עם כמה גברים שכבת ? האם זה סיליקון ? גמרת ? את ניראית לי מקצוענית. איך הייתי ? אני בתול.

אין להגיד לבחורה שאתה:עירקי,שעיר,חרמן..שתגלה

בעצמה. בנוסף אין להגיד לה :תתפשטי ,אלא לצעוק תתפשטי יא כאחבה. יש לקלל הרבה קושילדודה שלך בתקווה לסקס איתה ועם הדודה הקוזינה שלה עם הציצי הגדול. כמו כן יש להגיד לה מייד אחרי סקס :יאלללה זוזי זוזי פרה לכי תעשי קפה/כלים/ספונג'ה/תמצצי לי. מניסיון נשים אוהבת גבר קשוח אז תנחית לה לטמות כאפות ותריק עליה גם. אם אתה צריך עוד עיצות תפנה למספרה של משה אני שם החופף. ושלא תגיד שעירקים זה עם חרא...אנחנו המצאנו את החרא !!! קפיש.???
סעמק אותם אייקונים חרא.

soofgania

New member
יווו איזו הפתעהההההה!../images/Emo6.gif

חזרת מחו"ל? ילדת? ניכנסת שוב להריון? זכית בלוטו? אחרת איך אפשר להסביר שנעלמת לי ??? אוחחח כמה שהתגעגעתי !!!!!!!

סופגי פתחת "פה גדול, גדול"....זה נו בגלל זה??

או שאת סתם שמחה לראות אותי? אני בארץ לחופשה קצרה וחוזר יחד עם המדוזות לחו"ל בחודש הבא. אני לא צריך לזכות בלוטו...הלוטו בבעלותי.כמו המרצדס,והמספרה של מוש העירקי. לא מצליח להכנס להריון ..לאשתי יש בעיות חשמל קשות היא פריזידרית וסובלת מחוסר אונות ,קרי- לא עומד לה בכלל. תגידי סופגי יש סיכוי סביר לבקש אותך בהסדר השבויים הבא מנסראללה?? אספתי מספיק גמלים וכמה כבשים כדי להציע מוהר עבורך. אז אם את רצינית ויש לך חשבון בנק עם פלוס ולא מינוס,את מבשלת טוב,ויודעת את כל תנוחות הקמא סוטרה.. ישנה עירומה,גרה רחוק מההורים,את בלונדינית ויש לך ציצי ענק,ואת מוכנה לממן אותי ואת החברות שלי(מתחלפות כל יום) אז יש לי מה להציע לך.. אותי. ואל תגידי לי שאני לא כריזמטי,ספונטני,רומנטי,עוונטי... הצעות כמו שלי לא מקבלים כל יום,בעצם לא מקבלים אף פעם. תחשבי על זה.

soofgania

New member
אני סתם פיהקתי משעמום

כשראיתי אותך
היה לי הרבה כסף אבל הבנק לקח לי 7 ש"ח על כל פעולה שעשיתי
עכשיו לא נשאר לי כלום! באת לי משמיים בדיוק כשחיפשתי מממן...אני מוכנה להיות איתך גם אם אתה עירקי מזוייף,שעיר ובעל 24 מ"מ

soofgania

New member
גם לך שלחתי מסר

אבל לא איך להתחיל עם בחורה אלא איך לא להעלם לבחורה !

גם אני חסרתי לעצמי ולכן אני תמיד הולך........

עם תמונה של עצמי בארנק שלא אתגעגע..לעצמי.

בתול במיקרה שהיה לך סקס

יש לי כמה מישפטים בישבילך מה לא לומר בזמן הסקס . דברים שאסור לומר באמצע סקס 1. "את יודעת את העבודה" 2. "אין לי נסיון בזה אני מקווה שתלמדי אותי." 3. "את טובה אבל היו לי טובות יותר" 4. באמצע סקס לא לאגיד את השם של האקסית שלך 5. לא להזכיר את הביצועים של האקסית שלך 6. "מה זאת אומרת את לא יורדת, אז בשביל מה שילמתי על הארוחה?" 7. "חשבת פעם על ניתוח להגדלת חזה? חוץ מזה את באמת מושלמת." 8. "אה, אז ככה נראה צלוליטיס?" 9. "את שונה בחושך, יפה כזו." 10. "אני מקווה שהגודל לא קובע אצלך." 11. "רק שתדעי לך שאת היחידה שאני בוגד איתה." 12. "אכפת לך אם אני אתחיל בלעדייך?" 13. "אני רוצה לישכב איתך" 14."בואי נשווה רגע, נראה לי שהחזה שלי גדול יותר." 15. "הריח הזה מגיע ממך?" 16. "ידעתי שהחזייה שלך מרופדת." 17. "תראי את זה, האקסית שלי לימד אותי." 18. "אני בפנים או שזה סתם קפל בשומן?" 19." את קצת לא בכושר, תורידי כמה קילוגרמים" 20. "החזה שלך אמיתי?" 21. "כמה עלה לך לעשות את הגוף הזה שלך?" 22. "ממי למדת את התרגיל הזה?"

למעלה