סקס סמים והומואים?

Naor2x

New member
אין ספק בכך...

אני הייתי עד לזה משך שנים (כמובן מנסיון אישי שלי) וגם מזה שהייתי מאד מעורה בסצינת הלילה ההומוסקסואלית. אין ספק שאחוז השימוש בחומרים פסיכואקטיביים בקרב הומואים הוא גדול מאד. בעיניי זה נכון כל מה שאומרים בכתבה על ההתנהלות החברתית של הומואים והקשר של זה לשימוש בסמים - אבל אני חושב שהמוקד הוא העולם הרגשי, שהוא מאד קשה ומאוד מסובך ומאד מכאיב לפעמים (בחוויה שלי לפחות בתור הומו). מי יתמכר ומי לא זו כבר שאלה אחרת - שלא קשורה באופן ישיר להומוסקסואליות לדעתי. אבל גם בלי להתמכר - יש לשימוש הזה נזק רב גם ככה. גם בסוגיית המין - זה נכון מאד כל מה שנאמר שם. וכאן יש לי פחות הסברים או השערות למה הגורמים לכך - היות ואני בעצמי בתחילת הדרך של למידת הנושא הזה בתהליכים האישיים שאני עובר בימיינו. שבת שלום לכולם

DannyDinn

New member
הפסקה האחרונה - תחשבו על זה

ואם, רק אם, הומואים השלמים עם עצמם באופן מלא - כאלו שלא חשים שום חשש או איום, אינם מסתתרים ואינם חשים באי נוחות כלשהי עם הזהות שלהם - באמת חשים פחות צורך בפעילות מינית לא אחראית, האם ייתכן כי ככל שההומופוביה תלך ותפחת, וההסתרה והחיים הכפולים לא יידרשו, וככל שנטייה מינית שונה תהיה יותר טריוויאלית – גם הצורך בהתנהגות מינית אקסטרימית תלך ותפחת? ואולי, רק אולי, כשלהיות הומו יהיה דבר כה חסר משמעות, ממש כמו להיות חום שיער, נגלה שגם קודי ההתנהגות משתנים לחלוטין? אולי. אלא שאז, כמובן, כבר לא יהיה כל כך קול להיות הומו.

konito

New member
זה מאוד פשוט

כשאתה בארון, אז אי אפשר למסד קשר ואז כל פעם מחפשים סטוץ חדש. הבעיה היא כמובן בחינוך שאינו מנחיל בנו שזה בסדר לחפש גבר ולהקים עמו משפחה.

למעלה