סקס סמים ורוק´נ´רול

TerminalFrost

New member
סקס סמים ורוק´נ´רול

לא בתקווה שתגיבו על ההודעה הזאת היא נכתבת, אלא בגלל שזה מה שאני חושב, ובא לי לכתוב את זה. ואין לי מקום יותר לכתוב את זה מהמקום הזה, אז סבבה שנות השישים היו אחלה! היתה מלחמה מאד ייצוגית שאפשר להתנגד לה, היתה פריצת דרך בייצור הסמים להמונים, היה ציבור גדול של אנשים שלא ידעו מה לעשות עם עצמם, והיתה אווירה טובה. אהבה, שלום, סמים, רוחניות וכל זה זה ממש אחלה! אני חושב שהדוגמא הכי טובה לאלה היה פסטיבל וודסטוק המון עצום של אנשים שבא לשמוע מוזיקה, להיות ביחד, ולהעביר מסר לעולם אם המסר עבר או לא, לא שינה לאף אחד, גם לא למארגנים. העיקר שהיה כיף. איפה נמצא כזאת התנהגות היום? בהצלחה, תעשו חיים, ואל תשתדלו לעשות יותר מדי פוזות, זה הורס את האווירה.

קיר קמט

New member
זה מצחיק אותי

שכולכם אומרים שזה היה אחלה כשאתם בכלל לא יודעים מה היה שם (לטס פייס איט , רובנו לא היינו בתכנון בכלל.)

האומנם?

אני אישית מאוד אוהב את שנות השישים אבל אני לא יכול בחיים לדעת מה באמת או איך באמת היה שם (אלא אם מישהו בא מחר ומזמין אותי למסע בזמן) אני מאמין שהיה כיף אבל לא כל הזמן היה חופש ולא כל הזמן היה טוב ותכלס זה גם לא היה כל שנות השישים וזה גם לא נמשך כל כך הרבה זמן אבל באמת בכנות כמו שאמרתי בהתחלה אני אוהב את שנות השישים.

GREENSsss

New member
לא לשכוח את

charles manson... and the family. היו דברים טובים והיו גם רעים. אבל אף אחד לא יכול לדעת בוודאות. מה שכן, היה אחלה מוזיקה, אחלה סרטים ואחלה בגדים. בנוגע לחופש, זה ממש לא מדוייק.

mara jade

New member
נו.....

כן היה את כל הסיפור עם מנסון אבל שמעת פעם תקליט שלו? זה ממש מגניב....וממש שווה! לך לחנות תקליטים וחפש את זה אני ממליצה!

גילדורי

New member
איזה סרט? זה הדוקומנטרי על כל

האירגון של הפסטיבל, כל מה שמסביבו וההפעות? או סרט אחר?
HAPPENS

Dreamsphere

New member
אל תשכחו שנות השישים זה זרם

זרם יכול להמשך עד היום שנות השישים גרם להרבה זרמים חדשים להפתח למשל הרוק הקלאסי שכלנו אוהבים שרק בזכותו המוזיקה של היום התפתחה למה שהיא

TerminalFrost

New member
כן, זה

על הארגון, על האנשים שבאו, יש גם הופעות ויש סופה באמצע, וגשם, ובוץ ורואים את הבחור שמנקה את השירותים הניידים

גילדורי

New member
אוי...סרט ע-נ-ק

אני כל כך מת להיות שם...לא בשרותים...בפסטיבל. וכל הוודסטוקים למיניהם (99, 90 ומשהו, לא זוכר) זה סתם חיקוי עלוב למקור.

TerminalFrost

New member
הקטע שהכי אהבתי בסרט

הוא שהמראיין שואל אנשים שבאים לוודסטוק, למה הם באים ויש שני קרועים כאלה שחיים בקומונה, והם מספרים שהם ביחד אבל בגלל שהם מאמינים בחופש הם מוכנים לתת לבן/בת זוג להיות עם מי שהוא רוצה וזה, והם לגמרי גולשים מהנושא המקורי זה ממש ממחיש איך אנשים חיו אז

SMILE 4 NOTHING

New member
הקטע שאני הכי אהבתי-

זה כשמראיינים את המארגנים של המופע,ואחד מהם מחזיק פרח ביד,ודברו איתו על זה שבעצם המופע הזה הוא קריסה כלכלית בשבילו,והוא ענה שאי אפשר לקנות את השמחה והאהבה שיש במופע בשום הון שבעולם....

sharki

New member
תתקנו אותי אם אני טועה אבל...

וודסוק לא ייצג את הסבנטיז אחרי הכל? (לא הסיקסטיז)

TheDUKE

New member
זה התחיל ב...

תחילת שנות השבעים סוף השישים... בוא נאמר שב71 לאחר מותו של מוריסון האגדי, התקופה הסתיימה לה קליל, ב75 כבר התחיל הדיסקו המעפן ושאר הסגנונות המוזרים... חבל שלא כולם זוכרים את דיפ פרפל זפלין דורס הנדריקס ועוד שאר להקות שתרמו המון המון המון המון למוסיקה של היום, אם תשימו לב יש המון להקות שמושפעות מהמוסיקה הזאת. מה שמבאס אותי זה שזוכרים יותר את הביטלס מאשר את הלהקות הבאמת טובות. ביטלס זה היה פופ להמונים, דורס בניגוד אליהם הייתה להקה שהתמעטה להתמסחר, עד שהחליטו לנשל את מוריסון ולהפיץ שירים לפרסומות בטלויזיה. מוריסון נשאר נאמן למוסיקה שלו (יותר נכון למלל) ולמי שלא ידע LIGHT MY FIRE זה בכלל של בובי קריגר (המילים), ובכלל הוא כתב עוד שירים לדורס... כולם אגב מוזמנים למצוא לי את ספר השירים של מוריסון... יצא לי לדפדף בו ויש שם המון שירים שלא זכו ללחן... אולי אני אכתוב משהו למענו. הנה התחלתי לכתוב ולא הפסקתי אז הגיע הזמן אנשים... תגיבו תגיבו!

TheDUKE

New member
למה אני קורא לו בובי תמיד?!?!?

בובי=רובי סליחה למי שנעלב

Dreamsphere

New member
שמע אחי בצדק רק את הביטלס זוכרים

אבל אני איתך אני שומע דיפרפל יותר מהביטלס אבל לביטלס כל שיר זה הימנון כמעט הביטלס המציאו הרבה סגונות רוק שאפילו לד זפלין וסגול כהה מושפעים מהם הביטלס המציאו את האסיד רוק ואת המטל אבל זה היה הצד שלטא הכירו בהם לביטלס בהרבה פנים אחי

mara jade

New member
summertime blues

כמה שאתה צודק.... איך פתאום הכל השתנה ה"מוסיקה" המגעילה של היום פשוט מחקה לילדים את המוסיקה של העבר! המוסיקה הנאורה!:) אף אחד לא זוכר את זפלין...זפלין המלכים!!! והיום יש אנשים ממש מגעילים.... והמוסיקה מגעילה... והכל מגעיל...זה ממש מתסכל!!!!

למעלה