סקס על הדרך- הנקמה

Makelove5

New member
סקס על הדרך- הנקמה

(קראו את החלק הראשון- "סקס על הדרך")

Where is my iphone

בעזרת האפליקציה הזאת מצאתי מהר מאוד דרך להגיע אל שתי הזנזונות הקטנות. לאחר הפעלה של האפליקציה הכנסתי קוד של אפל ובשנייה הוא סימן לי עם חץ מהבהב איך להגיע לתיק שלי. מסריקה מהירה של המפה הבנתי שאני יוצא לכיוון קניון אם-הדרך באיזור כפר ויתקין. אני נכנס לאוטו ונוסע. מגיע למתחם ויוצא מהאוטו, הנתיב ביני לבינן מתקצר אבל איפה השרמוטות האלה. יורד במדרגות פנייה ימינה ואני עוצר, אני קולט שהסמן ממש מעלי, אני גם קולט שהמדרגות האלה הובילו אותי לתוך המרפסת של "ארומה", אני חוזר באיטיות אחורה בתקווה שהן לא הבחינו בי ומתחיל לסרוק את החצר, לא רואה אותן, שולח מבט לתוך הבית קפה דרך חלונות הזכוכית הגבוהים, קולט אחת מהן, והאייפון שלי מולה על השולחן. יופי. מצויין, עכשיו איפה החולדה שנייה, באותה שנייה שהרצתי את השאלה הזאת היא חזרה מהשירותים, אבל רגע... יש איתה מישהו... זונה, אפילו פה הן עושות את זה, חולות. משו עצר אותי, לא רציתי לגשת לקחת את האייפון וללכת, רציתי להחזיר, רציתי לנקום.

חצי שעה ללא התקדמות

הבחור הזה מטריד אותי, מה הוא קשור, מסכן, הן פיתו אותו ועכשיו הן מתכננות לשתות לו את הדם, או יותר סביר להניח שהן מתכננות לעקוץ גם אותו, אני מרחם עליו וזה גורם לי להביט עליהם ועליו במיוחד, הפרצוף שלו ניראה לי מוכר, וואי, מי זה, היי, זה עדי! עדי למד איתי בכל תקופת התיכון, היה שרוט לא קטן, מסניף דבק מגע מאחורי אולם הספורט של בית ספר, מעשן ג'וינטים בכל הפסקה ולעיתים גם מגיע שיכור לבית הספר, אף פעם לא הבנתי למה הוא בא. הוא היה ניראה לי פיכח מידי הפעם, כאילו עבר משהו, התנקה, רגע עדי הוא בעצם הפיתרון שלי, אני מאוד מקווה שהוא לא זיין אותן פה, רק ככה הן היו חייבות לקחת אותו הביתה. הם משלמים על החשבון וקמים, יופי, הם קמים ביחד, שתי המפלצות הולכות לפנים, צוחקות בקול רם, מחייכות לעולם כמו פוסטמות ועדי משתרך אחריהן, משתרך אבל עדיין הולך במרחק של עדיין איתן, אני ממהר ועוקב אחריהם, כל הגוש מתקרב לחנות של yellow, הטייטס לשעבר, שהיום היא במכנס לבן דק מתנפנף עם כובע מצנפת על הראש, מסתובבת לעדי ובקול בכייני "בוא נקנה גלידההה" עדי עונה לה משו בסגנון עוקצני, הן כבר בפתח החנות, וכמחווה של "אנחנו שמות עליך זין" הן צוחקות ורצות לתוך החנות, עדי נישאר בחוץ. אני מתקרב, החלונות שקופים בחצי העליון שלהם אבל כל החלק התחתון אטום מהפרסומות של החנות, אני מתכופף ומתקרב אליו, לוחש בקיפוף "עדי", הסטלן לא שומע אז אני פשוט קורא לו בקול "עדי!" הוא מסתכל אלי "חבר שלייי!!" אני מסמן לו מהר "שששש", "בוא בוא מהר" הוא מתקרב, "תשמע שתי הזונות האלה אנסו אותי באמצע רחוב ודפקו לי את הפלאפון" הוא צוחק "מה?! על מה אתה מדבר?!" אני "אחי תקשיב לי, הן בנוסף גם דפקו לי את הפלאפון, ככה הגעתי לפה, אפליקציה הביאה אותי עד לפה... תקשיב אין זמן הן תכף יוצאות, אני חייב שתעזור לי לנקום בהן, זה סיפור רציני אחי, אם אנחנו לא נעצור אותן הן יהרסו כל גבר שיקלע לדרכן..." עדי "אוקיי אני מקשיב אחי מה אתה מציע"... אני "לאן אתם הולכים?" עדי "אלי"... מעולה... "אני נוסע אחריך, תכנס הביתה תחשיך אותו ותתחיל לזמום כמו שרק אתה יודע, תתגלגל איתן במיטה, אני אמצע כבר מה לעשות.." עדי "טוב, אבל אחי אני מקווה שאתה לא מתכנן משהו רע מידי, הן בסך הכל חמודות".. אני לעדי "לא אחי משהו עדין" ולעצמי "ממש עדין, הן לא יודעת עם מי הן התעסקו"....

בית בכפר, זולה אמיתית

צריפון חמוד ושבור למחצה, אבל קיבוצניקים אף פעם לא היו בררנים מידי בדברים האלה, תן להם פרה, קצת חציר, שבק ס' וג'וינט והם מסודרים. הדלת לא באמת יכלה להיסגר עד הסוף, מה שהקל על המלאכה, הצצתי לתוך הצריף היה יחסית חשוף, הווילונות היו מוסטים אבל עדיין לא היה ערב אז אור יכל לפרוץ פנימה. הוא איתן על המיטה וכולם עירומים, אני שומע שאחת גונחת ואחת צוחקת ומדברת איתה, רעשי נישוק באויר, שלישיה יחסית עדינה, לא הייתי מדמיין אותן ככה בחיים, ליטופים, מדברים על החיים, מה ניסגר?! איפה דובי הגריזלי שקרעו ממני חתיכות, התחלתי להתחרמן והתוכניות בראש התחילו להשתנות לי "איך אני מכניס את עצמי לתוך זה" ישר עלה לי לראש, אבל הייתי נחרץ, חזרתי לעצבים על מה שהן עשו "שתי שרמוטות"... הזזתי את הדלת טיפה, חריקה קלה, שקט לרגע בצריף, קפאתי במקומי... והסקס ממשיך. אני זוחל על הריצפה עד למיטה, מגיע למרגלותיה, מזהה תחת עירום מעלי, לא יודע של מי מהן, האמת שאני פתאום קולט שלא הכנתי תוכנית, איזה דפוק, אני יותר סטלן מהג'אנקי הזה, המוח עובד מהר, אני מזהה חבל מתחת למיטה, לוקח אותו, גרביים מלוכלכים, לוקח אותם לידי, וצעיף. הם נרגעו לרגע, המזרון עלה מעט, והבחנתי מתחת למיטה ברלגליים, אחת נכנסה לשירותים והשנייה בחרה לנצל את זה לטוב שליחת אס אמ אס, ועוד מהאייפון שלי כוס עמקק! פתחתי מגירה בשקט, מצאתי עט, כתבתי על פיסת נייר "תקשור לה את העיניים עם זה, ואת הידיים עם זה מהר!" נגעתי לו בגב, הטמבל קפץ, היא נבהלה, הוא זיהה אותי ותירץ לה משו, נתתי לו את הפתק, הוא קרא בזהירות, הסתובב נתן לי מבט של "WTF?!" הפצרתי בו במבט שלי והוא התחיל לפעול, "תקשיבי, יש לי איזו פנטזית ילדות" היא "מה מאמי, דבר איתנו, אנחנו נגשים לך אותה" עדי "אני רוצה לקשור אותך" היא "ומה תעשה לי" עדי "אני אזיין אותך כשאת קשורה" היא "יאללה מאמי עוף על זה, הנה" שמה את האייפון שלי בצד ומושיטה שתי ידיים לפניים, הוא קושר אותה, אני מקווה שהשנייה תישאר עוד קצת בשירותים. הוא קשר לה את הידיים והעיניים, עכשיו אני יכול להציץ, זיהיתי שהבחורה במיטה זאת הטייטס לשעבר. כתבתי עוד פתק "לך לשירותים, תעסיק את השנייה", איך שהוא קם המאמי שקשורה למיטה מתחילה שאלות "מה? לאן? הלו? אני פה" הוא הסתובב מבוהל, עשיתי לו לך עם היד ומבט כועס, לקחתי את הגרביים המלוכלכים ודחפתי לה לפה, עכשיו לא שומעים אותה יותר, רק מילמולים....

בתוך השירותים

היא בדיוק עמדה לצאת אז עדי משכנע "לא, בואי נישאר פה, חברה שלך יצאה לדבר בפלאפון וגם תמיד רציתי שמישהי תגשים לי את הפנטזיית ילדות שלי שהיא לזיין במקלחת", ענק, עמדתי צמוד לדלת של המקלחת, הקולות שהמצנפת עשה היו חזקים אבל הם לא שמעו. רעש של מים בקע מהמקלחת וזה היה הקיו שלי. ניגשתי אליה, התפשטתי, ושכבתי לידה, היא כולה משתגעת מנסה להשתחרר, ליטפתי לה את הבטן והיא נגרעה, עכשיו מנסה למלמל רק מילה אחת בכל פעם, נישמע כמו "געכי" שזה בטח "עדי", ירדתי עם היד לכוס בלי לחכות, התחלתי לאונן, בהתחלה רק משחק לה עם הדגדגן ובהמשך נכנס עם שתי אצבעות, היא נרטבת שזה טוב, זה אומר שהיא רגועה, היא התחילה להתנשם, אפילו לו שמה לב עד כמה היד הרזה והצנומה של עדי לא דמה ליד הגסה שלי, הגברתי את הקצב והתחלתי לחפור אותה שם ברצינות, חופר, מלקק פיטמה אחת וצובט את השנייה, הנשימות שלה עולות, היא ממש עומדת לגמור ובשנייה אחת אני מפסיק, מוציא את האצבעות ושם קונדום, היא ניסתה לצעוק עלי בעצבים, התפרעה שוב במטרה להשתחרר, היא גרתה אותי ברמות, הייתי חייב לסיים עם זה כבר, עוד מעט עדי והזונה השנייה ייצאו, שמתי קונדום ועליתי מעליה, היא ישר פישקה את הרגליים, צמאה לזיין, נכנסתי אליה ובלי להתחיל יפה ולאט, ישר דפקתי אותה בקצב של מכונה, היא השמיעה קולות לא ברורים מהגרון, ואני קורע אותה לגזרים, מזיין אותה ולש את השדיים הגדולים שלה, מתחילות לעלות בי מחשבות של "מה אני עושה?!" אבל אני ממוקד במטרה, מתרכז בבטן היפה שלה, ובשדיים שעפים לכל עבר, אני עומד לגמור, אני יוצא ממנה, עולה עוד לכיוון הפנים שלה, מוריד את הקונדום, וגומר, ממלא לה את הפרצוף, את הצעיף ואת הגרביים המסריחים בזרע, ניסיון נוסף לצרחה, אני לוקח נשימה ואם כמה שאני אוהב להיזרק אחרי סקס במיטה ומלעשן משהו הפעם זה לא היה הקאפ אוף טי שלי, מתלבש מהר, ורץ החוצה... אני פתאום קולט ששכחתי משו, מסתובב, רץ חזרה לצריף, הרעש של המים כבר פסק, אני לוקח את האייפון, מצלם את יצירת האומנות שלי, נזכר שיש עוד אחת שמגיעה לה מנה אז אני אוסף את שתי התיקים הפנסיים שלהן ורץ החוצה, עוד לא הספקתי להתרחק וכבר שמעתי צרחה אדירה, ציפורים התעופפו מהעצים, הפרות התחילו לנוע בחוסר שלווה, ואני רצתי עם חיוך של מיליון דולר, מצאתי ערימת חרא של פרות לטחוב לתוכה את התיקים והמשכתי. אני לא יודע מה עדי המחוק הזה הולך להגיד להן שם אבל האמת, זה ממש לא עיניין אותי...

למעלה