את מוזמנת לחזור ואת מוזמנת לפורום גם!!:)
P PerfectSP New member 1/9/07 #62 ../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif את מוזמנת לחזור ואת מוזמנת לפורום גם!!
S ScreamingForSomethin New member 31/8/07 #44 ../images/Emo190.gifשמישהו ילמד את תפוז לשרשר../images/Emo223.gif
F falloutgirl XD New member 1/9/07 #56 כבר אמרתי לך במסנג'ר שזה לא מכוון אלייך ../images/Emo69.gif איך בדיוק הגעת לזה שזה מכוון אלייך?
A AnGi14 New member 1/9/07 #57 כי שלחתי ת'הודעה לפני ששאלתי אותך../images/Emo69.gif ../images/Emo109.gif והגעתי לזה כי אני סת'ומה
F Fall Out Liel New member 1/9/07 #60 ../images/Emo45.gifחבורת סוטים../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif
F falloutgirl XD New member 31/8/07 #49 Plain White T's - Hey There Delilah ../images/Emo47.gif שיר כל כך יפה
S ScreamingForSomethin New member 1/9/07 #58 רק אני לא אהבתי אותו?../images/Emo223.gif הם אחלה להקה היה לי פעם שירים שלהם שממש אהבתי ואז יום אחד ראיתי במקרה TRL והביאו אותם והתלהבתי שיש להם שיר חדש ושהם מתפרסמים ואז הם הופיעו הם השיר הזה והוא כל כך משעמם!
רק אני לא אהבתי אותו?../images/Emo223.gif הם אחלה להקה היה לי פעם שירים שלהם שממש אהבתי ואז יום אחד ראיתי במקרה TRL והביאו אותם והתלהבתי שיש להם שיר חדש ושהם מתפרסמים ואז הם הופיעו הם השיר הזה והוא כל כך משעמם!
F falloutgirl XD New member 1/9/07 #61 אני שמעתי רק את השיר הזה שלהם.. ראיתי את הקליפ שלו ב-MTV כשהייתי בבולגריה והוא נשמע לי שיר ממש נחמד ^^ הוא שקט כזה, שיר שאפשר ללכת לישון איתו. הסגנון של הלהקה שונה מהשיר הזה?
אני שמעתי רק את השיר הזה שלהם.. ראיתי את הקליפ שלו ב-MTV כשהייתי בבולגריה והוא נשמע לי שיר ממש נחמד ^^ הוא שקט כזה, שיר שאפשר ללכת לישון איתו. הסגנון של הלהקה שונה מהשיר הזה?
S ScreamingForSomethin New member 2/9/07 #70 הם קצת יותר קצביים../images/Emo223.gif יש להם כמה שירים נחמדים ועוד כמה שמזכירים את זה ואני לא ממש אוהבת אותם לונלי ספטמבר יפה
הם קצת יותר קצביים../images/Emo223.gif יש להם כמה שירים נחמדים ועוד כמה שמזכירים את זה ואני לא ממש אוהבת אותם לונלי ספטמבר יפה
F falloutgirl XD New member 2/9/07 #71 טנקס ../images/Emo23.gif אני אוריד את השיר הזה כשהאימיול במחשב של אחותי יחליט לחזור לחיים