סקס מהצד ?????

סקס מהצד ?????

שלום יש לי שאלה , ותודה מראש לכל מי שיתאמץ ויגיב אז ככה אני נשוי עם ילדים הכל 10 , פרט לבעיה קטנטונת לאשה יש חשק פעם בחודש/חודשיים ואני מה לעשות בן אדם שסקס כל הזמן בראשו אז מה עושים ? מצוטטים / מתכתבים / מאוננים והכל בוירטואליות אבל הזמנות ופיתויים יש כל הזמן אז מה דעתכם האם כדאי סקס לצורך סקס סקס שבו 2 בני הזוג יחגגו יספקו זה את זה ויעלמו אל השקיעה ?????

חניבעל.

New member
סקס מהצד???

סעמאק,כולם מדברים על זה,רק אני לא מצליח את התנוחה הזאת.

irisi

New member
בעיה...

חושבת שבעיה אמיתית תוכל להחליט על סקס לצורך סקס עם מי שחושקת כמוך והמצב אצלה בבית דומה רק הפוך.. אלא שיודעי דבר מספרים שלעיתים מגלים בעקבות ה- רק "סקס" שזה הרבה יותר מזה, שחסר חום, תמיכה, חברות אינטימיות אולי אהבה קח את זה בחשבון מראש...ובהצלחה...

ועוד משהו......

וניסיתי הכל ....... פרחים - הבית הוצף פינוקים - עד בלי סוף סקס - האמינו לי שהיא תמיד נהנית תמיד דואג לענג אותה עד שהיא גומרת לפני שאני גומר ......... ומה דעתכן בנות הפורום הנכבדות שתמיד יש להן דעה מלומדה.... ובמיוחד חשוב לי לשמוע את הנשואות

ועוד משהו......

וניסיתי הכל ....... פרחים - הבית הוצף פינוקים - עד בלי סוף סקס - האמינו לי שהיא תמיד נהנית תמיד דואג לענג אותה עד שהיא גומרת לפני שאני גומר ......... ומה דעתכן בנות הפורום הנכבדות שתמיד יש להן דעה מלומדה.... ובמיוחד חשוב לי לשמוע את הנשואות

אני חושבת שמאד מאד חשוב זה

איך שהיא מרגישה עם עצמה. אם היא אוהבת את הגוף שלה ואת איך שהיא נראית ומרגישה נחשקת אז היא תאהב גם סקס. לא מבטיחה אבל נראה לי ככה.

Windbluesea

New member
כמה זמן אתה נשוי???

והאם זה מתחילת הנישואים או שבשלב שהוא זה התחיל??

טאקילה~*

New member
ואולי אתה לא משקיע מספיק בחוקית!!!

אין דבר כזה יש לה חשק פעם בחודש.. תפשפש בציציות, הצורך לסקס בא אם מעירים אותו.. הסקס לא מכיר תאריכון, אולי תחפש את החבוי בגופה,יש לה איזה נקודה קוראים אותה נקודת G הית שם? אולי זו הסיבה לחמקמקות..לקרירות. אולי תסעיר אותה מחדש! שיהיה לכם יום אהבה שמח!

Windbluesea

New member
טאקי.....

לא רוצה לשבור את התיאוריה שלך... אבל בעיה מהסוג שהוא ציין קיימת,יש דבר כזה.....

טאקילה~*

New member
אני לא מנסה לשבור אותו...

רק להעיר את תשומת ליבו ,,כי אולי מכאן נובעת הבעיה. לפעמים אישה מיאוש תספר שנהנת,ותחמוק מהפעם הבאה.. זה דורש בדיקה ורק הוא מסוגל לגלות מה הגורם לזה.. ואני מהצד זרקתי רעיון!

Windbluesea

New member
נכון...אבל הוא כבר ציין שהוא ניסה..

בכמה מישורים לפתור את הבעיה. ולך בחור יקר יש לי בדיחה קטנה שכבר כתבתי אותה פה בעבר תחייך כנראה שאין מה לעשות..... אולימפיאדה אחת מבקשת מבעלה לעשות סקס כמו באולימפיאדה. שואל הבעל המרוצה: "למה את מתכוונת ? חזק יותר ? גבוה יותר ? מהר יותר ?" היא עונה: "לא, אחת לארבע שנים" !

talic

New member
המממ...

לא מאמינה שהיא לא נהנית מסקס. חושבת שאחרי 10 שנים זה נהיה קצת צפוי, אולי גם קצת בנאלי, קצל יודע וצופוי מראש, השעה, התנוחה.. וזה קצת מוציא מהכיף כל אחד שאחראי על הקטע שלו, ואולי כי יותר מידי כבר הייתי שם, גם 10 שנים, אולי גם היא כמוך חושבת על פרטנר וירטואלי...

m i c h a l i

New member
טאקי.....

לצערי הרב אני חייבת להודות שיש וקורה גם ... נשים כאלה....קיימות ועדיין נמצאות בקרבנו.... לא ידוע לי למה...לא ידוע מה הסיבה...אבל רק שתדעי... יש נשים שלא נהנות ממין.... זה לא תמיד תלוי בבן הזוג...(לראייה: יש לי חברות שמחליפות בני זוג אך נשארות בהקפאה...) קצת חבל לי עליהן... מפסידות את טעם החיים. וזה לא קשור בידע ולא בהשכלה... פשוט אין להן את זה. אם תרצי אוכל למנות לך מספר סיבות עיקריות

טאקילה~*

New member
מיכלי..

אני כאישה מכירה את הסיבה הכי ענקית,לא להנות מסקס.. והאמיני לי הסיבה מלאה הצדקה,אבל אם גבר מתאמץ זה אפשרי.. כשאני אומרת אפשרי אני מתכוונת לזה.

למעלה