סקס על הבוקר....

סקס על הבוקר....

הבוקר שכבתי עם הבן זוג שלי....ואחרי רבע שעה(חוץ ממשחק מקדים) איבדתי את הריכוז, אמרתי לו שסקס בבוקר צריך להיות זריז בקטע של "תנוצל זיקפת הבוקר" הוא מצידו עד שהוא לא גומר....זה לא נגמר... אחרי שסיפקתי את יצריו כשהמחשבה שמלווה אותי הייתה נו..תגמור כבר התווכחנו קלות האם סקס על הבוקר צריך להיות איטי או מהיר??? מה דעתכם???

סקס זה סקס

לא משנה בוקר / לילה - לא עומדים עם סטופר ובודקים את הדקות הוא אוהב יותר זמן , את פחות? תתפשרו על האמצע

Zion moshe

New member
אין קשר

בוקר או צוהרים או ערב או לילה זה סקס נטו ואינ צורך למהר למרות שתגידי את צריכה לזוז לעבודה תמהר זה שכבר אתם עושים סקס על הבוקר צריך להיות גם מיוחד

emh

Member
נראה לי שאין טעם להתווכח על זה...

אולי את לחוצה בזמן בבוקר, אבל הוא כנראה אוהב לעשות סקס כמה שיותר זמן וניסיון לזרז אותו יוציא לו קצת מהחשק. את יכולה אולי לנסות לעשות יותר את הדברים שהכי מגרים אותו (יותר אוראלי זה המחשבה הראשונה שלי ואת מכירה אותו יותר טוב) אם העצה הקודמת לא יעילה (ניסית כבר) אז אולי כדאי שתוותרו על הבוקר ותוסיפו עוד סיבוב נוסף של סקס בערב \ לילה.

אין כמו סקס של הבוקר...

האמת עדיף שהוא יהיה בלי לחץ זמן,אבל כן הוא צריך להיות מהיר ומהנה
הסקס של הבוקר זה הסקס הכי טוב שיכול להיות...ככה להתעורר לתוך סקס

הזוייה

New member
באופן בלתי מפתיע בעליל

איזו תגלית מאירת עיניים (נפעמת) אכן הסקס של הבוקר פותח צ'אקרות נסתרות, ומסדר אותך לכל היום עם חיוך מרוח:"היי, גם אני עושה סקס בבוקר". ככה טבעי, עם העששת בשינים, עם "הציפורים" בזווית העין (אצלנו בפולניה, ככה קוראים לגבשושים שבעיניים) עם ריח הסדינים, ועם שלפוחית מוגדלת. איכס, פיכס זה הנטוראל, הבריא, לא המצוחצח. מהיר, קליל ונטול משחקים מקדימים, זה לא וגאס מופע הפריק שאו, זה בא בהפתעה, כמו ביצת קינדר. רבע שעה חצי שעה-גומרים-הולכים. רק לא ברור, ברשותך, מדוע את עושה לו טובה שיגמור בשיר מזמור ומכריחה את עצמך לספק את יצריו, זה לא משחק "שבץ-נא" מי שגומר ראשון עולה שלב. ואת מביטה על השעון וממוללת באצבעותייך תוך מחשבה על בעיות הטוסטרון שלו- הוא מרגיש את זה וזה מלחיץ אותו. גבר יכול בנשיפה קלילה לגמור, אחרי דקות ספורות, אם באמת עשית לו וובוס חמינדוס וגמעת לו את האיבר עד תום כאילו היה השוקו מוקה של הבוקר. הרי רק שקיים גירוי מיני חזק מופרשים מהמוח חומרים המשפעים על כלי הדם ומשם זעקות, סדקים בקירות ושכנים המומים. גבר שמתקשה לגמור ייתכן ויש לו השפעות רגשיות וגופניות או שתיהן ביחד (נא להקיף בעיגול את התשובה הנכונה). כשרגועים, נינוחים גם בבוקר, הסקס הופך למהנה ולא למענה. אל תעשי לו שעת חינוך על הבוקר, מה שיצא יצא, אחרת תסרסי אותו ככה.

חופ שיה

New member
דעתי היא שלכל בוקר יש את האופי שלו

והסקס בהתאם. אישית מעדיפה- יוזמה שלו , חדירות (אפשר ממושכות ) ובלי קוצ'י פוצי.

את עוד תתגעגעי לקוצי מוצי

תתארי לעצמך השכמה כשצול וחצי נתקע לך קרוב לרקטום ועוד לא החליט לאן לפנות ? אגב בוקר טוב אמרתי ?

למעלה