סקס מזדמן

guy 231

New member
סקס מזדמן

שלום לכולם, אני רוצה להעלות נושא מסויים שבעבר רציתי וההודעה נמחקה בגלל אשכול שנמחק לגמרי אך מנהל הפורום החביב והנחמד:) עודד אותי להעלות את הנושא שוב כי הוא לא התכוון למחוק את ההודעה שלי, אומנם זה היה מזמן אבל הנה אני מעלה אותו, מאז ששמעתי על ה BACKROOM ואני יודע שזה קיים המון שנים אם לא פה בארץ אז בחו"ל...סקס מזדמן שכזה נראה לי ממש מסוכן אתה לא מכיר את הבנאדם אין לך מושג מיהו אפילו יש מצבים שבהם אתה לא תדע את שמו בכלל, ואתה מקיים איתו יחסים, אותי אישית זה מפחיד אתה לא יודע איפה הוא היה עם מי ו"אלוהים ישמור" אלו מחלות הוא יכול להידבק ולהעביר אותן אליך...אומנם יש קונדום אבל זה לא bulletproof (מקווה שרשמתי נכון חח) ודברים יכולים לקרות...האם סיפוק הדחף המיני, ואני חייב להודות ששלי גדול מאוד, שווה את הסיכון הזה לדעתכם, אני עם כל החשק והצורך בסיפוק מיני לא מעז לעלות בדעתי להגיע למקום כזה....מה דעתכם?

מאוד פשוטה

אני מת על "החדר האחורי" אני עומד לי ככה, עירום, לא זז, ופתום כמה פיות מתלבשים עליי אין חוויה אורגזמית גדולה מזו עם הפרוף והעדר הפרוף

ItsikH

Member
הסיכון בסקס אנונימי באופן כללי לכאורה לא גדול יותר מכל מצב אחר. למה יש בכל זאת סיכון - כי אם יקרה המקרה (קונדום הוא אמנם לא BULLET PROOF אבל תדע מתי הוא נקרע), אתה תקוע
בניגוד למצב בו אתה מכיר את הפרטנר שלך. ואנחנו עוד מדבברים על מצב שאתה בקושי רואה אותו... מידת הידע שלך על מצבו הבריאותי של הפרטנר שלך לא רלוונטית, מפני שהיא לעולם לא מעודכנת - גם אם יתן לך הצהרת בריאות ותוצאות של בדיקות, הכל נכון רק לרגע מסוים בעבר, לא לרגע זה.

למעלה