סקס!! סמים!! דיסקו!!

• פותח הנושא R si
  • פורסם בתאריך

R si

New member
סקס!! סמים!! דיסקו!!

עכשיו, שתשומת הלב אלי! יש לי סקר קטנטן.. רק לבנות! מה יותר חשוב לכן: 1) החבר שלכן? 2) החברות שלכן? כל אחת תביא גם נימוקים.. אני אתחיל ראשונה: אני חושבת שהחברות.. חברות ישארו תמיד! אך מהחבר, את תיפרדי בשלב מסוים, וברוב הפעמים לא יהיה יותר קשר.. יאלה.. תתחילו לשרשר!!

../images/Emo41.gifעכשיו תקשיבו לי טופ בנות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ב-ר-ו-רשהבנות
תאמינו לי,בלי החברות שלכן אתן לא שוות
החברות שלך מייצגות אותך,את לא יכולה בלעדיהן ואת פשוט לבד בעולם הזה,את לא יכולה לרכל חופשי ולמי להראות את השופינג החדש שעשית,ואין לך פשוט עם מי לעשות שיחות נפש ולפרוק ת'כל,ובקיצקץ,בנים-לא שווים את זה
תאמינו לי בנות,אני יודעת על מה אני מדברת.....לפני איזה 4 חודשים אהבתי ילד אחד,אבל ממש אהבתי,הוא היה האהבה הראשונה שלי והייתה לי פשוט אובססיה כלפיו
והוא גרם לי לשכוח מהכל,לא היה לי אכפת יותר מכלום חוץ ממנו,וזה גרם לי להתרחק מכל החברות שלי,והגעתי למצב שפשוט-הידיד הכי טוב שלי הוא החברה הכי טובה שלי
אתן יודעות איזה חרא זה
אז שיקמתי את כל יחסי עם חברותי,ועכשיו הכל בסדר גמור ואנחנו שוב קרובות ואני לא לבד,ותאמינו לי,זה עלה לי בהמון בכי כל הסיפור הזה
בנים-פשוט מאוד,לא שווים את זה
זהו,אין,פשוט אין דבר יותר חשוב ממהחברות שלך

../images/Emo142.gif יו ענבל מה יש לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את כל הזמן רק מדברת על הילד הזה
כל הודעה שלך
יווווווווווווווו זה פשוט משגע אותי
לא נורא... בשביל זה יש את הפורום

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif חברות, ברור../images/Emo70.gif

בנים באים והולכים וחברות נשארות לעולמים, וזה לא משנה כמה את אוהבת את החבר שלך... לא שווה לאבד חברה בשבילו

R si

New member
טוב, לאחר שהסכמתן איתי.. ../images/Emo13.gif

אז ככה, יש לי חברה שבתחילת השנה היינו חברות ממש טובות. כמה חודשים אחרי תחילת השנה היא נדלקה על מישו והוא עליה, משום מה היא לא סיפרה לי כלום על זה! הזמן עבר, והם הפכו להיות חברים.. עכשיו, היא מעדיפה אותו מאשר אותי, ואני רואה את זה גם לפי ההתנהגות שלה: שאני מספרת לה דברים - היא מספרת אותם לחבר שלה אבל שחבר שלה מספר לה דברים - היא לא מספרת לאף אחת.. ואנחנו מין חברות בנות כזאת הכי טובות. אין לה בעיה שאנחנו ביחד ( חבר שלה אני והיא) לשבת איתו מחובקים ואותי להשאיר לבד.. ולפעמים לא איכפת לה שום דבר ממני! רק כדי לדבר איתו.. זה ממש ממש פוגע בי! עכשיו השאלה היא: 1) להגיד לה - אבל זה לא ממש זכותי, אם היא מעדיפה אותו.. אני לא רוצה לגרום ריבים וכו'.. וגם הוא ידיד שלי.. אני לא רוצה להרוס את הקשר. 2) לא לספר לה.. רעיונות יתקבלו בשמחה!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif לדעתי...

את צריכה להגיד לה, ואולי ככה היא תתיחס אלייך יותר

למעלה