סקס מחרפן...!

טלי Sex

New member
סקס מחרפן...!

הוא היה חתיך הורס. הזמנתי אותו בקריצה. הוא נענה ועלינו לביתי. התפשטנו. הכל כפי שרציתי! היה לו זין גדול ושזוף. הכוס שלי מוצף!! הוא משכיב אותי על המיטה, מעסה ת`ציצים השזופים והגדולים שלי ומחדיר את לשונו אל פי בנשיקה הולמת. לא מתאפקת ומעבירה אותו אל הכוס שלי. מבין עניין, מכניס אצבעות לכוס, מלקק את הרטיבות החמה, מגרה בלשונו את הדגדגן. מכניס את הלשון עמוק ככל שיכל לכוס... איזה עינוג! אני מושכת אותו מעלי למעלה יותר. מחזיקה לו בזין, פותחת את רגלי ומכניסה לאט לאט את הזין שלו לתוכי. הוא נותן חמימות, מעסה ביסודיות את שדי... מוציאה לו את הזין המהמם שלו מתוכי- לאט לאט. מסמנת לו, הוא מתרומם ואני בולעת את האורגזמה החמה ישר לתוך פי. איזה טעם. מלקקת את הכיפה, את הביצים. לסיום, אני מחדירה אותו שוב אל הכוס, הפעם אני עליו. הוא מתענג ואני עולה, יורדת, עולה, יורדת.. מוציאה את הזין. מתלבשים וקובעים את הפגישה הבאה. אשמח לתגובות, אם יש עוד דברים לשלב!

bugbuster

New member
טלי יקרה...

ראשית שלום. ברוכה הבאה.
ועכשיו לעבודה. אפשר לכתוב לך ישיר? ברוח ביקורתית אבל בונה?
אז ככה, מה שכתבת טוב להתחלה. ככתיבה ראשונה, רק כדי לחצות את הגשר, הנה כתבתי על זיון.
הרגיני הרוג, אני בן למעלה מחמישים ועדיין המום בכל פעם כמה קשה לנו להודות בעובדה שסקס מגרה אותנו. לא יועילו אמצעי התיקשורת והנגישות אשר יהיו, זהו כבר לא מכתב ארוטי ששלחו במאה השמונה עשרה בבטן אוניית מפרשים וניתגלגל בין חרמן לחרמניתו לפני המצאת הטלפון, וזמן הובלת המכתב ייתכן ארך חודשים, (וגם זו הייתה תישקשורת מחרמנת מאוד!) אבל באמצעים השתנו. זו תיקשורת בפס רחב. פורום, צ'אט, טלפון, רכב, כוס קפה, מישכב, הכל תוך שעתיים? אפשרי לא? ובכל זאת. בין אפשרי לבין מיתבצע, ממש כמו עדיין אנו במערות יו ג'ין, איי טרזן. זו תופעה אנושית מדהימה.
אבל עשית את הצעד. ואלפים אחרים גולשים כאן ולא מעיזים לרשום ולו מישפט אחד. ואם זאת, זו רק התחלה. נתת תאור מכני. ככה וככה עשיתי / עשו לי. מצצתי שאבתי הוחדרתי וכו'.
עכשיו תני תאור עסיסי יותר. תאור הייתי אומר נפשי, או רוחני. מהבטן. מה.. כן.. מהמקום ההוא.
או במילים אחרות, תיבני סיפור. הרי כשאת מפנטזת ישנו תמיד סיפור. איך זה קורה שאם אני חושק בנערה בת שמונה עשרה למשל, אני גם מגיע למצב איתה. מצב שיאפשר זאת. נגיד שנינו ניצולים באי בודד. תקועים במעלית. או שמאנייאק כמוני פרץ לחדרה. אבל סיפור סיפור, סיפור! לו כתבתי זאת, הרי ההגעה למצב היא כבר סיפור. ואחריה המצב עצמו גם הוא סיפור, וכוליי. פשוט פנטזי למסך. קל מאוד מהבחינה הזו לכתוב ארוטי כיוון שישנו מבחן הגרוי. מגרה אותך? אז לכתוב. ממש מדיד עובר לא עובר, go no go . כן לא שחור לבן. זה פשטני אבל מדוייק כמעט הכי שאפשר במושגים הללו. כיתבי משהו שמחרמן אותך אשששששששש. תמיד יהיה מישהו שיתחרמן מזה. יאללה לעבודה. חרמני אותנו עד שניצרח.

למעלה