סקס משוגע עם נהג מונית

רגלי 22

New member
סקס משוגע עם נהג מונית

ביום רביעי הזמנתי מונית לנסיעה מרמת אביב לר"ג . הגיע נהג צעיר וחתיך ונכנסתי לקבינה . כשהגענו לרחוב ביאליק . חלצתי את נעלי והנחתי את רגלי היחפות והיפות על הפלסטיק שמתחת השמשה הקדמית של האוטו (מה שמו?). חיכיתי לתגובתו של הנהג .הנהג אמר: קחי את הכסא לאחורה שיהיה לך נוח. אחרי דקה: מותר לי לומר לך משהו? כן! את בטוחה ? כן! אז תדעי לך שמעולם לא הרדשתי בנסיעה מה שאני מרגיש עכשיו . וכבר נסעו אתי בחורות. בעיקר בגלל הפרובוקטביות שלך . אני פנויה! נהג :באמת ? כן.אבל אני הכי אוהבת היאבקות עם גברים . נהג :מה פירוש ? אני רוצה להיאבק אתך ואח"כ לשכב אתך נהג :דווקא זה נחמד אבל אני מתאמן בחדר כושר . לא נורא בא תעלה אלי הביתה . בקיצור עלינו הביתה נאבקנו פעם ראשונה שניה. עד שהוא קלט שאני רצינית . ואז הלכנו על היאבקות רצינית בסלון . עם תחתונים בלבד . הוא נאבק ונאבק עד שנפל תחתי . התיישבתי עליו כשגבו לרצפה . אני ישבתי על חזהו כשברכי לופתות את ראשו. וידיו תחתם. הוא מנסה להשתחרר . ואני לא נותנת לו . מידי פעם אני ננעלת יותר עליו . עד שכמעט לא יכל לנשום.והתענוג שלי בשמים . 10 דקות ישבתי עליו מחורמנת עד שהוא נכנע סופית .האמת לא בא לי לקום . הייתי כולי רטובה . בסוף. הגענו לחדר ועשינו מה שעשינו . עם הרבה משחקי כפות רגליים . הוא הבטיח לי נסיעות חינם . אני לא התחייבתי כלום . אני יודעת שאני משוגעת אבל זה מה שעושה לי טוב. באהבה נופר הסקסית.

bugbuster

New member
המילה זונה לא מקובלת.

אבקש להמנע ממנה, חד משמעית.

bugbuster

New member
חחחחחח.... פסדרררררררררר

אפשר גם?

למעלה